12.Fejezet

3.1K 261 0
                                    

Mark:

Az ágyamban feküdtem, csalódott és fájdalom könnyei még mindig csordogáltak lefele a arcomon. Az erő, amivel eltudtam volna őket törölni már akkor eltűnt, mikor kifolytak a szememből. Annyira egyedül érzem magam most.

Nem kéne csalódottnak vagy szomorúnak lennem. Hiszen ez még is csak Jackson s úgy reagált ahogyan számítottam rá. Igazából most boldognak kéne lennem, amiért nem üvöltötte le a fejemet a helyéről. Eléggé nyugodt volt.

Ettől még nagyon fájt.. Egy kicsiny részem reménykedett hogy legalább annyi mond, hogy ott lesz ha a baba megszületik. Nem szükséges, hogy rám figyeljen... annyit akartam hogy a gyermekünknek ott legyen.

Sajnálatot érzek a pici fiamért avagy lányomért. Apa nélkül kell felnőnie. Az összes másik gyerek boldogan él mind két szülővel akik eltartják és a babámnak csak én vagyok.

Jackson azt mondta, ha kell a pénze akkor ad s tudtam, hogy egy pici babára sokat kell költeni szóval szükségem lesz rá ám még is rosszul érezném magam ha a szőke pénzét vennem el, de nem mehetek dolgozni terhesen a szüleimnek pedig fogalma sincs erről az egészről.

Azt tervezem hogy egy-két napon belül elmondom nekik. Most csak elakartam nyugodni egy kicsit, Jacksonnal való beszélgetésünk túl sok volt mára szóval csak aludni, esetleg enni szeretnék valamit.

Körül néztem a szobámban, elképzelve hova tudnám rakni az ágyat a babának és minden mást amire szüksége lesz. A háznak még van egy vendégszobája de nem tudom, hogy használhatnám-e.

Elég időm van kigondolni a dolgokat viszont még mindig érzem a nyomást. Sok döntést meg kell hoznom. Néhány elég könnyű, valamennyi komoly és fontos amin óvatosan kell dolgoznom.

Az eltelt napok alatt körülnéztem az interneten, hogy megtudjam a többi tinédzser szülök hogyan bántak a terhességgel. Néhány sztori megijesztett de sok más pedig hitet adott nekem.

Nagyon sok lehetőség van arra, hogy támogassák a babám, eredetileg nincs is szükségem Jacksonra.. De őszintén.. azt akartam, hogy ő támogasson s legyen ott a babánknak. Még is csak ő az apa.

Megráztam a fejem kiverve a gondolatot az agyamból. Miért kéne állandóan Jacksonra gondolnom vagy kívánnom, hogyha tudom az emberek nem változnak. Ugyan olyan idióta marad.

Egy kopogás hallottam az ajtómon így felnéztem. "Gyere be." Mondtam, vagy anyum vagy JinYoung. A bejárta kinyílt s öcsém nyitott be, amire kicsit sem számítottam.

Normál esetben sosem jönne, csak ha kellene neki valami, de most nem úgy tűnt aki valamit akarna. Egy tea volt a kezében amit nekem adott egy kisebb mosollyal mielőtt leült volna az ágyra.

"Jót fog tenni." Mondta. "Köszönöm." Motyogtam mielőtt beleittam és becsuktam a szemem. Joey úgy nézett ki érzékelte, hogy valami bajom van.

"Feldúltnak tűntél mikor hazajöttél. A rólad és Wang fiúról szóló pletykák miatt?" Kérdezte. Az öcsém néha ellátogatott a suliban mikor elkezdődött az év, nem lep meg, hogy hallott róla.

Mikor JinYoung és én meggyőztük az embereket hogy soha nem próbáltam letámadni Jackson a pletykák, miszerint szexeltünk visszajöttek azután, miután a szőke megütött mindenki előtt.

"Ez... komplikált." Sóhajtottam és a bögrébe bámultam. Nem tűnt jó ötlet elmondani neki, hogy a pletykák igazak és Jackson gyerekét várom.

Joey rám nézett s engem elkapott az érzés, hogy tudja.. "Igaz, ügye?" Puhatolózott. Bólintottam. "Valahogy vártam... ahogyan viselkedsz amikor megkérdezik.. kiolvasható belőled." Magyarázta.

Ha ő ilyen szembetűnőnek találta, akkor biztos mások is észrevették. Ám ezzel minden rendben. Nem érdekel ha valaki tudott rólam és Jacksonról. Megtörtént és senki sem tudja ezt megváltoztatni, szóval miért kéne túldrámázni?

Tudom a fiatalabb nem akarja, hogy rájöjjenek, de a végén úgy is látszana a hasamon.. És eléggé biztos vagyok benne.. már most látszani kezdett, ám csak egy kicsit.

Bele telik egy kis időbe mire tényleg látható lesz, de nem csak hízni fogok. Egy részem elakarta mondani Joeynak de úgy döntöttem inkább húzom egy kicsit. Az öcsém még csak tizennégy éves és nem kéne neki ilyen nagy dolgot közölnöm vele.

"Ne aggódj, nem ítéllek el. Jackson Wang jól néz ki, ha a pasikat szereted" Vigyorodott el, amire gyengéden megütöttem a karjánál. Nem titok, hogy meleg vagyok, de nem szerettem hangoztatni, főleg nem jó pasikról beszélni az öcsémmel.

Örülök, hogy Joey megértett valamilyen módon. Természetesen nem azért szexeltem Jacksonnal mert jóképű, legalább az öcsém nem undorodott attól amit csináltam.

De tudtam, ha megtudná, hogy babát várok.. elítélne, és gőzöm sincs mikor fogunk így beszélgetni, szóval kihasználtam a helyzetet és egy hosszú ölelésre magamhoz húztam.

Positive?! ||FORDÍTÁS!||Where stories live. Discover now