Notă

15K 1K 208
                                    

Mda... nu stiu cum ar trebui sa fac asta. Va asigur ca orice gol ati avea in suflet, al meu este mult mai mare.

Beverly si Kaleb au ajuns sa fie o parte importanta a rutinii mele zilnic. Nu o sa va mint. Nu a fost o carte usoara. Uneori simteam ca o sa ma inghita, ca nu voi putea sa o termin. Dar, am reusit sa o fac.

Nu am planuit niciodata sa o fac de 90 de capitole, dar exact 90 de capitole. Abia pe la capitolul 73 mi-am dat seama ca o sa iasa in jur de 90, asa ca am tras de actiune astfel incat sa iasa exact 90. Ironic, si cealalta carte are tot 90 de capitole.

Si ca dovada...

Ma rog, v-ati prins voi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ma rog, v-ati prins voi. Povestea acestei carti e chiar amuzanta :))

ERAM DISPERATA DUPA „MARE TRANQUILLITATIS", pe care va invit sa o cititi, a fost geniala. Am postat o varianta pe 22 mai, dar am retras-o dupa primele 5 capitole, pentru ca ma infundasem :)) Prin august, am revenit cu aceasta varianta pe care o stiti cu totii.

Si, uite-ne la finalul celei de-a... teoretic a treia, practic a doua... habar nu am a cata carte pe care o termin. Ma ia si groaza cand ma gandesc cate mai urmeaza. Dar in fine.

Acum, pentru toti cei care m-au intrebat de publicat. Dragilor, nu o sa se intample vreodata! Eu cel putin nu vreau sa public :)) Si o sa va zic si de ce:

1. Am 16 ani, cine o sa ma ia in serios?

2. Cartea asta seamana cu Mare Tranquillitatis prea mult.

3. Nu e nici macar pe aproape suficient de buna incat sa fie publicata. Cel putin eu nu o vad asa si parerea mea conteaza cel mai mult..

4. Am auzit suficiente povesti cu seriozitatea editurilor din Romania si... no, just no.

5. Chiar nu am nicio dorinta ascunsa sa public.

6. Mama nu stie de ce fac eu pe net :)))

7. Toate cele sase de mai sus.

Deci, nu va ajunge publicata. Nu imi place sa zic definitiv ceva, deci o sa las o mica portita pentru da, dar ma indoiesc serios ca se va intampla.

Ce mai era?

Ah, da. Multumirile!

Nu stiu contul tatei, nu mi l-a zis special ca sa nu-i pot da block cred, dar iti multumesc! Mai ales pentru ca ai inchis ochii la scenele de sex. Chiar apreciez. Sper sa ramana asa treaba asta.

BiianccaE , pentru toate crizele mele la care ai fost martora.

MadeleineMagnuson pentru ca, cumva, fara tine nu m-as fi apucat sa scriu.

LauraLcusteanu pentru ca ai fost acolo mereu.

Falsethoughs si VicRattleHead pentru ca sunteti cele mai bune prietene din lume!

Si cred ca cea mai importanta...

Dianne4Stars pentru fiecare edit, coperta, criza de isterie pe care le-ai facut, creat, sau indurat pentru ca aceasta carte sa iasa asa cum a iesit. Pentru ca m-ai batut la cap sa nu o retrag in ciorne cand am dat de greu.

Si ultimii, dar cei cu adevarat cei mai importanti, VOUA! Va multumesc pentru fiecare minut pe care l-ati petrecut cu Bev si Kaleb, pentru fiecare comentariu care mi-a adus zambetul pe buze si... tot. Acum m-am gasit sa raman fara cuvinte :)) Probabil pentru ca nu exista. Nu exista decat „multumesc", pe care vi-l zic din toata inima.


Nouăzeci de secundeWhere stories live. Discover now