5 SKYRIUS. 4 DALIS

3.1K 268 4
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Taip, aš visada toks karštas. Nuo mažens.

-Aš visada šalta. Man niekada nebūna šilta,-sukikenau.

-Šaltmirė,-nusijuokė.

Jo krūtinė nuo juoko maloniai suvibravo ir aš norėčiau, kad jis dažniau juoktus. Pakėliau savo galvą pamatydama jo mielą šypseną, kuri man visada patiko. Kai jis šypsosi, jis atrodo toks jaunatviškas, gaila, kad tai pamatyti gaunu labai retai.

-Turėtum eiti miegoti,-sušnabždėjo.

Jo lupos buvo taip arti manųjų. Man tik tereikia truputi pasilenkti ir aš vėl galėsiu paragauti jo putlių lupų, kurios mane tiesiog žudo. Noriu jo. Nuvijau tas mintis ir atsiguliau normaliai pasisukdama į jį. Negerai taip elgtis. Be to jis taip ir nepasakė ar turi mergina ar ne. O jei ji turi ir taip elgiasi? Kas tada? Nenoriu būti viena iš tų merginu, kurios lenda prie užimtų vaikinų. Taip negerai.

-Miegok,-jo balsas atrodo susiliejo su aplinka ir viskas ką galėjau daryti, tai klausytis jo įsakymo.

Mano akis automatiškai užsimerkė, o kūnas atsipalaidavo panirdamas į sapną, kurio nenorėčiau sapnuoti.

***

Girdžiu keistus garsus aplink save. Pramerkiu akis ir pamatau visiška tamsa tik keista šviesos šaltinį ant lovos. Paimu jį į rankas pamatydama keista šviečiančia lempute, kuri atrodė lyg per siaubo filmą pranešdama, kad kažkas negerai. Pakylu iš lovos ir lėtai dėdama kojas einu tiesiai, nes šviesa neapšviečia gerai visos aplinkos. Priešais save pamatau praviras duris. Nenustoju eiti ir dabar atsirandu blankiai apšviestame kambaryje. Tai mano kambarys Zayn namuose. Apsidariau ir apsisukusi priešais save pamatau Zayn. Per kelis žingsnius atsitraukiu, bet jis nesureaguoja. Jis nueina prie lango ir pasižiūri į pilnatį, kurį švietė itin ryškiai.
„Zayn, tau viskas gerai?" Paklausiau, kai jis staiga sukrito ant žemės ir sudejavo iš skausmo.

Viskas atrodė lyg sulėtintame filme: jis rėkė, muistėsi, o jo kaulai pradėjo traškėti lyg lūždami.

Nežinojau, kaip jam padėti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nežinojau, kaip jam padėti. Aš net negalėjau prie jo priartėti.

„Zayn, kas tau yra?" Mano akyse susikaupė ašaros, kai jam iš burnos pradėjo kristi įtartinai baltos putos.

Prisispaudžiau prie sienos, kai jis taiga virto didelių vilku. Jis sustaugė ir greitai išbėgo iš kambario. Nežinau kodėl, bet pradėjau vytis jį. Kas per velnias čia buvo? Kodėl jis virto vilku? Išbėgusi į lauką pamačiau save. Aiktelėjau matydama, kaip vilkas prieina prie mano antrininkės ir suleidžia savo dantis į jos koją. Iš mano lupų išėjo garsus klyksmas ir viskas aplinkui dingo, tik ne mano rėkimas.

-Deqiun kelkis!-suriko balsas šalia manęs.

Greitai pramerkiau akis suprasdama, kad tai tik košmaras. Prieš mane sėdėjo Zayn ir glostė mano delną. Mano kūnas buvo išpiltas prakaitų, o akyse prisikaupusios ašaros norėjo įsiveržti. Prikandau virpančią lupą ir greitai prisislinkusi apsikabinau Zayn. Jo rankas švelniai glostė mano nugarą, kol aš kukčiojau jam į kaklą palikdama ašarų ruoželius ant jo. Jaučiausi daug geriau, kai jis šalia manęs, bet tuo pačiu ir pasimetusi dėl sapno. Kodėl sapnavau, kad Zayn virsta vilku? Turbūt, tai dėl streso, kurį patyriu šiuo momentu.

-Viskas gerai?-paklausė.

-Taip,-palinksėjau ir lėtai nenorėdama atsitraukiau nuo jo.

Pažiūrėjau į jo akis, bet ilgai netempusi nudelbiau jas į savo rankas. Man vis stovi tas vaizdas, kai jis virsta ir perkanda mano antrininkei koją. Tai tikrai nemalonus jausmas ir toks vaizdas lyg stebėčiau savo ateitį. Kristau, man reikia gydytis.

Dadadam! Pagaliau prasideda veiksmas ir dabar jis visada bus. Na ne visada, bus ir ramesniu dalių ir galbūt jau pamatysite romantikos. :D

KOMENTUOJAME!

KU

MOONS (Z.M.)Where stories live. Discover now