43

74 5 0
                                    

*WinWin*
Even kijk ik om me heen, ik zie Soo Yun, Yuta en Sunmi staan, even luister ik naar het gesprek, "Ik uhm" mompelt Soo Yun. Ik loop er heen "Soo Yun kom je?" Ik leg mijn hand op haar schouder. Mijn blik gaat even naar Yuta, Sunmi loopt snel weg en Soo Yun knikt even. "Dankje" fluistert ze, we lopen samen naar buiten. Ik glimlach even, "Geen dank Soo Yun" Ik haal mijn hand van haar schouder die er al de hele tijd op lig.
"Kunnen we even praten?" Ik glimlach zwak naar Soo Yun, ik bijt even op mijn lip, hoe ga ik nu mijn gevoelens uitten? Sunmi weet amper van mijn gevoelens af, laat staan dat ik het zo 1,2,3 aan Soo Yun kan vertellen. Soo Yun stopt met lopen en kijkt mij met een nieuwsgierige blik aan. "Zou je uhm" ik kijk naar de grond, "Nee wil jij" shit hoe moet ik dit zeggen? "Zou je misschien met mij op een date willen?" Mompel ik heel snel, Soo Yun denkt even na over wat ik zojuist heb gezegd. Gaat ze me afwijzen? Gaat ze zeggen dat ik niet leuk ben? Gaat ze zeggen dat ze beter verdiend? "Tuurlijk! Lijkt me leuk" Mijn mond valt open, zei ze nou echt wat ik denk? Een blos komt op mijn wangen, "Morgen avond? Dan haal ik je om 8 uur bij je huis op" Soo Yun knikt met een glimlach, ik trek haar in een knuffel. Dit voelt fijn, haar armen zijn vertrouwd.

Ik loop rondjes in de woonkamer, wat moet ik doen? Sunmi komt binnen gelopen "Sunmi!" Ze kijkt een beetje geschrokken op, "Hm? Wat is er?" Ze trekt haar jas uit en loopt dan naar mij toe, "Kan je met mij de perfecte date voor Soo Yun samenstellen?" Sunmi springt op en neer, "Ja, laten we naar de winkel gaan!" Ze rent de gang weer in voor haar jas en schoenen en ik grinnik even. Als of ze hier al eeuwen op wacht.

Samen lopen we door de winkel, Sunmi heeft allemaal buiten verlichting in het mandje liggen, ook liggen er kussens en dekens in. Ik heb geen idee wat ze van plan is. "Oke betaal jij dit? Dan ga ik naar de supermarkt!" Voor ik iets kan zeggen is Sunmi al weg, ik schud lichtjes mijn hoofd. Ik ga in de rij staan en wacht op mijn beurt. Ik reken de spullen af en neem het tasje van de vrouw aan, ik loop naar buiten en kijk even om mij heen, waar is Sunmi gebleven? "Si Cheng" ik draai me om, Yuta staat er met een wat afkeurend gezicht, "Waar is Yun?" Hij kijkt me aan, iets in mij zegt dat hij niet erg blij is van vanmiddag. "Thuis denk ik, hoezo?" Yuta loopt weer weg en ik kijk hem even verbaasd aan, het zal wel. "Hey" Sunmi kijkt me met een glimlach aan, "Ik zet dit morgen wel allemaal voor jullie klaar goed? Dan gaan jullie maar even rond lopen in stad" Ik knik met een glimlach. "Oh het is niet erg toch dat Taeyong me komt helpen als hij dat wilt?" Ik schud mijn hoofd "Alle hulp is welkom denk ik" Ik woel door Sunmi haar haren en samen lopen we naar huis toe.

VampWhere stories live. Discover now