2 SKYRIUS. 1 DALIS

2.4K 250 6
                                    

Sėdžiu balkone ir žiūriu į vieną tašką. Tokioje būsenoje aš jau dvi savaitės. Negaliu pajudėti jei jis neleidžia. Galiu tik nueiti į tualetą ar atsigerti ir iš karto lyg užburta grįžtu į savo kambarį. Vis dar nepraradau vilties, kad pabėgsiu nuo viso to ir bandau jos neprarasti, nors ir labai sunku. Blogiausia dalis, kad kas vakarą jis ateina pas mane ir vėl maitinasi manimi. Dar nesu išsiaiškinusi kam vilkolakiui žmogaus kraujas. Žinau, kad Zayn žino, bet jis man nesakys ir nemanau, kad jam rūpi. Jis nėra suinteresuotas manimi, turbūt dabar mylisi su savo mergina ir net nepagalvoja apie mane. Neneigsiu, kad jo labai pasiilgau, bet stengiuosi kaip įmanydama suprasti, kad jam nesu svarbi. Kartais pagalvoju apie tuos dalykus, kai jis liesdavo mane ar pavydėjo, kai Lukas mane pabučiavo. Viskas taip painiojasi ir pinasi, bet negaliu apie tai negalvoti. Tai vienintelis dalykas ką galiu daryti laisvai.

Per tas dvi savaites kelis kartus mačiau tėtį. Rėkiau mintyse, kad jis man padėtu, bet jis tik pabučiuodavo mano kaktą ir lyg niekur nieko toliau kalbėdavosi su Luku. Kodėl jam taip nerūpi mano gyvenimas ir mano jausmai? Kodėl jis nepadeda man?

-Eik į vidų, artėja audrą,-išgirdau Luko balsą.

Pakilau nuo supamos kėdės ir nuėjau į kambarį. Jau yra vakaras todėl manau jis vėl manimi pasimaitins. Nusispyriau šlepetes ir atsiguliau į lovą. Žiūrėjau į Luką, kuris artėjo prie manęs. Kartais jis būna geras, dažnai pajungia man filmus, parneša mėgstamų gėlių ir leidžia atsipalaiduoti vonioje, nors ir būna sunku, kai esu tokioje būsenoje.

Lukas atsigulė šalia manęs, todėl atsiguliau ant šono, kaip ir visada. Gerai, kad neturiu galimybės žiūrėti, kaip jis siurbia mano kraują, nes visada guliu nugarą į jį. Tikėjausi po pirmų kartu, kad man daugiau nebeskaudės, bet deja. Skausmas nedingsta ir jis net nesusilpnėja.

-Shhh,-sušnabždėjo ir patraukęs plaukus pridėjo savo lupas prie mano kaklo.

Stipriai užmerkiau akis jausdama, kaip jo dantis susminga į mano kaklą. Jaučiau, kaip kraujas pasipila į jo burną. Mano kvėpavimas pagreitėjo, kol jis siurbė mano kraują. Akyse pradėjo mirguliuoti keisti vaizdai ir atrodo visas pasaulis sukasi. Įkvėpiau daugiau oro ir visiškai pasinėriau į tamsą.

„Stoviu prie kažkokios upės ir matau netoliese Zayn ir Luką. Jie atrodo pykstasi. Prieinu arčiau pagaliau išgirsdama ką jie kalbą.

-Lukai tu negali daugiau to daryti. Tu ją pražudysi,-suburbėjo Zayn.

Rudaplaukis tiesiog nusijuokia ir pažiūri sau už nugaros. Dabar pastebiu ten gulinčia mergina, kuri atrodo yra mirusi. Prieinu prie jos arčiau aiktelėdama. Merginos kakle yra didžiulė žaizdą ir ji kraujavo. Jos akyse jau nebebuvo gyvybės ir manau, kad dėl to kaltas Lukas.

-Tu žinai, kad tik tai man padeda. Kai pasimaitinu žmogumi tampu...

-Tylėk,-paliepė Zayn.-Kažkas čia be mūsų yra,-sumurmėjo pažvelgdamas tiesiai į mane.

Ir vėl? Jis negali manęs matyti, aš dar turbūt nesu gimusi. Kokias galias turi Zayn?

-Čia nieko nėra Harį, jausčiau tai.

Juodaplaukis priėjo visiškai šalia manęs ir pauostinėjo.

-Turbūt tu teisus,-atsiduso."

SVEIKI VISI! Gana senai čia buvau, bet tam yra didžiulis pasiteisinimas. Dalį turėjau parašyti rugsėjo pirmą, bet abiturientė būdama negaliu praleisti progos pablūdavoti su klasiokais. Paskui rugsėjo antra nenuėjau į mokyklą, nes pabudusi su drauge pas ją nusprendėm, kad dėjom ant šūlės :D Na o grįžusi turėjau eiti fotografuoti šventėje. Vakar aš buvau Litexpo, gal būt mane matėte, kas buvo. Fotografavau ten ir gaudžiau prezidente :D

NA O DABAR APIE DALĮ! JEI PATIKO PASPAUSIKITE VOTE IR PARAŠYKITE KOMENTARĄ!

MOONS (Z.M.)Where stories live. Discover now