3

334 12 0
                                    

*WinWin*

De zon schijnt feller dan normaal, snel loop ik de school binnen. Ik kijk even op als Sunmi wat aarzelend op het school plein staat. Al snel rent ze naar binnen, "Klaar voor?" Sunmi kijkt op en knikt even, we lopen samen richting de rector.

"Kijk eens hier zijn jullie uniformen, het is niet erg dat jullie vandaag nog rondlopen in kleding maar vanaf morgen altijd je uniform aan!" Ze kijkt ons even streng aan, "Zou ik de contact informatie van jullie ouders mogen?" De vrouw kijkt mij aan, "Onze ouders zijn er helaas niet meer, u mag mijn contact informatie hebben ik zorg voor ons" Ik kijk de vrouw aan en ze knikt, ze geeft mij het formulier en ik vul het in. "Ik breng jullie naar jullie lessen volg mij maar" de vrouw staat op en loopt dan naar de deur. Ik sta op en volg haar, Sunmi loopt naast me en ze kijkt me even aan "Wat als ze me uit gaan lachen, mensen van deze leeftijd zijn echt gemeen" ik slaak een onhoorbare zucht. "Niet zo onzeker zijn, wees gewoon jezelf en zorg dat je op tijd je drinken drinkt want je bent nog in ontwikkeling" Sunmi knikt even en de vrouw kijkt mij aan, "Hier moet jij zijn Mr Dong" de vrouw kijkt mij aan en knik even. Het lokaal gaat open en meteen zijn alle ogen op mij gericht. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht en loop naar binnen, "Hoi jij moet vast Mr Dong zijn" de docent kijkt me aan. Ik knik en hij glimlacht "Stel je jezelf maar voor."

Ik ga zitten en voel nog steeds de ogen op mij branden, ik draai me om en zie een paar meiden kijken, ik grinnik zachtjes en draai me dan weer om. Hoe zou het bij Sunmi verlopen? Ik hoop dat ze een beetje rustig blijft en zich niet al te druk maakt. Daar heeft ze nog wel eens problemen mee. Ik pak mijn spullen en kijk even naar de docent die wat op het bord schrijft. Ik maak een paar aantekeningen. Meestal op nieuwe scholen laten ze iemand rond leiden, misschien hier ook? Ik kijk even naar buiten, zouden ze hier ook les geven over vampieren? Dan kan ik de docent verbeteren, ik grinnik even.

VampWhere stories live. Discover now