2 SKYRIUS. 9 DALIS

2K 187 0
                                    

-Pasitikėk manimi,-sušnabždėjo man suliesdamas mūsų lupas vėl.

Atsipalaidavau atsakydama jam į bučinį ir visiškai atsijungiau nuo realybės. Man patiko, tai ką mes darome, nors ir žinojau, kad pasekmės bus skaudžios. Laužyti taisykles, kai priklausau tėvo dėka Lukui yra blogai. Turėčiau atsispirti, bet to nedarysiu, nes noriu vėl pajausti Zayn šalia savęs.

Po akimirkos atsigavusi suvokiau, kad esame visiškai nuogi. Dabar savo kūnų galėjau jausti jo visus raumenis, kurie mane žavi. Jis stiprus ir seksualus vyras. Pažvelgiau jam į akis, kai jis šyptelėjęs priglaudė savo lytį prie manosios. Mano lupas automatiškai paliko silpna, bet gyli dejonė, kai jis visų savo ilgių užpildė mane. Tik jam pajudėjus supratau, kad visa tai man vis dar svetima ir kiek skausminga, bet tuo pačiu ir artimą. Zayn man artimas. Neįsivaizduoju kažko kito jo vietoje. Aš taip gyliai įklimpusi su juo.

-Atsipalaiduok,-sušnabždėjo pabučiuodamas mano žandikaulį.

Užmerkiau akis nebegalvodama apie nieką kitą, tik apie jį: jo lupas, judesius, kūną. Aš myliu jį. Iš mano lupų vis daugiau sklinda dejonių, kurios susimaišo su Zayn dūsavimu.

-Myliu tave, Zayn,-sušnabždėjau.

Jaučiau, kaip jis įsitempia nuo mano žodžių ir trumpam sulėtina judesius. Mūsų akis vėl susitiko, bet šįkart jose nebuvo pykčio. Jos buvo švelnios ir... Ir mylinčios. Zayn suglaudė mūsų lupas nieko nesakydamas, kas mane kiek nuliūdino. Galbūt jis ir nejaučia man to paties, bet tai vis geriau nei pagiežą.

-Shhh,-sušnabždėjo,- tiesiog mėgaukis. Nekalbėk.

Linktelėjau daugiau nieko nesakydama. Mano kūnas vis labiau jautė artėjančią malonumo bangą ir paskutinis Zayn duris suteikė man orgazmą, kuris visiškai atėmė iš manęs jėgas.

***

Tylėdama apsirengiau savo rūbus ir pažvelgiau į Zayn, kuris pilnai apsirengęs stovėjo prie lango ir žiūrėjo į tamsą. Pakilau iš lovos ir lėtai priėjau prie jo.

-Atrodai susikrimtęs. Kas nors nutiko?-tyliai paklausiau.

-Per daug tylu. Nesigirdi nei vieno vilko,-sumurmėjo.

Man nespėjus nieko pasakyti į kambarį įėjo Lukas. Jaučiau, kai širdis pradeda plakti greičiau pamačiusi jį. Man šakes.

-Nenuostabu, kad tu čia Zayn,-ramiai tarė.

-Kas tavo rankai?-paklausiau greitai prieidama prie Luko.

Ji buvo perpjauta ir vis dar kraujuojanti. Kodėl jis neužgyja?

-Ką tu padarei?-Zayn greitai priėjo prie mūsų.

Pažvelgiau į rudaplauki tikėdamasi išgirsti atsakymą, bet jis tylėjo lyg būtu nusikaltęs.

-Lukai!-surėkiau.

-Aš prikėliau juos,-sumurmėjo tyliai.

-Prikėlei ką?

-Demonus.

VIS DĖL TO BAIGSIU ISTORIJA. ŠIANDIEN VISKAM PADĖSIU TAŠKĄ. BUS DAR 3 DALIS SU EPILOGU.

MOONS (Z.M.)Where stories live. Discover now