11

146 5 0
                                    

*WinWin*
Gehaast loop ik richting het lokaal van Sunmi, ik kijk even door het raam en zie dat ze er niet zit. "WinWi-" ik draai me om en sla snel mijn hand voor haar mond "Op school is het Dong Si Cheng, Sunmi" ik kijk haar even doordringend aan. Ik haal mijn hand van haar mond en ze knikt even. "Wat kom je doen?" Ze glimlacht even zwak, "Ik kwam kijken hoe het met je knie gaat" ik ga op mijn hurken zitten en kijk even naar haar knie, het bloed niet meer maar het ziet er nog wel rood en pijnlijk uit. "Het gaat prima" ik kijk naar Sunmi, haar hart slaat een slag over. Ze duwt mijn hoofd weg "Niet naar mijn hartslag luisteren, ik moet de les weer in ga jij maar naar buiten of zo" ze glimlacht even naar me en geeft me een snelle knuffel voor ze het lokaal weer in gaat. Ik schud lichtjes met mijn hoofd en sta op, dan pas zie ik een paar meiden staren. "Heb ik wat van jullie aan of zo?" De meiden schudden hun hoofd, eentje met bruin haar komt op mij af gelopen. "Zou je misschien een keertje willen afspreken?" Ze kijkt me met een verleidelijke glimlach aan, ik zucht en schud mijn hoofd "Nee dankje" ik draai me om en loop weg. Sinds wanneer durven meiden dat te vragen? Ik heb altijd geleerd dat de jongens het moesten vragen. Ik haal even mijn schouders op en loop dan naar buiten, de kinderen uit mijn klas zijn een beetje aan het kloten met elkaar. Ik zucht even en draai me om, ik wil naar binnen lopen maar loop dan tegen iemand op. "Sorry!" Ik glimlach even en kijk het meisje aan, ze glimlacht even lief terug "Geeft niks, ik ben Aya" ze glimlacht en steekt haar hand uit "Si Cheng" ik glimlach even en neem haar hand aan. Ik wil langs haar lopen maar ze houdt me tegen, "Heb je wat te doen vanavond?" Ze kijkt me met een glimlach aan, hoe kan ik hier nou onderuit komen?

Met een zucht kijk ik naar de klok, nog een paar minuten en dan mocht ik naar huis, de klas werd volgens mij steeds drukker. Ik heb geen enkel woord van de les kunnen volgen. Ook kijken de meiden steeds naar me en het wordt irritant. Als de bel gaat sta ik vlug op en pak al mijn boeken snel, ik loop naar buiten en bots bijna tegen Sunmi op, "Wat doe jij hier nog? Je bent altijd veel eerder uit!" Sunmi kijkt me een beetje onschuldig aan, "Ik wacht graag op je" Ze glimlacht naar me en ik pak haar hand vast, "Kom we gaan" samen lopen we richting huis. Een kleine glimlach vormt zich op mijn gezicht, ze wachtte vroeger nooit op me. Ik kijk even naar Sunmi die van de wind op haar huid geniet, iets in mij zegt dat ze gewoon graag buiten is. "Als je thuis komt wel meteen je huiswerk doen hé?" Ik kijk haar aan, Sunmi glimlacht "Ik heb het gemaakt in de tijd dat ik op je wachtte, ik kan je helpen koken!" Ze glimlacht. Dan pas valt het me op dat er een beetje een rookwolkje onder haar kleding vandaan komt, "Sunmi" Sunmi merkt het en ze lacht even onschuldig "Oeps?" Ik trek haar aan haar hand mee naar huis zo snel ik kan.
Ik zet Sunmi onder de douche en zucht, "Hoelang stond je al buiten?" Ik kijk haar aan, Sunmi zucht en haalt haar schouders op. "Je hebt nu brandwonden" ik kijk haar aan en zet de kraan uit, "Je weet wat dat betekend hé, in je vrije tijd alleen maar truien dragen" ze zucht maar knikt toch, "Kom, kleed je om dan mag je me helpen met koken" ik kijk haar aan en loop dan naar beneden.

VampWhere stories live. Discover now