25

148 8 0
                                    

*Dong Sun-mi*
Ik kijk naar mijn spiegelbeeld, mijn wangen zijn nog steeds licht roze. Ik kijk naar mijn haar, heel even bijt ik op mijn lip. Als de bel gaat loop ik naar het lokaal. Hij zei dat hij het leuk vond staan. Een kleine glimlach is op mijn gezicht te bekennen en ik houd mijn boeken vast. Ik ga zitten en kijk even dromerig naar het bord, zou hij? Meteen worden mijn wangen rood en ik schud lichtjes mijn hoofd, nee waarom denk ik zo raar. "Hey Sunmi" Een jongen komt naast mij zitten, verbaasd kijk ik even op, "Jisung?" De jongen knikt met een glimlach, "Hoe gaat het met je?" Hij glimlacht lief naar me. "Hey Jisung waarom ga je met die melkfles om?" Jisung slaakt even een zucht en geeft me een papiertje. Hij gaat dan ergens achterin zitten en ik vouw het briefje weer open.
Hier is mijn nummer Sunmi, laten we in het weekend iets leuks doen, Jisung.
Ik heb een kleine glimlach op mijn gezicht en draai me om naar Jisung, zijn blonde haren zitten perfect op zijn gezicht en ik moet zeggen, hij is echt mooi.

Hij kijkt mij aan met een glimlach, ik knik naar hem en schrijf even op een papiertje mijn nummer op, ik maak het tot een propje en gooi het naar hem toe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hij kijkt mij aan met een glimlach, ik knik naar hem en schrijf even op een papiertje mijn nummer op, ik maak het tot een propje en gooi het naar hem toe. Hij vangt het en glimlacht naar mij, ah waarom zijn de jongens zo aardig tegen mij?

Ik ga in de schaduw zitten en kijk even om mij heen. "Hey" Jisung gaat naast mij zitten en hij pakt zijn lunch bakje, ik draai me even om "Hey" ik pak mijn flesje en neem een slokje. Iedereen zijn hartslagen kan ik goed horen, zelfs die van Jisung. Even kijk ik zijn kant op, dacht hij nu aan mij? "Je moet niet al te veel luisteren naar de mensen hier, ze hebben verder gewoon niets te doen" hij glimlacht even naar mij, zijn hand vindt zijn weg naar mijn haar "Het staat leuk zo, het laat je er echt stoer uit zien" Ik bloos lichtjes en draai mijn hoofd dan weg "Dankje."
Jisung zegt doei en loopt dan naar de jongens om mee te voetballen, een kleine glimlach vormt zich op mijn gezicht. Wat een schat is het eigenlijk. Vanuit mijn ooghoek zie ik iemand staan, ik draai mijn hoofd en zie Taeyong staan, hij kijkt naar me en als hij merkt dat ik kijk loopt hij snel weg. "Hey Sunmi" WinWin komt naast mij zitten en ik glimlach "Hey" ik wil verder praten maar word onderbroken door een paar meiden, "Si Cheng kan je me helpen met dit?" Een van de meiden die het zegt heeft lang bruin haar en ze knippert een aantal keren met de gedachten dat hij het aantrekkelijk vindt. Ik kijk de meiden aan "Yah!" Ze kijken wat geschrokken op, "Laat mijn broer met rust, hij heeft geen interesse" De meiden kijken mij wat boos aan, uiteindelijk lopen ze wel weg. "Ik dacht dat jij verlegen was." Ik kijk even weg en een blos vormt zich op mijn wangen. "Kunnen we even praten? Over mijn haar" mijn blik zoekt die van WinWin, hij slaakt een zucht en schud zijn hoofd "Er valt niet veel over te vertellen hé" hij staat op en loopt weg. Een kleine zucht rolt over mijn lippen en ik staar dan maar voor mij uit. Waarom kan hij er niet gewoon even normaal over praten?

VampWhere stories live. Discover now