1

1.1K 22 11
                                    

*Dong Sun-mi*
De maan schijnt en het reflecteert op mijn huid. Hij staat perfect zo, kilometers weg van de aarde en de mensheid. Zodat hij niet verwoest kan worden.
"Sunmi kom je helpen?" WinWin kijkt mijn kant op, hij heeft een doos in zijn handen en ik haal een hand door mijn lange haar, "Ja kom eraan!" Ik kijk voor de laatste keer naar de maan en loop dan naar de auto. Ik til een doos eruit, zou WinWin het erg vinden als ik mijn snelheid gebruikte? Ik krijg een kleine grijns op mijn gezicht en kijk dan op als WinWin voor me staat "Ik dacht dat je mij zou helpen Sunmi" hij pakt de doos uit mijn handen en loopt weer terug de woning binnen. Ik zucht en loop dan weer richting de auto, ik haal een doos eruit en loop dan zelf richting het huis. Zo ging het normaal altijd, we moesten vaak weg uit een stad, vraag me niet waarom. WinWin vertelde me nooit de reden.

"Sunmi, wakker worden!" WinWin zijn stem klinkt hard naast mijn oor, een beetje geschrokken doe ik mijn ogen open, "Onze eerste schooldag, beetje opschieten jij" hij loopt richting mijn deur, hij is al omgekleed en alles. "WinWin ik ben nerveus" ik kijk hem een beetje hopeloos aan, ik kon niet tegen nieuwe mensen. Ze maken me nerveus en ik kan dan niks meer zeggen, "Het komt wel goed Sunmi, kleed je om dan kunnen we ontbijten" ik knik even en WinWin doet de deur achter zich dicht. Ik stap mijn bed uit en loop richting een van de dozen die op de grond staat, ik haal er een geel zijden blousje uit met zwarte strepen. Ook haal ik er een korte broek uit en trek het aan, ik trek mijn zwarte vans aan en pak mijn zwarte shopper bag. Zal ik een beetje make up op doen? Ik bijt even op mijn lip en doe dan heel lichtjes make up op.
"Ik ben klaar" ik ga bij WinWin aan tafel zitten en hij knikt even. "Ik wilde je dit geven voor je eerste schooldag" WinWin geeft me een sieraden doosje, ik pak het verbaasd aan, wat zou dit nou weer kunnen zijn? Ik open het en mijn mond valt open. Een kettinkje met een klein sleuteltje eraan ligt in het doosje, "Ah dankjewel WinWin!" Ik geef hem een knuffel en doe de ketting dan om.

WinWin staat bij de deur te wachten "Heb je alles dan kunnen we gaan?" Ik doe mijn zonnebril in mijn tas en knik, ik zet mijn pet op en samen lopen we naar buiten, "Wie het eerst op school is" WinWin grijnst en rent weg met vampierentempo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

WinWin staat bij de deur te wachten "Heb je alles dan kunnen we gaan?" Ik doe mijn zonnebril in mijn tas en knik, ik zet mijn pet op en samen lopen we naar buiten, "Wie het eerst op school is" WinWin grijnst en rent weg met vampierentempo. Ik zucht en ren snel achter hem aan. Als hij betrapt wordt dan zijn we de pineut en mogen we weer weg! Ik kom bij school aan en eigenlijk voel ik me al meteen bekeken. Ik word nerveus en slik even, kom op Sunmi je kan dit. Zolang de docent je niet laat voorstellen komt alles goed.

VampWhere stories live. Discover now