13

141 5 0
                                    

*Dong Sun-mi*

Voorzichtig haal ik mijn hand door mijn haar. Ik bijt even zachtjes op mijn lip, "WinWin!" Roep ik door het huis, ik ren naar beneden en kijk even om mij heen "Wat is er Sunmi?" WinWin kijkt mij aan, ik kijk hem aan "Zou ik naar de kapper mogen?" WinWin zucht even, hij knikt "Maar niet meteen doe het maar ergens volgende week" Ik knik even en ren weer naar boven. Ik kijk even rond en zucht zachtjes, ik trek een trui over mijn hoofd en trek ook een lange broek aan. Heel zachtjes loop ik naar beneden "Sunmi niet stiekem doen" hoor ik WinWin zijn stem, ik zucht "Mag ik naar buiten?" Ik kijk hem aan, hij knikt "Ga maar, maa-" ik onderbreek hem en kijk hem aan "Ja ik doe voorzichtig."
Ik druk een kus op zijn wang en ren dan naar buiten met mijn longboard. "Sunmi wees optijd thuis je moet nog steeds je kamer inrichten!" WinWin staat in de deur opening, ik knik en zwaai even. Ik doe mijn capuchon op en glimlach even, dit maakt mij blij, zo in de natuur.

Ik kom bij een bos aan en ik kijk even om mij heen, ik stap van mijn longboard af en pak hem vast, ik loop het bos in en kijk even om mij heen. Misschien kan ik wel bedenken wat ik met mijn haar ga doen? Nee ik heb tot volgende week om te bedenken. Ik snuif de frisse lucht op en ik kijk op als ik een scherp geluid hoor, ik draai me om maar er zit niks in de buurt, ik ren snel richting het geluid zonder ook maar enig geluid zelf te maken. Ik kijk op als ik een jongen met pijl en boog zie staan, hij mompelt dingen tegen zich zelf. Ik frons even, deze jongen heb ik nog nooit gezien. Ik ren snel weg voor hij mij door heeft. Iets in mij zegt dat ik geen ruzie met hem moet krijgen.
"Ben thuis!" Ik leg mijn sleutel op het aanrecht, "Eindelijk, je bed heb ik al helemaal klaar gezet en de rest mag je zelf doen" ik knik dankbaar en loop naar mijn kamer toe. In de hoek staat een zwart bed die niet al te hogen boven de grond staat. Ik glimlach even, hij heeft het onthouden! Ik kijk naar de doos waar mijn kast in staat en ik zucht even, laten we het proberen.
"Ja eindelijk!" Mijn kast staat tegen de muur en ik glimlach, helemaal in mijn eentje gedaan. Ik glimlach en pak de dozen met kleding uit die ik in mijn kast leg en ophang. Ik ruim de rest van mijn spullen ook op. Mijn blik valt op het bed, waar zijn mijn deken en kussens? Ik kijk naar de doos die in een hoekje staat, ik loop er heen en pak hem. Voorzichtig doe ik hem open, mijn deken en een kussen ligt erin, een kleine glimlach vormt zich op mijn gezicht. Ik doe een rose gold hoeslaken over mijn kussen en deken heen en leg het op mijn bed, klaar!

VampDonde viven las historias. Descúbrelo ahora