5. Bölüm ♥KISKANMA♥

92K 2.7K 514
                                    

5.Bölüm

Düzenlendi

Kızın dediği şeyle şok olmuş bir şekilde Murat ağaya baktım. Şu an olduğum duruma inanamadım inanmak istemedim. Bu kadarı fazlaydı, ben bunu Hak etmiyordum. Şu an ne yapacağım nasıl hareket edeceğini bilmiyordum. Zorla o adamla evlendirildim. Üstelik evlendirildiğim adamın bir de sevgilisi vardı! Ben şimdi ne yapacaktım? Murat ağayla, babamın ve abimin yüzünden evlendim. Elimi yumruk yapıp sıktım. Ben on sekiz yaşımda olmama rağmen, bu kadar yükü omuzlarıma aldım. Biz evliydik ya o ağa bozuntusuyla o adamı sevmememe rağmen bir kadın olarak bu zoruma gidiyordu, şuan burda olan durum. hemde çok. Sinirle yüzüme gelen saçlarımı elime geriye atım ve dilimle kuruyan dudaklarımı ıslatıp kızdaki bakışlarımı Murat ağaya yönlendirim. Bu sevgili olayının gerçeklik payının olup olmadığını bilmek için Murat ağaya sormak istedim ama sesim çıkmadı. Zorda olsa konuşmaya başladım.

"Ağam, gerçekten bu kız senin sevgilin mi?" Sonunda sesim çıkmıştı. Gözlerimi Murat ağadan çekmeden sorduğum sorunun cevabını bekledim. O da beni fazla bekletmeden sorumu cevapladı.

"Evet Evin! Doğru duydun, Yasemin benim sevgilim."

Sinirle dudaklarımı birbirine bastırdım. Gözlerim dolmuştu ama ağlamamak için kendimi sıktım eğer sıkmasam burda oturup hıçkıra hıçkıra ağlardım. Benimle evli olduğu halde sevgilisi vardı yani?
Başımı çevirip alttan bana bakarak gülen kıza baktım. Hadi bu adam şerefsizdi! Peki o kadın, onun hiç mi kadınlık gururu yoktu. O sevgilim dediği adam evliydi artık hemde benle yani o kadının hemcinsi ile. Neden bu dünyada bir kadının düşmanı yine bir kadın oluyordu? Bunu hiç anlamıyordum. Galiba artık da anlamak istemiyordum. Yasemin denen kız Murat ağadan gözlerini çekip bana baktı.

"Evinciğim, bize biraz izin verirsen sevgilimle hasret gidereceğiz de.."

Demesi ile gülmeye başladım. Şu an bu kıza saldırmamak için kendimi çok zor tutuyordum. Bu, Bu ne yüzsüzlüktü ya! sevgilim derken, ona bakarsan bende karısıydım. Ne diyordum ben böyle, bana saygısı olmayan insanlardı. Hem ikisi de zerre kadar umrumda değillerdi. Bana ne! Ne yaparlarsa yapsınlar. Allah belalarını versin. Şu an onlara dil dökmeme bile değmezlerdi. Bir şey demeden Murat ağaya baktım bana bakıp sırıtıyordu. Pis zampara ne olacak?! Arkama dönüp odama doğru yürüdüm. odamın kapısını açıp yatağıma uzandım. Bu sıkıntılar kötü günler elbet umuyordum ki bir gün geçip giderdi değil mi?

Yatağıma uzanıp tam gözlerimi kapatıp uyuyacakken aşağıdan gelen gülme sesleri hem uykumu engelliyor hemde benim sinirimi ve moralim çok kötü bozuyordu. İnsan utanır ya, ben evliyim der. Onun yerine ben yapsaydım Allah bilir bana neler söylerlerdi?! Neymiş erkekmiş, herşey yaparlar. Bu dünya çok adaletsiz kadın yapsaydı, namusuna kadar hakaret edip laf söylerlerdi ve öldürürler di! Hay ben böyle erkeklerin kalıbına tüküreyim. Telefonumu çantamdan çıkarıp komodinin üstünde duran kulaklığımı da alıp telefona taktım. Bunların gülme seslerini dinleyemezdim. Güzel bir müzik açıp kendimi şarkıyı dinlemeye verdim! Uyandığımda saat akşamın on birine geliyordu. karnımdan gelen seslerle acıktığımı anladım. Yasemin denen kız yüzünden hiçbir şey yiyememiştim. Kulağımda ki kulaklığı çıkarıp yataktan kalktım ve odanın kapısını açıp odadan çıktım. aç olduğum için hızlı adımlarla aşağı indim.

Aşağı indiğimde kimse ortalıkta yoktu. Nereye gitmişlerdir acaba? Birden Murat ağanın odası aklıma geldi. 'yok olamaz oraya gitmiş olamazlar.' diye kendime söylendim, ya girmişlerse.. şimdiden içim içimi yemeye başladı. Karısının olduğu evde sevgilisini odaya atamazdı, bu kadar şerefsiz değildir değil mi? Bunu yapamaz, yapamaz. Elimi saçıma koyup kaşıdım eğer Murat ağanın odasına gidip kapısını dinlemesem içim rahat edemezdi. Şu an bunu yaptığım için kendime inanamıyordum ama buna mecburdum. Derin bir nefes verip yavaş adımlarla Murat ağanın kapısına geldiğim an korkudan bir heyecan dalgası sarmıştı beni. Kulağımı kapıya dayayıp sesleri geliyor mu diye dinlemeye başladım, ama hiç bir ses yoktu. Murat ağa ne demişti önemli bir şey olursa gel söyle diye gidip şekerin nerde olduğunu soracaktım. Elimi kapının kuluna koydum derin bir nefes verip sol elimle de kapıyı tıklayıp, kapıyı açıp odaya girdim ama kimse yoktu odada. Demekki sevgilisini de almış siktirip gitmişti.

BERDEL  { TAMAMLANDI }Where stories live. Discover now