1 Skyrius. 6 Dalis

1.5K 119 7
                                    

Pramerkiau akis pamatydama šalia save gulinti Zayn. Jis žiūrėjo televizorių ir pagal veido miną, manau, kažką įtemptai galvoja.

-Supranti, kad tai gana nejauku?-išgirdau jo balsą. Jis atsisuko į mane ir pasilenkęs švelniai pabučiavo.

-Kiek laiko atsibudęs?-paklausiau pasiraižydama ir pažiūrėdama į laikrodį. Dar tik po dešimtos.

-Kelias valandas.

-Nori pusryčių?-atsisėdau ir pasitryniau akis. Kaip bebūtu keista šiandien nesapnavau košmarų. Galbūt todėl, kad žinau, jog Lukas gyvas.

-Šiandien tavo mama atvyksta,-priminė.

-O velnias, turėčiau ruoštis,-cyptelėjau ir pašokusi iš lovos nubėgau į vonią. Girdėjau Zayn juoką, bet stengiausi ignoruoti tą nemandagų šikšnių. Turėčiau padaryti kažką valgyti, kad deramai pasitikčiau savo motiną, bet net nežinau kada tiksliai jį atvažiuos.-Paskambink Edvardui ir paklausk, kada tiksliai jis atveš ją!

Neužilgo prasidarė vonios duris ir pro jas įkišo savo galvą Zayn.

-Neišgirdau ką sakei,-sumurmėjo nužvelgdamas mane stovinčia beveik nuogą.

-Nereikia tik apsimetinėti. Atėjai čia, kad pažiopsotum į mane, iškrypėlį,-suburbėjau mesdama į jį rankšluostį.

-Kur gi ne, svajok,-pavartė akis įeidamas pilnai į vonią.-Paskambinsiu, kai kartu išsimaudysime.

-Ne, Zayn. Jei pradėsime kartu maudytis, niekada nesusiruošime,-įspėjau jį. Mačiau, koks jis buvo nepatenkintas, kai išėjo iš vonios, bet stengiausi į tai nekreipti dėmesio. Negaliu leistis sugundomai, nes šiandien po tiek laiko, pagaliau pamatysiu savo mamą.

Nusimaudžiusi grįžau kambarį rasdama jau paklotą lovą. Bent tiek padarė. Nusimečiau rankšluostį ir priėjau prie apatinių komodos pasiimdama apatinį kelnaites ir liemenėlę. Užsidėjau juos ir eidama pro veidrodį staptelėjau pasižiūrėti į save. Mano kūnas atrodo visiškai kitaip, nei prieš tai, kai atsikrausčiau į Londoną. Matosi kelios mėlynės, kurias padarė Zayn intymią akimirką.

-Taip skubinaisi, o dabar žiūri į save veidrodyje,-išgirdau duslų juodaplaukio balsą prie durų. Atsisukau į jį droviai nusišypsodama ir nueidama prie spintos. Kad ir kiek kartu jis mane matys nuogą, man vis vien bus nejauku.

Pasiėmiau gėlėtą suknelę ir apsimoviau ją. Bandžiau užsagstyti ant nugaros esančias sagutes, bet deja nesu pakankamai lanksti, kad tai padaryčiau.

-Padėti?-paklausiau, o aš tik palinksėjau. Vos pajaučiau jo šaltus pirštus sudrebėjau. Žinau ką jis daro ir jam tai puikiai sekasi. Abejoju ar kada sugebėsiu jam neatsakyti.

-Ar... Ar paskambinai?-paklausiau stengdamasi nusiraminti.

-Jie atvažiuos po pietų,-sušnabždėjo pabučiuodamas mano paausį. Rankose sugniaužiau sukneles sijoną ir užmerkiau akis.-Atrodo, kad čia ne aš vienas noriu to.

-Tu nesąžiningai žaidi,-sumurmėjau dusaudama, kol jis kandžiojo mano ausies spenelį.

-Taip bus visa laiką, kol man meluosi.

-Ką?-sutrikusi į jį atsisukau. Apie ką jis čia kalba?

-Žinau, kad kažką nuo manęs slepi, esi bloga melagė,-šyptelėjo prisitraukdamas mane arčiau. Senai tokį jį mačiau. Dabar jis gąsdina mane, bet tuo pačiu ir nepraranda savo žavesio.-Ir aš sužinosiu ką slepi.

Žiūrėjau jam į akis daugiau nieko nesakydama, nes nežinau ar sugebėčiau pasakyti melą ryžtingai. Jis kiaurai mano permato, kas reiškia, kad ilgai negalėsiu slėpti tiesos apie Luką.


Drama QUEEN! Komentuojame! Oh be to noriu paaiškinti, kaip pas mane yra keliamos dalis. Tai va, kuri yra seniausiai įkelta tą ir rašau. Taip ir eina viskas ratu. Dar bus Game eilė, paskui Boss ir taip kol pasieksime vėl Moons :)

MOONS (Z.M.)Where stories live. Discover now