6 SKYRIUS. 5 DALIS

3.1K 272 5
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Po velniais velniop viską,-suurzgė vėl suglausdamas mūsų lupas.-Sudėk rankas virš galvos iki kol liksi su apatiniais,-paliepė.

Lėtai pakėliau rankas ir padėjau sau virš galvos. Zayn po lėto nuvilko megztinį nuo mano kūno ir padėjo jį šalia mano galvos. Jis pakišo rankas mano marškinėliais ir suėmė mano krūtis. Džiaugiuosi, kad neužsidėjau liemenuko, nes tai būtu sukėlė problemų. Man patiko jausti jo rankas, bet labiausiai man patiko jausti ta jo žvilgsnį, kuriame buvo tiek aistros. Jo pirštai po lėto pašalino mano marškinėlius ir perbraukė pirštais nuo mano krūtinės tarpo iki timpų krašto. Sukandau savo apatinę lupą ir žiūrėjau, kaip jis erzindamas mane traukia žemyn mano kojomis timpas. Norėjau pati nusimauti jas ir imtis iniciatyvos, bet toliau gulėjau ir laikiau rankas sau virš galvos lyg būčiau užkerėta. Tai mane kiek gąsdino, bet niekas neprilygo jausmui, kai jis mane liečia ir bučiuoja.

Galiausiai likdama tik su vienintele medžiaga ant savo kūno galėjau pagaliau paliesti jį. Atsisėdus uždėjau savo pirštus ant jo marškinių ir po lėto atsegiau kiekvieną sagą. Jis tik žiūrėjo į mane ir menkai šypsojosi kas atrodė velniškai seksualiai. Nuėmiau jo marškinius pamatydama jo raumenis ir tatuiruotes. Pirštu perbraukiau per jo krūtinę jausdama, kad tai velniškai mane veikia. Visi tie gandai apie jį yra melas. Galbūt jis ir atrodo pavojingas, griežta ir paniuręs, bet kažkokia jo dalelė yra gera ir nuoširdi. Aš tikiu, kad jis gali man padėti, bet ar tiki jis?

Zayn vėl mane paguldė ant minkštos žolės ir sulietė mūsų lupas. Tai nebuvo greitas ir reiklus bučinys, tai buvo... kažkas kito. Jis mane švelniai bučiavo lyg būčiau porcelianinė lėlė, kuria jis bijo sudaužyti. Rankomis apčiuopiau jo kelnių diržą ir bandžiau atsegti, bet man ne kas sekėsi. Toks lengvas dalykas, o aš net jo neįveikių.

-Leisk man,-sušnabždėjo.

Neilgai trukus jis kaip ir aš liko tik su apatiniais. Nekantravau pasijusti jį, bet ir bijojau. O jei tai klaida? Tada aš džiaugiuosi ta klaida. Ir žinau, kaip tai velniškai kvailai skamba.

-Užsimerk,-paprašė.

Užmerkiau savo akis jausdama, kaip jis vėl mane pabučiuoja. Nesuprantu, kodėl jis nori, kad užsimerkčiau. Noriu jį matyti, noriu atsiminti kiekvieną jo kūno dalelę. Sudrebėjau, kai pajutau jo pirštus po savo kelnaitėmis. Jis palietė mane, bet tai truko neilgam, nes jis pradėjo paskutinį rūbą ant manęs traukti mano kojomis. Nors buvome lauke man nebuvo šalta. Man buvo karšta. Neatsispyrusi pagundai pramerkiau savo akis pamatydama jo veidą mano akių lygyje.

-Tikrai to nori?-paklausė.

-Taip,-palinksėjau.

Žvelgiau į jo akis ir mačiau kažką kito. Jos buvo juodos. Išsiaiškinsiu vėliau ką jos reiškia. Labiau į jį įsikibau, kai jis pridėjo savo varpą prie manęs. Užmerkiau iš skausmo akis vos jam įslydus į mane. Maniau bus skaudžiau, bet visa tai pakenčiama. Jis kelias sekundes palaukęs ištraukė savo lytį iš manęs ir vėl įėjo.

-Atsimerk,-tyliai tarė.

Atsimerkusi pažiūrėjau jam į akis. Jis nenutraukęs žvilgsnio po lėto pradėjo judėti manyje. Mano nagai buvo smigę į jo nugarą, bet abejoju ar jis jautė skausmą. Nors skausmas nebebuvo toks didelis, bet vis tiek buvo keista jausti jį savyje. Tai toks svetimas jausmas, bet tuo pačiu ir toks artimas. Jaučiausi saugi būdama šalia jo.

Mes vis dar žiūrėjome vienas į kitą kol jis judėjo. Jo žvilgsnis buvo kitoks nei visada. Norėčiau žinoti apie ką jis galvoja, norėčiau pažinti jį, bet abejoju ar jis atsivers man.

-Ar geras jausmas?-paklausė pasilenkdamas prie mano ausies ir nutraukdamas žvilgsnį.

-Taip tik jaučiuosi lyg su įsibrovėliu savyje,-sušnabždėjau.

Jis sukando mano ausies spenelį, o aš tik dabar pajaučiau, jog mano nagai drasko jo nugara. Jaučiausi gerai ir norėčiau, kad tai nesibaigtu, bet kažkas manyje didėjo ir atrodo tuoj sprogs. Mačiau, kad ir Zayn tas pats. Jis alsavo man į ausį kartais sukasdamas jos spenelį.

-Pasiduok man,-paprašė ir visas mano kūnas suglebo netekdamas jėgų.

Nemaniau, kad gali būti taip gera. Zayn atsigulė šalia manęs ir mano kūną užsitraukė ant savęs. Pajaučiau šaltį perbėgant per mano kūną todėl labiau jį apsikabinau. Pajaučiau, kaip juodaplaukis užmeta ant manęs megztinį ir pradeda glostyti mano nugarą.

PRAĖJO KELIOS VALANDOS, o mes vis dar gulime toje pačioje pozoje ir žiūrime į žvaigždes. Mes nekalbėjome, bet šita tyla buvo maloni. Jau greitai švis ir mums reikės grįžti į jo namus, ko aš nenoriu. Ten vėl sutiksiu savo tėvą.

-Mums reikia apsirengti,-prabilo Zayn.

Palinksėjau nulipdama nuo jo. Buvo nemalonus maudimas apačioje, bet stengiausi to neparodyti Zayn. Nenoriu, kad jis galvotu jog mane sužeidė. Apsirengusi pažiūrėjau į žemę ant kurios ką tik pasimylėjau su vyrų, kuris yra kažkokio plano dalis ir kažkodėl nesigailiu. Galbūt, tai todėl, kad jis man patinka. Pasižiūrėjau į jį pamatydama, kad jis dairosi ir atrodo susikrimtęs.

-Viskas gerai?-paklausiau.

-Lukas,-sumurmėjo.

Lukas? Kas per velnias?

KOMENTUOJAME! Ir atsiprašau už klaidas!

E=q�D3�

MOONS (Z.M.)Where stories live. Discover now