1 SKYRIUS. 9 DALIS

2.6K 257 30
                                    

Pakėlusi akis pamačiau Luko ir Evelinos žvilgsnius suprasdama, kad jie viską matė. Mano rankos pradėjo drebėti iš baimės, o akis lakstė nuo Luko iki Evelinos. Nenoriu, kad Lukas vėl gertu iš manęs kraują. Zayn niekada iš man to nedarė, tai kam vilkolakiui tai daryti. Maniau, kad tik vampyrai taip daro. Na bent jau taip rodo filmuose.

-Tu prakeikta...-Evelina jau artinosi prie manęs, bet ją sustabdė Luko ranka.

-Neliesk jos. Susitvarkysiu pats,-suburbėjo rudaplaukis ir priėjęs čiupo man už alkūnės nusitepdamas į kambarį, kuriame pabudau.

Jam atleidus mano ranką atsitraukiau nuo jo ir paėjau keliais žingsniais toliau. Bijojau Luko, nes žinojau, kad jis ne toks, kaip Zayn.

-Lauki čia, kol išlydėsiu mūsų svečius,-suurzgė ir paliko mane kambaryje vieną.

Drebančiomis kojomis priėjau prie lango ir stebėjau, kaip Lukas kažką aiškina Zayn, kol šis tik tyli atsirėmęs į mašiną. Evelina jau sėdėjo keleivio pusėje laukdama Zayn. Kai jie išvažiuos, aš liksiu viena su tuo vyru ir velnias žino ką jis man padarys.

Mano skruostais jau riedėjo ašaros, kai pamačiau, jog Zayn įlipa į mašiną ir ją užvedą. Mūsų žvilgsniai trumpam susitiko, o tada jis galiausiai išvažiavo. Greitai atsisėdau ant lovos ir nusivaliau ašaras. Bijau jo, nebenoriu čia būti. Girdėjau, kaip jis prieina prie durų ir palenkia rankeną. Atrodo viskas sulėtėjo, kai jis įėjo į kambarį ir persmelkė mane aštrių žvilgsnių.

-Tu nusikaltai ir manau reikės truputi tave pataisyti,-nusišypsojo.

Nurijau seiles ir greitai atsitraukiau, kai jis dėjo kelis žingsnius link manęs. Mačiau ant jo veido menką šypseną. Nespėjus man sureaguoti jis per sekunde atsirado prie manęs ir prisitraukė prie savęs. Jo pirštai suspaudė mano žandikaulį. Pakėliau akis į jį ir pamačiau jose kažką suspindint. Ne. Esu jau tai mačius pas Zayn.

-Tu paklusi man, neatsikalbinėsi,-kalbėjo jis.

Aš neatitraukiau žvilgsnio, tik žiūrėjau į jį ir klausiausi. Mano kūnas vis labiau silpo ir pakluso ne man, o jam. Protas man liepė bėgti nuo jo kuo greičiau, bet aš negalėjau. Buvau sustingusi ir visiškai pasidavusi jam. Aš nebegaliu valdyti savo kūno.

PASKUTINĖ ŠIO SKYRIAUS DALIS! KOMENTUOJAME!!!!

MOONS (Z.M.)Where stories live. Discover now