3. Bölüm ♣Sen kimsin bana kardeşini affet diyorsun♣

109K 3K 1.1K
                                    


3.Bölüm

Düzenlendi

Murat ağa bağırıp çağırıp hiçbir zaman karısı olmayacağımı söyledikten sonra  banyoya girmişti bende yaşlı gözlerimle  arkasından bakakaldım. Gözyaşlarım yanaklarımdan ard arda dökülüyordu. Herkese ne diyecektik şimdi?! Evet, ben bu adamı sevmiyorum ona aşık değildim! Ama bir ömür onun karısı olacaktım ve bu çok kötü bir durumdu! Onu tanımıyordum, İstemiyordum. Nasıl bir kişiliği var bilmiyordum. İlerleyen günlerde beni neyin beklediğini de.  Sadece onunla ilgili konuşmaları duymuştum o kadar Banyonun kapısı açılınca oraya doğru baktım. Murat banyodan çıkıp elindeki havluyla saçlarını kurutuyordu. Havluyu  yatağın üstüne atıp bana doğru yürüyüp tam karşımda durdu çatık kaşları ile sert yüz hatlarıyla bana baktı derin bir nefes alıp konuşmaya başladı.

" Ben yatakta yatacağım. Sende şu koltukta yatarsın." Arkasını dönüp yatağa doğru iki adım atıp sanki aklına bir şey gelmiş gibi durdu ve bana döndü. " Bu arada bizimkilere senin regl olduğunu ondan gerdeğin olmadığını söyleyeceğiz tamam mı?" 

Dedikten sonra önüne dönüp yatağa girdi. Bende şaşkınlıkla arkasından baka kalmıştım. Bunun için çok sevinmiştim çünkü istemediğim, sevmediğim, tanımadığım bir adamın bana dokunmasını istemiyordum. Murat'a baktım. Hemen uyumuştu ! Ondan nefret ediyordum ama bir gerçek vardı ben artık ömrümün sonuna kadar onun karısıydım ve bunu kimse değiştiremezdi. Gözyaşlarımı elimin tersiyle sildim, şu an bu durumda olduğum için babama lanet ettim! Murat ağa'dan gözlerimi çekip gelinliğimi tutup banyoya girdim. Gelinliğimin arkasında  ipli değilde fermuar olmasına sevinmedim değil. Fermuarı açıp gelinliği üzerimden çıkardım. Sanki üzerimden bir ağırlık kalkmıştı derin bir nefes verip saçımda ki tel tokalarını çıkardım. Etrafa bakınca makyajımı çıkarmak için makyaj temizleme suyunu aradım ama bulamadığım için bulduğum ıslak mendille makyajımı sildim. iç çamaşırlarımı çıkarıp sıcak suyu açtıktan sonra suyun altına girdim sıcak su tenime temas ettiğinde yüzümde küçük bir tebessüm oldu. Yarım saat boyunca suyun altında kaldım.

Güzel bir duş aldıktan sonra havlu ile vücudumu kurutuktan sonra  yeni iç çamaşırlarımı giydim. Pijamalarımı da  giyip ıslak saçlarımı havlu ile kurutup banyodan çıktım. Murat ağayı uyandırmak için yavaş adımlarla koltuktaki yatağımı yapıp uzandım ve Murat ağaya baktım. O kadar sert ve vicdansız bir adamdı ki şimdiden öyle biriyle evlendiğim için beni neyin beklediğini biliyordum. Biraz daha baktığımda aslında o adamın uyunca o kötü adamdan ne kadar bağımsız olduğuydu. Gözlerimi ondan çekip tavana baktım biran uyuyumak istedim. Gözlerimi kapatıp uykunun beni esir almasına izin verdim.

Kapının tıklatılması ile gözlerimi zorda olsa açtım ve doğrulup kapıya bakmamla Murat Ağa'nın da kalktığını gördüm.  Başımı çevirip Murat ağaya baktığımda o da gözlerini kapıdan çekip bana baktı.  Sonra hemen yataktan kalkıp kapıya doğru iki adım atıp durdu kalın sesi ile," Kim o?" Dedi.

" Benim ağam, Zeynep. Nujin ana sizi kahvaltıya bekliyor." Dedi ince sesiyle kapıdaki kadın.

Murat ağa dönüp bana baktı biraz yüzümü inceledikten sonra kapıya dönerek " Tamam, hazırlanıp geliyoruz." Dedi ve arkasını dönüp banyoya gitti. O banyoya girince bende ayağa kalkıp önce koltuğu daha sonra yatağı düzeltip Murat ağanın takım elbisesini çıkardım ve yatağın üzerine bıraktım. Murat ağa banyodan çıkmasıyla ona bakmadan kendime de uzunun dizimin azıcık altına gelen bir elbise çıkardım ve Murat ağanın yanından geçip tam banyoya girecekken onun sesi ile olduğum yerde durdum.

"Çabuk giyin, birde seni bekleyemem?! "

Derin bir nefes aldım. Şimdi ona ağzının payını verirdim ama dua etsin onunla muhatap olmak istemiyordum. Hızlı adımlarla banyoya girip kapıyı kapattım. Benim bu adamla çok işim vardı. Nasıl başa çıkacaktım bununla ben şimdi?! Her seferinde bana böyle mi davranacaktı yani?! Gözlerimi sinirle kapatıp derin nefesler alıp vermeye başladım sakin olmam lazımdı yoksa bu ağa bozuntusu elimde kalacaktı.
Elbiseyi giyip saçlarımı taradım düz ve ince saçlara sahip olduğum için çok şanslıydım. Yüzüm bebek gibi temiz bir yüz olduğu için sadece kipriklerime maskara sürdüm ve kalın dudaklarıma da parlatıcı sürüp aynadan son kere kendime bakıp banyodan çıktım.
Murat saçlarını yapıp, çıktığımı görünce bana baktı.

BERDEL  { TAMAMLANDI }Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin