19

120 6 0
                                    

*WinWin*

"Mr Dong?" Ik kijk op als de directrice in de deur opening staat. "Zou u even mee willen lopen?" Ik knik even en pak al mijn spullen. Ik loop naar de vrouw toe en kijk even op. "Je zusje ligt in de ziekenboeg, ik geef je toestemming om haar thuis te brengen" de vrouw kijkt me even aan, ik bijt op mijn lip en knik even. "Ik wil wel dat je de lessen na de middag weer volgt" ze legt even een hand op mijn schouder, "Wens haar beterschap voor me" ik knik even en loop dan naar de ziekenboeg.
"Ah Mr Dong" een vrouw in een zusters uniform komt aan gelopen, "Je zusje is net wakker maar ze is nog wat zwak" ik knik even. "Ik breng haar thuis en ik zorg wel voor haar" de vrouw knikt en loopt dan naar andere leerlingen. Ik loop naar Sunmi en kijk haar aan, ze zit maar een beetje voor zich zelf te staren. Ik leg mijn hand op haar wang, "Sunmi?" Het lijkt net als of ze wakker wordt uit een dag droom, "Hmm?" Ze slaat meteen haar armen om mijn nek, "Breng mij thuis alstjeblieft!" Mompelt ze zachtjes in mijn oor, ik knik en til haar op. Ik pak haar tas en loop richting de uitgang. "Wat is er gebeurd Sunmi?" Sunmi hangt nog steeds rond mijn nek, bang om los te laten. "Ik viel op de grond met gym" mompelt ze zachtjes, ik hoor Sunmi haar hartslag een slag overslaan. Ik bijt even op mijn lip en knik even, ze zal het mij wel vertellen als ze er klaar voor is.

Ik leg Sunmi in haar bed en sla de deken over haar heen, "Kijk eens neem even een slokje" ik geef haar haar flesje en ze neemt een slokje, Sunmi kijkt mij aan "Sorry WinWin" Sunmi sluit haar ogen en valt in slaap. Een kleine glimlach is op mijn gezicht en ik schrijf een briefje voor Sunmi.

Hey Sunmi,
Ik ga even terug naar school, vanavond heb ik een feestje van mensen uit mijn klas. Neem even rust en morgen hoef je ook niet naar school. Doe maar gewoon lekker rustig
X
Ik sta op en loop dan richting de deur met een zwakke glimlach.

De avond valt en het is donker, het huis voor me heeft zijn muziek hard staan, voor mij is het 10x harder dan voor al die andere mensen. Ik loop naar binnen en word meteen gegroet door een meisje uit mijn klas "Si Cheng! Wat fijn dat je er bent" ze drukt een kus op mijn wang en ik glimlach even wat ongemakkelijk, "Het was geen moeite" zeg ik met een kleine glimlach. Er komen wat meer meiden op me af gelopen en ik loop snel richting de keuken, kunnen ze niet even lekker een vriendje krijgen?

VampOn viuen les histories. Descobreix ara