17

140 4 0
                                    

*Dong Sun-mi*

Met een kleine verveelde zucht loop ik de kleedkamer in, de meiden vallen meteen stil en ze kijken me met een walgende blik aan, ik slik even en kleed me snel om in mijn gym uniform. Ik loop de zaal maar in en kijk even om me heen, "Hey melkfles!" Ik bijt even op mijn lip en ga snel op de bank zitten. De meiden komen een voor een binnen en ze ontwijken mij allemaal, er is geen enkel iemand die bij mij komt zitten. Tranen komen langzaam omhoog ik maar ik knipper ze weg, hoe kan het dat al die meiden van de bovenbouw over WinWin en hier krijg ik niemand! De docent komt binnen gelopen samen met een jongen. De jongen zijn blik valt op mij en hij glimlacht lief naar me, meteen draai ik mijn hoofd weg.
"Goedemorgen klas, vandaag gaan we trefballen en Mr Lee hier gaat jullie vanaf nu les geven" de docent glimlacht even en loopt dan weer weg. Is het voor studie punten of zo? Ik kijk weer omhoog, "Ik wil jou en jou hier dan gaan jullie twee mensen kiezen" Meneer Lee wijst twee kinderen aan die gaan staan, een van de jongens kijkt met een gemene glimlach naar mij en ik slik even.

Als enige blijf ik over, iedereen zit in een team "Nou melkfles jij mag lekker blijven zitten want niemand mag jou!" De jongen lacht gemeen. Ik slik even en Meneer Lee kijkt op als hij het hoort, "Sunmi ga jij maar in dat team, ik tolereer dit gedrag niet!" Meneer Lee loopt naar de jongen en praat wat met hem. Hoe komt het dat Meneer Lee overal is? Ook al in het zwembad en ik belde bij hem aan. Ik zucht even en loop met wat tegen zin naar het andere team. De kinderen fluisteren wat met elkaar en ik voel me erg ongemakkelijk. "3..2..1" met zijn allen gooien ze een bal op mij, meerdere ballen komen tegen mijn hoofd en doordat het onverwacht is raak ik mijn balans kwijt, ik val op de grond en mijn hoofd komt er hard op terecht. Zwarte vlekjes verschijnen voor mijn ogen en ik begin zachtjes te snikken, waarom haat iedereen mij zo? "Sunmi kan je me horen?" Hoor ik vaag van achter me? Ik kan de stem niet plaatsen, "Ik neem je mee naar de zuster" ik word langzaam opgetild maar ik zak weg, mijn beeld wordt helemaal zwart.

VampΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα