63. Bölüm

73.3K 3.7K 183
                                    

Öğlenden sonra erkekler şirkette dosyalara kafa yorarken, kızlar ise restoranda, gelen siparişleri acele elden hazırlıyorlardı. Malikâneden bu yana Beren' deki durgunluğu fark eden Selin, bunu ona sormak için uygun bir zaman kolluyordu. Son müşteri hesabı isteyip, kalktıktan sonra kızlarda, biraz mola vermek için murtfakta dinlenmeye başlamıştı.

"Beren, Ares ile her şey yoluna girdi mi?" kızlar Selin' in ardından Beren' in tepkilerini izlemeye başladı. "Evet... Hayır" verdiği yanıtı yüzündeki karışık bir ifade ile dile getiren Beren, bir türlü doğru yanıtı bulamıyor ve aralarının nasıl olduğunu öylece dile getiremiyordu. "Aslında bilmiyorum" aklında bir araya gelen birkaç cümleyi dışarı çıkarmaya zorladı kendini. "Hareketleri, bakışları, sözleri ile her şey sanki yolunda gibi ama bir şeylerden dolayı eksiklik hissediyorum" "Nasıl yani?" "Ares artık bana güzelim demek istemiyor. Bunun benim için bir ceza olduğunu söyledi" elleri tezgâhın üzerinde birleşmiş ve birbirine eziyet etmeye başlamıştı. Kızlar ise onun bu sözlerin ardından rahatlama ile derin bir nefes vermişti. Beren belki içinde olduğu durumdan ötürü fark edemiyordu, fakat Ares' in bunu yapmasının tek nedeni elbette ki, sevgilisi ile biraz uğraşmak istemesiydi.

"Beren onun bunu yapmaya hakkı olduğunu biliyorsun. Belkide amacı seninle biraz uğraşmaktır. Seni göndermesinin üzerinden bir gün bile geçmeden seninle yine aynı yatağı paylaştı. Bence bu olan için şükretmelisin. Hepimiz burada bir beyin fırtınası yapsak dahi seni otele gönderdikten sonra neler hissettiğini tahmin etmemiz yetersiz kalır" tezgâhın üzerinde birbirlerine eziyet eden Beren ellerini uzandı Selin. Gözleri ile denk geldiğinde, onun yüzüne yumuşak bir ifade ile baktı. "Yaptığın bu şey karşısında, her ne kadar kırılıp, yara almış olsa da, yine de seni bu kadar kısa sürede affedip, kendi kucağında eve getirdi" onun bu sözleri karşısında, haklı olduğunun farkında olarak, şımarık bir kız çocuğu gibi direttiği hissettiğinden kendi kendi hayıflanmıştı.

"Elbette haklısın, biliyorum. Ben sadece bu kelimeyi duymak için biraz fazla sabırsızlanıyorum"

"Eminim seninle uğraşmak istediği için yapıyor Beren. Her adını söylerken, aslında güzelim diye geçiyordur aklından" onun yanında oturan İdil, sözlerinin ardından onu biraz daha iyi hissettirmek için elini onun sırtına koydu. "Biraz zaman geçtikten sonra işte o zaman her şey normale dönmüş olur ve sen de onun ağzından o sevdiğin sözü bol bol duyuyor olacaksın" Beril' de onun iyi hissetmesine yönelik sözleri ile ona destek olmuştu. Kısa bir sessizliğin ardından Çağla çok farklı bir konu açmıştı ortaya.

"Evlilik konusu konuştunuz mu?" hevesle sorduğunda, diğerleride aynı hevesi onunla paylaşmıştı. "Zaten hepimiz bu yüzden odalara çekilmedik mi?" Selin' in söylediği bu sözlerin ardından ufak bir kahkaha ile doldu oda. "Ares sıraya göre olacağını söylediğine göre ilk düğün ne zaman olacak peki?" Nilay söylediğinde, yan gözle de, Çağla' ya bakıp onun tepkisini izliyordu. "Hiçbir fikrim yok. Egemen uygun bir zamanı bulacaktır" tezgâhın üzerinde yarıya gelmiş olan meyve suyundan bir yudum alıp, geri bıraktığında, tüm gözler onun üzerinde geziniyordu. Beren' in ise o sıra uzun zamandır aklında dolaşan düşünceler harekete geçerken, bunlara yanıt bulmak için dudaklarını aralamıştı. "Aslında size sormak istediğim şeyler var" sorusu için merakla bakmışlardı ona. "Bunca zaman nasıl bir arada kalabildiniz. Hem sevgili olarak, hem de gerçek kardeşler olarak. Sürekli böyle yanyana olmak bir gün olsun size sıkıcı gelmedi mi?" onun bu beklenmedik sözleri ile geçmiş ve gelecek arasından bir çizgi belirdi gözlerinin önünde.

"Bu güne kadar hiç kimseden bu tarz bir şey duymadık" Selin' in sözlerini diğer kızlarda onaylarken, tek bir gram dahi şüphe duymuyorlardı, onun bu sözlerinden. "Yetimhane dizilerde ya da filmlerde anlatıldığı kadar korkunç bir yer değildi" Beril o an geçmişte bir yolculuk yapmış ve gördüklerini sanki dillendiriyordu. "Ama küçük bedenlerin kalmak isteyeceği kadar da, harika bir yer değildi" nefes alıp, devam ettiğinde, gördüğü şeylere şahit olan bir de yanında diğer kardeşlerini de eklemişti.

Karanlığın EfendisiWhere stories live. Discover now