2 SKYRIUS. 8 DALIS

2.5K 220 19
                                    

Sėdėjau ant kėdės balkone ir galvojau apie tai ką man pasakė Zayn. Keliautoja? Aš negaliu būti jokia keliautoja. Esu paprasta mergina. Nors Zayn ir sakė, kad nedaugelis žmonių yra keliautojais ir kad turiu išmokti tai valdyti, bet aš net nežinau kaip tai turėčiau daryti. Kada visas šis balaganas baigsis?

Išgirdau, kai į kambarį įeina Zayn, todėl pakilau nuo supamos kėdės ir atsisukau į jį. Jis jau sėdėjo ant lovos ir stebėjo mane. Lėtai įėjau į kambarį ir uždariau balkono duris. Nežinau ką turėčiau jam pasakyti, bijau, kad Lukas sužinos, kad jis čia buvo ir vėl pavers mane jo marionete.

-Kur Evelina?-paklausiau jo, nors man mažiausiai ai rūpi.

-Kodėl tave tai domina?-susiraukė, o jo akyse sužibėjo geltona spalvą.

Jis greitai susinervina. Truktelėjau pečiais nieko neatsakydama. Zayn turėtu pats suprasti, kad tai mane domina, nes ji mergina... Jo mergina. Kokia aš kvaila, kad jį iš vis pamilau, nors jis ir nebuvo su manimi geras.

-Kodėl negali suprasti, kad nepadėčiau tau jei nerūpėtum man?-suurzgė ir prisitraukė mane prie savęs.

Nejaučiau baimės jam šįkart, bet buvo nemalonu vėl būti taip arti jo. Priglaudžiau savo drebančias rankas prie jo krūtinės ir bandžiau patraukti jo kūną nuo savęs, bet jis tik labiau mane prisitraukė. Sustingau, kai jis pasilenkė prie mano lupų, bet jų nepalietė savosiomis. Greitai kvėpavau jam į lupas stengdamasi savo kūną priversti jį nustumti, bet negalėjau. Kodėl aš visada pasimetu, kai jis taip arti manęs?

-Tu man lyg narkotikas, kurio aš noriu atsisakyti, bet jis mane traukia labiau nei mano norai,-sušnabždėjo.

Pažiūrėjau į jo akis, kurios buvo pasimetusios. Ką tai turėtu reikšti? Mano akis automatiškai užsimerkė, kai jis sulietė mūsų lupas. Nors jis ir judino lupas, aš kovojau su savimi, kad jam nepasiduočiau, bet pajautusi jo rankas ant savo liemens galiausiai pajudinau lupas pajausdama malonų jausmą pilvo apačioje. Jaučiau, kaip mes po truputi einame link lovos ir nors mano protas liepė atstumti jį ir gerokai trenkti per jo veidą, bet aš pasidaviau jo kontrolėje ir jau po kelių sekundžių gulėjau po juo lovoje. Prakeikiu save.

Zayn lupos glamonėjo mano kaklą, kol aš alsavau jam į ausį, kartais prisitraukdama jo veidą prie savojo ir pabučiuodama jį. Nebejaučiau jokios baimės ir nuovargio nuo visų tų įvykių, dabar aš pasinėriau visiškai į glamones su Zayn.

-Zayn, nereikia,-pati nepajutau, kaip žodžiai išsprūdo iš burnos.

-Pasitikėk manimi,-sušnabždėjo man suliesdamas mūsų lupas vėl.

Atsipalaidavau atsakydama jam į bučinį ir visiškai atsijungiau nuo realybės.

KOMENTUOJAME!

MOONS (Z.M.)Where stories live. Discover now