35

98 4 0
                                    

*WinWin*

"Sunmi schiet eens op!" Ik doe mijn overhemd in mijn broek en kijk even in de spiegel, ik moest helaas een pak aan. "Waarom moeten we naar deze begrafenis? Ik ken die mensen niet" Sunmi komt in een jurkje aangelopen. "Mr. Jung en Ms. Jung hebben ons geholpen toen mama en papa weg zijn gegaan" Ik steek mijn hand uit en Sunmi neemt hem met een zucht aan. Ik snap wel dat ze niet wilt maar ik kan Ms Jung moeilijk alleen laten in deze moeilijke tijden. Ze was voor een korte tijd ook een soort moeder voor me.

Samen met Sunmi sta ik voor het afgebrande landhuis, het was voor vampieren erg ongebruikelijk om ze echt te begraven op een menselijke begraafplaats

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Samen met Sunmi sta ik voor het afgebrande landhuis, het was voor vampieren erg ongebruikelijk om ze echt te begraven op een menselijke begraafplaats. Het was überhaupt ongewoon dat vampieren dood gaan, het is meestal de fout door hunters. Zoals nu. "WinWin je bent er!" Ms. Jung komt aangelopen en ze geeft me een knuffel, Sunmi staat een beetje zenuwachtig haar gewicht te verwisselen van been naar been. "Oh my, jij moet Sunmi zijn!" Ms. Jung bekijkt Sunmi eens goed, ze trekt haar ook in een knuffel. "Je lijkt sprekend op je moeder" Ms. Jung begint te ratelen over vroeger tegen Sunmi, hoe kan ze nog zo vrolijk doen? Ze is haar man verloren! Sunmi excuseert zich zelf en loopt dan richting het eten, "Weet je, als die jongen Taeyong ons niet had geholpen dan was deze hele community weg geweest" begint Ms. Jung, ik draai mijn hoofd verbaasd naar haar toe, "Wat zegt u Ms. Jung? Taeyong?" Ze knikt met een glimlach "En noem me nou eens bij mijn echte naam WinWin, het is Scarlet" ze glimlacht naar me, Taeyong is een vampieren beschermer? "Ik kan zijn ouders me nog zo goed herinneren, ze stonden altijd voor ons klaar" Scarlet heeft een zwakke glimlach op haar gezicht staan, "Tot de hunters ook zijn ouders te pakken kregen" ze kijkt even naar haar lege glas wijn. "Nou ik ben zo weer terug even bij vullen" ze glimlacht even en loopt dan weg. Ik kijk naar mijn mobiel, zou ik hem een berichtje sturen? Weet je ik ga het gewoon doen, het is dat ik hem hierdoor 100% kan vertrouwen. Taeyong we moeten praten. Si Cheng. Een zucht rolt over mijn lippen, hopelijk wilt hij wel praten met mij. Mijn blik valt op Sunmi, ze zit een taartje naar binnen te werken. Ik grinnik even en loop naar haar toe, "Is het lekker?" Sunmi schrikt en ze begint te hoesten, ik schiet in de lach en ze kijkt me even boos aan. Ik lach en schud mijn hoofd, "Eet maar verder, we stoppen hierna even bij Taeyong en Soo Yun ik moet even met ze praten" ik glimlach naar haar, ze knikt even.


Ik klop even op de deur, Taeyong doet de deur open. "Kom binnen, van waar die nette kleding?" hij bekijkt mij en Sunmi, "We komen net van een begrafenis." Taeyong wijst ons naar de bank, "Willen jullie iets drinken?" Ik schud mijn hoofd, Sunmi komt naast mij zitten. Niet helemaal duidelijk waarom we hier zijn. "Ik hoorde vandaag wat op de begrafenis van Mr. Jung" Ik kijk naar Taeyong, hij lijkt de naam wel te kennen. "Hoelang zijn jullie al beschermers?"

VampWhere stories live. Discover now