38.Fejezet

2.5K 246 60
                                    

Mark:

        Körülnéztem a szépen berendezett szobán ami mostantól az enyém lesz. A szüleim beleegyeztek a költözésembe és a nap hivatalosan is eljött, hogy a Wang házban éljek.

Segítettek nekem elhozni a bútorjaimat és minden cuccot amit szükségesnek éreztem. Szerencsére nincs olyan sok, szóval nem tartott sokáig a pakolászás.

S most, egy hét elteltével, miután a falakat lefestettük, berendeztük a bútorokat és itt-ott kidíszítettük a helyt, itt az ideje, hogy használjam is. Nagyon boldog voltam a végeredménnyel. A szoba eszméletlenül néz ki.

A falak világos piros színben pompáznak, ami passzolt a fapadlóhoz. A szoba kisebb volt mint amit a szüleim házában tudhattam magaménak, de ez elég lesz nekem és a babának.

Leültem az ágyra és belefúrtam az arcomat a kedvenc párnámba. Nem lehetnék ennél boldogabb amiért végre ideköltözhettem, de egy picit izgultam, mert még nem láttam Jacksont, és ha ez megtörténik fogalmam sincs mit fog nekem mondani.

Igen, lehet beleegyezett abba, hogy itt éljek velük az utóbbi hónapokban a fiatalabbnak sokkal több hangulat ingadozása van mint nekem. És én vagyok kettőnk közül a terhes.

Felálltam és elhagytam a helyiséget. A folyosó üres, de halottam a hangokat lentről. Remélem nem bánják ha körbenézek egy picit. Nem akarom, hogy mérgesek legyenek rám vagy valami ilyesmi.

Persze most már itt élek, de még mindig meg van a privát területük, csakhogy beköltöztem, fogalmam sincs hogy vannak-e valami szabályok amire figyelnem kellene.

Miközben sétáltam bekukkantottam pár szobába. Az első amit találtam a fürdő volt. Az enyém mellett van, így tutira nem fogok eltévednék éjszaka ha vécére kell mennem.

A fürdő mellet egy kisebb dolgozószoba helyezkedett el, ami tuti Mr Wanghoz tartozik. Csak egy pillantást vettem rá mielőtt bezártam az ajtót és megfordultam.

Még van két szoba a folyosó végén ami biztos Jacksoné és a szüleié. Eldöntöttem, hogy tisztelem a privát területüket és még be se nézek.

Halkan lesétáltam a lépcsőn, mert a babám ételt szeretett volna. Remélem nem bánják ha csinálok magamnak tésztát most, mert az én picim imádta a ketchupos spagettit.

Beléptem a konyhába, előszedtem mindent ami szükséges lesz hozzá. Szerencsémre sokat segítettem Sophiának mikor vacsorát csinált, így tudom mi hol van.

Elhelyeztem a fazekat a tűzhelyen, megvártam, hogy felforrjon a víz ami pár percbe telik. Valami dallamot hümmögtem miközben leraktam egy tányért és a ketchupot.

Ez több időbe fog telni mint gondoltam, így leültem egy székre és tovább dúdoltam. Fönt hagytam a telefonomat, és semmi kedvem nincs érte visszamenni.

Sétálgatni a lépcsőn terhesen nagyon letudott fárasztani, főleg mikor a suliban a negyedik szintre kellet felsétálnom a suliban. Néha napján NamJoon felvitt a hátán.

A víz végre elkezdett forrani, így beleraktam a tésztát. Most már csak tíz perc mielőtt készen lenne. Istenem, miért tartott a spagetti tészta elkészítése ilyen sokáig? Éhezem!

Megugrottam mikor hallottam valaki belép a konyhába. Jackson volt az aki felvonta a szemöldökét zavartan. "Mit csinálsz?" Kérdezte.

"Ételt." Jelentettem ki a nyilvánvalót. A másik lassan bólintott. "És miért? Anyum két óra múlva csinálja a vacsorát." Vett ki a hűtőből magának egy szénsavas üdítőt.

"Tudom.. De a babám most akar enni, nem két óra múlva, és nem szeret várni." Magyaráztam, amire kuncogni kezdett. "Biztos megörökölte az én türelmetlenségemet." Mondta, ami mindkettőnket meglepett.

Egy aligha észrevehető pirosság jelent meg az arcán, így nem tudtam megállni, hogy ne mosolyodjak el. Ez tuti az egyik legédesebb dolog amit a fiatalabb mondott valaha is a babánkról.

"Uhm.. Felejtsd el amit mondtam... Csak az italért jöttem." Szorította magához az üveget és elsétált gyorslépésekkel. Utána néztem, majd gyengéden megsimogattam a hasam.

Tudom hogy most zavarban érzi magát, mert összehasonlította magát a babával, de be kell vallanom... Aranyos volt.

Jó volt látni Jackson szelíd oldalát, mindig felmelegítette a szívemet. Ezek a pillanatok ritkák, de valamelyest bizonyították, hogy Jacksonból jó apa lehet.

Positive?! ||FORDÍTÁS!||Where stories live. Discover now