51

79 4 0
                                    

*Dong Sunmi*
"Yun!" Ik wapper met mijn hand voor haar gezicht, ze heeft haar ogen gesloten een ik kijk even naar WinWin die op de bank zit met zijn hoofd tussen zijn benen en zijn handen op zijn achterhoofd, Taeyong loopt heen en weer. "Taeyong, mag ik een glas water?" Hij kijkt mij even aan, hij loopt naar de keuken zonder iets te zeggen en ik bijt even op mijn lip. Ik haal mijn vingers door Yun haar haren en Taeyong geeft me mijn glas, ik neem een slokje en gooi hem dan in Yun haar gezicht. Yun opent snel haar ogen en ze zit recht op, haar ogen gloeien en haar hoektanden zijn duidelijk zichtbaar, ik ga snel voor Taeyong staan. Ik pak zijn hand vast, WinWin kijkt op en kijkt dan naar Yun. Hij rent naar haar toe en trekt haar in een knuffel. Yun begint te huilen, "Het doet pijn Si Cheng" ze doet haar ogen dicht, "Ik haal wel een zakje met ijs" ik trek Taeyong met mij mee, ik glimlach zwak naar hem. "Het komt wel goed met haar Taeyong" ik knijp lichtjes in zijn hand. Taeyong knikt en gaat op tafel zitten, "Ik maak me zorgen, straks is ze er niet blij mee" Hij zucht en sluit zijn ogen, duidelijk klaar om in huilen uit te barsten. "Ik heb gefaald, ik zou haar beschermen en ik heb gefaald." Hij begint te huilen en ik snel naar hem toe en trek hem in een knuffel, "Je hebt niet gefaald Taeyong, je kon hier niks aan doen" ik streel zijn rug en mijn andere hand vind zijn weg in zijn haar.

"Hoe gaat het met haar?" Ik geef WinWin het pakje ijs, WinWin zucht even "Ik heb medelijden met haar, onze vader heeft zonder dat ze het wilt haar gebeten en hij heeft nu letterlijk de wet overtreden" Ik knik even en pak dan een flesje water, "Ik ga weer even naar Taeyong, hij ligt op mijn bed" WinWin knikt en trekt mij in een knuffel, "Sorry dat dit gebeurd is" mompelt WinWin in mijn haar, hij begint zachtjes te snikken. Ik streel zijn rug en bijt even op mijn lip "Je kon er niks aan doen WinWin"

Ik ga naast Taeyong zitten en leg mijn hand op zijn onderrug, ik streel voorzichtig zijn rug en zucht zachtjes. "Gaat het weer een beetje?" Ik kijk naar hem en ga dan naast hem liggen, hij trekt mij in een knuffel. "Ik denk niet dat ik het mezelf ooit kan vergeven dat ik dit heb laten gebeuren." Ik druk een kus op zijn voorhoofd, "Taeyong voor de zoveelste keer je kon er niks aan doen" ik leg mijn hoofd in zijn nek, Taeyong slaat zijn armen om mijn middel. "Ik maak mij echt zorgen om haar" Ik kijk hem aan, "Het gaat zo wel weer goed met haar, mijn eerste keer ging ook zo" Taeyong kijkt mij aan, "Hoe ging het bij jou?"

Ik doe de deur achter mij dicht en kijk even naar de donkere straten, als ik die Yuta kan vinden vindt ik vader. Vast beraden loop ik richting het huis van Jisung en Yuta.

VampWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu