29

105 5 0
                                    

*Dong Sun-mi*
Jisung kijkt mij aan met een glimlach. Ik glimlach even en kijk hem aan, hij heeft een glimlach op zijn gezicht. Hij is zo schattig! "Laat me je helpen" Jisung komt achter me staan en ik krijg meteen een blos op mijn gezicht. Wat doet hij toch met mij?
Jisung legt zijn handen op mijn heupen en draait mijn lichaam heel even. Ik draai mijn hoofd naar hem en glimlach even, hij glimlacht even. Ik voel een paar ogen op mij gericht, ik draai even mijn hoofd een stukje en zie Taeyong staan. Ik draai mijn hoofd weer terug en voel Jisung zijn handen nog steeds rond mijn heupen. Hij heeft het zelf ook door en laat los "Sorry" hij glimlacht even en bloost dan lichtjes.
"Oké klas ik zie jullie volgende les weer" Taeyong kijkt ons allemaal aan, zijn blik blijft even bij mij hangen en schenkt mij een kleine glimlach en loopt dan weg, ik loop richting de kleed kamer en schiet snel in mijn kleding.
"Hey Sunmi kom je na school mee naar mijn huis?" Jisung staat naast me met een glimlach, ik knik "Ja lijkt me leuk!" Ik glimlach naar hem, hij glimlacht even. "Ik wacht bij je kluisje na school, goed?" Ik knik even, hij geeft mij een snelle knuffel en loopt dan naar zijn volgende les. Ik glimlach even en kijk dan even om me heen, hij is zo aardig tegen me!

"Hey!" Ik voel een paar handen op mijn schouders en draai me om "Hey Jisung" ik draai me om en kijk met een glimlach naar hem. Hij glimlacht even "Heb je al je boeken? Dan gaan we" ik knik en doe de laatste boeken in mijn tas. "Ik ben klaar" Jisung knikt en trekt me aan mijn hand weg. "Kom ga zitten!" Jisung tikt op zijn bagage drager en ik ga voorzichtig zitten "Houd me goed vast" hij kijkt me even met een kleine grijns.

Jisung zet zijn fiets tegen de schutting en ik kijk naar het huis, wat een schattig plekje. Jisung komt naast mij staan "En hoe vind je het?" Hij glimlacht en legt zijn hand op mijn onderrug, "Het is schattig" ik glimlach en hij kijkt mij aan "Net zoals jij" hij glimlacht even naar me. Een blos vormt op mijn gezicht en ik kijk naar de grond.
Ik ga op Jisung zijn bed zitten en kijk zijn kamer rond, hij heeft zijn bed in het midden van de ruimte staan en zijn bureau staat bij het raam, het is een best normale kamer. "Sunmi?" Ik kijk omhoog, Jisung staat voor me, hij bukt een klein beetje en drukt zijn lippen op de mijne. Een bom van vlinders laat zich los in mijn buik, oh my god.

VampWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu