45

85 6 0
                                    

*Dong Sunmi*
Voorzichtig breng ik mijn potlood naar mijn lippen en bijt er op, ik pak mijn mobiel en kijk even naar mijn contacten, mijn ogen blijven hangen bij Taeyong. Ik moet echt met hem praten, ik moet mijn gevoelens sorteren. Ik moet ook met Jisung praten, na wat er met Taeyong gebeurd is moet ik toch echt een keuze maken. Ik klap mijn boek dicht en gooi hem tegen de muur, "Godver!"
"Sunmi?" WinWin zijn stem klinkt van beneden, ik zucht even. Krijgen we dit ook nog, ik loop naar beneden. "Ga jij Soo Yun afleiden? Dan bel ik Taeyong!" WinWin knikt en loopt dan weg, de deur valt dicht en ik pak mijn telefoon.

"Ah je bent er" ik trek Taeyong naar binnen en doe de deur achter hem dicht, "Oké laten we maar meteen beginnen." Ik pak de spullen van de tafel en loop dan naar de tuin gevolgd door Taeyong, "En waar voor is dit?" Taeyong kijkt mij aan, ik glimlach even "Voor Si Cheng en Yun" ik pak de lichtjes uit de doos en geef die aan Taeyong, "Nu moeten we even opschieten en daarna maken dat we weg komen" Ik glimlach en haal alle films uit de doos en popcorn en ik leg alles op een stapeltje. Even kijk ik om mij heen, ik pak de andere helft van de lichtjes en begin ze op te hangen. "Hier laat me je helpen" Taeyong laat me op zijn schouders zitten en ik voel mijn maag keren bij zijn aanraking, ik kijk even naar Taeyong, hij glimlacht naar me. Vlinders vliegen rond in mijn buik, oké ik denk dat hij het is.
Taeyong laat me van zijn schouders af en onze ogen ontmoeten elkaar. Een kleine glimlach staat op mijn gezicht "Laten we anders een rondje lopen" Taeyong glimlacht, een blos komt op mijn wangen, ik knik even. Ik app WinWin dat ze kunnen komen en loop dan samen met Taeyong naar buiten.

"Zullen we bij mij een film kijken?" Taeyong kijkt me aan met een glimlach, voorzichtig knik ik. Samen lopen we richting zijn huis. "Taeyong wat moet ik doen met Jisung?" Ik kijk hem even aan, Taeyong lijkt even te verstijven, blijkbaar had hij verwacht dat het al uit was. Om eerlijk te zijn heb ik daar geen tijd voor gehad, ik ga het ook niet via sms doen. "Is het niet raar voor Jisung dat als het uit is tussen ons dat ik opeens met jou ben?" Ik kijk naar mijn schoenen, ik was nerveus. Ik wilde Jisung niet kwetsen maar ik kwets Taeyong als dit zo verder gaat.
"Kies jij maar een film" Taeyong glimlacht naar me, ik knik even en kijk naar de films. Voorzichtig bijt ik op mijn lip als ik na denk, er zitten wel een paar leuke tussen. Ik wijs een aan en kruip tegen Taeyong aan, het mag dan nog niet uit zijn met Jisung, dit is wie ik wil. Oké dat klinkt heel gemeen, ik focus op de film en voel Taeyong zijn arm om mij heen, eigenlijk kan ik niet geloven dat ik vreemd ben gegaan. Ik had nooit gedacht dat ik dat type was, ik bijt op mijn lip "Hey alles oké?" Taeyong kijkt mij aan met een bezorgde blik, ik knik en glimlach "Ja ik was gewoon een beetje aan het nadenken" ik glimlach naar hem, hij drukt zijn lippen op de mijne, ik zou hier zo gewend aan kunnen raken. Elke ochtend wakker worden met hem naast me, samen ontbijtjes maken, samen een menselijk leven lijden. Maar dat gaat niet want ik moet natuurlijk weer net vampier zijn, vampier zijn is stom. Je kan niks. Ik zou een moord plegen om de zon op mijn huid te laten komen zonder dood te gaan, een kleine glimlach siert mijn lippen.

VampWhere stories live. Discover now