4 SKYRIUS. 4 DALIS.

3.3K 266 21
                                    

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

-Tikrai? Pažiūrėk į save. Vulgari mergiotė. Mano sūnus labai klysta tave pasirinkdamas.

-Jis manęs net nesirenka! Mūsų niekas nesieja tik suknistas kažkoks sandėris, kurio nei velnio nesuprantu!-surėkiu.

Ji pradėjo juoktis iš manęs, todėl neiškentusi išėjau iš tų namų. Vartai buvo atviri, turbūt dėl Zayn plano kažkur išeiti. Apsidairiusi ar nėra apsauginių greitai išbėgau pro vartus į gatvę. Susisukau į striukę ir nusivaliau riedančias ašaras. Nesuprantu kodėl nusipelniau jos tokios neapykantos. Nenoriu būti viso to dalis.

Išgirdau, kaip Zayn kieme kažkas rėkauja. Turbūt pats Zayn. Pagreitinau žingsnius bei pasukau miškelio takeliu link ežero. Nenoriu dabar su kažkuo būti. Man reikia pabūti vienai. Reikia viską apmastyti. Žinau kas bus, kai mane ras Zayn. Jis rėks ir lieps lipti į mašiną net neišklausęs manęs. Toks jau jis yra. Tai kiek žeidžia mano jausmus, bet nesakau, tai jam. Žinau tik tiek, kad kažkada viskas baigsis ir aš galėsiu toliau gyventi. Pamiršiu visas nuoskaudas ir kursiu savo gyvenimą, kaip aš noriu.

Nuėjusi prie ežero atsisėdau ant akmens. Oras tikrai nėra pats geriausias maudytis. Nusibodo lietus. Pasiilgau saulės ir tų smagių vakarų su tėčiu. Turbūt Zayn pranešė ir mano tėvui, kad pabėgau. Jie nesupras, kad aš noriu pabūti viena. Kartais jaučiuosi lyg koks daiktas, kuris stumdomas iš vienos vietos į kitą. Kalbant apie Zayn. Nors jis ir keistas, bet jaučiu jam simpatiją. Ir gana stipria. Kartais pati save pričiumpu stebint jį arba net galvojant apie jį. Net dabar tai darau. Jis gražus vyras, bet per daug paslaptingas. Galbūt, tai net jo pliusas?

Pakylu nuo akmens ir prieinu prie vandens. Nedrįstu nusiauti batų ir patikrinti kokia vandens temperatūra. Labiau susisuku į striukę atsikosėdama. Man skauda galvą ir norisi prigulti. Kvailė, kad pabėgau. Zayn turbūt svajoja dabar mane užmušti.

-Deqiun!-išgirdau pažįstama balsą.

-Gražu,-burbteliu.

Pasisuku garso link pamatydama tolumoje siluetą. Zayn. Jis pastebi mane ir pradėta bėgti mano pusės link. Nusičiaudėju pajausdama, kaip šaltis perskrodžia mano kūną. Kai Zayn priartėja pastebiu, jo geltonai spindinčias akis. Jis piktas.

-Po velniais! Ar visai proto netekai?!-surėkė.

Nuraustu ir vėl atsikosėju.

-Man šalta,-tyliai tariu.

Jis atsidusta ir prisitraukęs apsikabina mane. Koks jis šiltas!

-Kodėl pabėgai sirgdama, Deqiun?-suburba.

-Tavo mama,-sušnabždu.

-Girdėjau ką ji sakė. Neturėtum kreipti dėmesį į jos kalbas. Ji kvaila,-atsidusta.

Aikteliu nuo jo žodžiu.

-Negražu taip kalbėti apie savo mama,-subariau jį.

-Atsiprašau panele Watson,-išgirstu jo balse linksmumą, bet veide to nesimato.

Žinau, kad Zayn stengiasi slėpti savo geras emocijas nuo manęs, bet kartais jam nepavyksta. Aš džiaugiuosi, kad jis kartais parodo savo tikrą veidą.

-Tu drebi,-sušnabžda.

-Man šalta,-pakartoju.

-Einam. Namuose padarysiu tau karšto šokolado ir atskaitysiu moralą apie bėgimus,-šypteli.

Sukrizenu ir palinksiu taip pritardama jam.

Grįžę namo gavau įsakymą eiti į lovą. Nusirengusi striukę ir nusiavusi batus užlipau į savo kambarį ir atsiguliau į lovą po šiltą antklodę. Įsijungiau televizorių per kurį rodė žinias.

-Šiandien naktį, apie vidurnaktį buvo sudraskyta mergina miesto parke. Policija teigia, kad dar nėra mate taip sunkiai subjauroto kūno. Labiausiai tikėtina versiją-vilko užpuolimas. Daugiau informacijos vakaro žiniose,-greitai perjungiu kanalą.

Dieve. Mačiau vilką Zayn kieme. Nejau ten tas vilkas, kuris ir sudraskė vargšę merginą? Tikiuosi, tai tik mano paranoją.

-Kas yra?-išgirstu Zayn balsą šalia savęs.

Krūpteliu ir žvilgteliu į jį. Jo rankose matau puodelį karšto šokolado.

-Per žinias rodė apie sudraskyta mergina parke,-tyliai pasakau perimdama puodelį į savo rankas.

Zayn išgirdęs mano žodžius pabalsta, o jo akis įgauną žalsvą spalvą.

Man jau ilga laiką stojasi klausimas dėl dirty atsiradimo. Šiaip tai be jo mano istorijų nebūna, bet šįkart noriu paklausti jūsų ^^ Tai reikia ar nereikia??

MOONS (Z.M.)Onde histórias criam vida. Descubra agora