...

58.6K 1.6K 143
                                    

Nasıl başlamalıyım söze, nasıl anlatmalıyım ya da şuan ki hislerimi bilemiyorum.

Bu gün doğum günüm ve öyle bir gün ki hatta öyle bir hafta ölüm gibiydi.

Beni nasıl anlarsınız ya da bu yaşananlarlar gerçek anlamda kalbinize ulaşabilir mi bilmiyorum.

Önemsiz, değersiz ya da umursamazlık yapabilirsiniz.

Cumartesi günü üzgünüm ama yeni bölümü yayımlayamayacağım.

Özür mü dilemeliyim yoksa anlayış mi beklemeliyim bilemiyorum ama elim bir türlü varmadı yazmaya.

Ben masanın başına geçip defter önümde kalemimi kavrayıp bana yardımcı olabilecek şarkılar dinlerim.

Ve her zaman bir sıraya uyarım ve bu sıranın ilk başında  gelen ise bir kaç gün önce intihar ederek hayatını kaybeden Güney Kore li şarkıcı Shinee grubunun üyesi Kim Jonghyun dan Hyeya dır.

Her daim bu şarkıyla yazmaya başlarım, okuduğunuz satırlar ilk bu şarkı ile arı ardına kalemime uçup defterime ulaşır.

Bir çok duyguyu bu şarkıyla aktardım sizlere o, Hyeya ' ya lütfen gitme dedi ben ise bana ulaşan duyguları yazdım.

Hayranı değilim hakkında hiç birşey bilmiyorum desem yalan söylemiş olmam ve tek bildiğim bu şarkısı da diyebilirim ama intihar haberini duyduğum ilk an sanki her sabah okula giderken otobüsde karşılaşıp merhabalaştığım birinin kaybı gibi hissettim.

Gerçekten canım yandı bilmiyorum ama fazla etkilendim.

Dinimiz, dilimiz ırkımız farkı inandıkları, bildikleri, doğru çok farkı ama ölüm bir her insan için her ırk her inanç için aynı.

Düşündüm intihar etmek ne büyük bir karar nasıl verilir seni buna iten nedir iyi bilirim açıkçası.

Saat 12 suları bir oda tutup 4 civarı kız kardeşini arayıp vedalaşmak ve 6 gibi hayatını kaybetmek.

Psikolojisi kötüymüş ve bunun için tedavi gördüğü okudum.

Onu anlayabiliyorum aslında yaşadığı hissettiği duygularını. Bu kararı alırken ne derece zorlandığını ünlü diyerek bir çok kötü yorum aldığı için seninde kötü yorumdan ne derece etkileneceğini düşünmeden yazabilen insanlar olduğunu biliyorum.

Bir insanı ölüme itebilecek insanlar var dünya da bu korkunç bir şey.

Kaç dakika kaç saat soludu kim bilir o zehirli havayı neler hissetti neler geçti aklından.

Ve aslında beni üzen yaralayan şey ise  hani insan bir anda söylediklerinin farkına cümlesi bittikten sonra farkına varır ya ya da bir insanı öldürdüğünü karşısında ki kanlar içinde yere yığıldığında fark eder ya.

Oda intihar etmekten ya son saniye vazgeçmek istediyse, ya yaptığı yatağının son saniye farkına vardıysa ya tam kalkacakken artık çok geçse bunu düşünüyorum ve inanın o hiç tanımadığım adam için kahroluyorum.

Artık Hyeya' yi dinledikçe hikayem için yardım almak yerine gözyaşları döküyorum.

27 yaşında oldukça olağan üstü bir sese sahip ülkesinde son derece başarılı ve ünü dünyaya ulaşmış bir adam ne yaptılar ne yaşattılar ki kendi eli ile uzun süren bir intihar yöntemi ile hayatını bitirmek istedi.

21 Aralık 2017 sadece doğum günüm olarak kalmayacak benim için iyi bir arkadaşı kaybettim ve ben bu görüntüyü kolayca unutabileceğimi sanmıyorum

21 Aralık 2017 sadece doğum günüm olarak kalmayacak benim için iyi bir arkadaşı kaybettim ve ben bu görüntüyü kolayca unutabileceğimi sanmıyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Çok çalıştın Jonghyun -ah sıkı çalıştın ve bu haketmeyen dünyaya güzel şeyler bıraktın.

Üzgünüm ve özür dilerim seni hayatta tutamayan geri dönülmez bir yola sokan insanlar için ne olursa olsun seni iyi bir arkadaş olarak hatırlayacağım.

Eğer o ünlü diye hisetiklerini yaşadıklarını önemsemiyorsanız lütfen bu yazı bir yakınım ya da komşu oğlu olarak algılayın belki o zaman ciddiye alınacak bir kayıp sayarsanız.


Eğer o ünlü diye hisetiklerini yaşadıklarını önemsemiyorsanız lütfen bu yazı bir yakınım ya da komşu oğlu olarak algılayın belki o zaman ciddiye alınacak bir kayıp sayarsanız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Seni her daim bu ışık saçan gülümsemenle hatırlayacağım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Seni her daim bu ışık saçan gülümsemenle hatırlayacağım.

Karanlığın EfendisiWhere stories live. Discover now