39

94 7 0
                                    

*WinWin*
Een raar gevoel dringt mijn lichaam binnen, voelt het zo om iemand leuk te vinden? De tijden dat ik op deze aarde rondloop heb ik wel eens iemand leuk gevonden maar als ik naar Soo Yun kijk maakt mijn maag allemaal rare sprongetjes als of hij op een trampoline staat, het zelfde geld voor mijn hart. Ik pak mijn lip tussen mijn tanden vast en kijk naar mijn boek, een zucht rolt over mijn lippen en ik laat me op mijn bed vallen, dit is zo frustrerend!
"Yah sukkel!" Ik word heen en weer geschud, ik doe een oog open en kijk recht in Sunmi haar gezicht "Taeyong en Yun komen zo" ik zucht even en knik dan. Sunmi loopt weer weg en ik laat mijn hoofd weer in het kussen belanden. Het was eigenlijk wel fijn om Taeyong en Yun te vertrouwen, ik denk dat het ook fijner is voor Sunmi. Ik denk dat dat een van de redenen is dat ze zo nerveus is. Ze is door mij opgevoed, ze heeft nooit echte ouders gehad. Als ze die had gehad was ze misschien wat socialer, ik ben ook erg in mezelf, dat heeft ze wel van mij.

"Zullen we een film kijken?" Sunmi kijkt even de mensen aan, Soo Yun knikt met een glimlach. Taeyong en Soo Yun kwamen ook steeds vaker eten of wij bij hun. Het is wel gezellig, nooit gedacht dat ik zo goed bevriend met hun kon zijn. Een glimlach vormt zich op mijn lippen en Sunmi kiest een film uit, dat gaat wat worden.
"Wil trouwens iemand wat drinken?" Ik kijk even naar de drie personen die diep in de film zit, niemand reageert. Ik grinnik en sta dan op, ik loop richting de keuken en haal er een paar glazen uit, voor Sunmi neem ik een flesje mee. Ze kan eigenlijk niet zonder. Ik schenk wat drinken in de andere glazen en loop dan terug, even kijk ik om mij heen denkend wat te horen, was dat een takje? Ik kijk naar Sunmi, ze kijkt naar de film alle content te absorberen. Een kleine glimlach speelt op mijn gezicht, "Wat is er?" Mijn hart springt een sprongetje en ik kijk geschrokken naar Soo Yun die voor me staat met een grote glimlach, ze moet de moeite doen om niet te lachen. "Ik was even aan het denken, maak je geen zorgen" ik geef haar een glimlach en zet de glazen neer. "Zullen we naar boven gaan? Die twee daar hebben toch niks door" ik kijk naar Soo Yun. Ze knikt met een glimlach, ze heeft zo'n schattige glimlach! Ik neem haar mee naar boven en loop richting mijn kamer. "Wat hebben jullie eigenlijk in de kelder?" Ze kijkt me nieuwsgierig aan, ik grinnik even "Niet veel eigenlijk, wat eten om te overleven en het is zo ingesteld dat als er hunters komen dat je daar niet gevonden wordt" Soo Yun knikt even en loopt naar de boekenkast, ik ga op mijn bed zitten en kijk even naar het raam. Er zit een grote uil in de boom, zijn blik valt op de mijne. Ik laat mijn ogen even gloeien en hij vliegt snel weg. Het is nooit een fijn gevoel als een uil naar je staart. "Je hebt echt veel boeken" Soo Yun draait zich om met een boek in haar hand, ik glimlach en knik "Het is een verzameling over de jaren" Ze gaat naast mij zitten en slaat het boek open, ik sta op en haal een groot boek uit de kast en geef hem aan haar "Hier houd maar, het is een foto album" ik glimlach naar haar, ik vertrouw haar met mijn leven, letterlijk.
Op zijn minst als ik dood ga wil ik dat zij mijn spullen in bezit heeft zodat die verdomde hunters het niet in handen krijgen.

VampWhere stories live. Discover now