5 SKYRIUS. 6 DALIS

3.3K 258 9
                                    

Kaip matau niekam nekyla klausimas, kodėl pavadinimas Moons, o ypač daugiskaitą :D

Kaip matau niekam nekyla klausimas, kodėl pavadinimas Moons, o ypač daugiskaitą :D

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Aš norėčiau,-tarė.

Sutrikusi pakėliau akis į jį, bet greitai teko užsimerkti, kai jo lupos susiliejo su maniškėmis vienam lėtam šokiui. Buvau užgulta Zayn raumeningo kūno, kuris dabar atrodė itin karštas. Atrodo lyg jis degtu, bet kiek atkreipiau dėmesį, tai jis visada toks.

Zayn rankos glamonėjo mano liemenį, o lupos persikėlė ant kaklo. Sudrebėjau, kai jis pradėjo bučiuoti jautrią vietelę po mano ausimi. Rankomis apsikabinau jo liemenį labiau prisispausdama prie savęs. Jis pažiūrėjo man į akis ir pradėjo kelti mano miegojimo marškinėlius aukštyn. Leidausi nurengiama, nes šiuo metu galėjau galvoti tik apie jį. Kai marškinėliai dingo nuo mano kūno jam prieš akis pasimatė mano nuogos krūtis. Užsidengiau jas susigėsdama ir norėdama, kad dabar bučiau užsidėjusi liemenuką. Nekenčiu to fakto, kad miegu be liemenuko. Nors man vis kyla klausimas, kad mane perengė į pižamą?

-Nesigėdink,-sušnabždėjo patraukdamas rankas nuo mano krūtų.

Mano žandai įkaito, kai jis neatitraukdamas akis žiūrėjo į jas. Aiktelėjau, kai jis pasilenkė prie vienos iš krūtų spenelio ir apžiojęs jį pačiulpė. Užverčiau galvą sudejuodama ir įveldama rankas į jo plaukus. Jis persikėlė ant kito spenelio ir ta pati padarė ir jam. Tai buvo malonus jausmas, kurio niekada nejausdama, kai pati bandydavau su pirštais.

-Patinka?-paklausė tarp pirštu pasukinėdamas spenelį.

Sutikdama sudejavau ir jaučiau, kaip tarp apatinių vis labiau renkasi drėgmė.

-Nori patirti orgazmą?-pasilenkės prie ausies sušnabždėjo.

Mano viskas kūnas suvirpėjo ir manau ji suprato, kad aš noriu to, nors ir nežinodama ką jis man darys. Visiškai jam pasidaviau be jokios kovos ir laukiau jo tolimesniu veiksmų. Zayn buvo lyg grobuonis tykantis savo aukos. Stebėjo jo kiekviena judesį, kol jis lėtais judesiais nusmaukė mano miegojimo kelnes žemyn. Man buvo gėda, bet nestabdžiau jo. Manęs niekada nelietė vaikinas, visada buvau ta atstumtoji, bet dabar matydama, kaip Zayn mane stebi, jaučiuosi seksuali. Man patinka tas jausmas.

Kai mano kojomis jis pradėjo traukti kelnaites aš greitai delnais uždengiau savo lytį. Jo veide atsirado šypsena, kai jis visiškai pašalinęs kelnaites uždėjo savo delnus man ant rankų ir lėtai pradėjo jas traukti vis labiau parodydamas ką slepiu po jomis. Vos Zayn visiškai patraukė rankas jis staigiu judesiu sulenkė mano kojas ir jas praskėtė. Susigėdusi rankomis užsidengiau veidą, tikėdamasi, kad jis nežiūri į mano tarpkojį.

-Nesigėdink mažute,-jis vėl patraukė mano rankas, tik šįkart nuo veido.

Pažiūrėjau į jo akis, kurios dabar buvo vos ne juodos. Ką tai turėtu reikšti?

-Tavo akis. Jos juodos,-tyliai tariau.

-Nes noriu tavęs,-jo lupos susilietė su manosiomis grubiam bučiniui.

Man patiko jaustis seksualiai prieš jį, žinoti, kad jam patinku tokia kokia esu. Tikiuosi, kad patinku. Mūsų bučinys tapo laukinis lyg vėjas šėlstant šiuo momentu lauke. Zayn ranką nusileido mano pilvų žemyn link lyties ir prisispaudė išgaudama iš manęs aimaną. Jis švelniai pradėjo judinti savo ranką, o lupomis glamonėjo mano žandikaulį. Niekada nesijaučiau taip geriau, kaip dabar. Atrodo viskas praniko, likome tik jis ir aš. Problema tik tokia, kad jis apsirengęs, o aš visiškai nuoga.

-Patinka?-paklausė švelniai sukasdamas mano ausies spenelį.

-Taip,-sudejavau labiau įsikibdama į jį.

Mano kūnas virpėjo nuo jo prisilietimų ir nežinau ar ilgai ištversiu. Visi jausmai manyje susimaišė ir tapo lyg vienas didelis uraganas, kuris žudė mane lėtai kankindamas. Neturėčiau to daryti su Zayn ypač tada, kai dar tau ko apie jį nežinau. Jis taip ir neatsakė ar ta mergina nuotraukoje yra jo. Ji niekada man neduoda ramybės, lyg žinočiau, kad nuo jos priklausys mano likimas. Zayn su ją nuotraukoje atrodė laimingas ir visiškai nepavojingas. Tame ir problema, su manimi jis kitoks.

-Zayn, Deqiun?!-išgirdau tėčio rėkimą.

Zayn greitai nuo manęs atsitraukė ir pametė man rūbus. Jaučiausi lyg būčiau bėgusi maratoną, nes rengtis buvo tikra kančia. Kiekviena sekundė sulėtėjo ir atrodo tuoj įžengs tėtis ir pamatys mane nuogą prie Zayn. Žinau, kad mums būtu: jis arba primuštu Zayn, arba stipriai mus aprėktu ir pagaliau parvežtu mane namo, bei ten užrakintu. Tėtis nėra toks geras, kaip maniau prieš mums atsikraustant. Aš jį myliu, bet kuo toliau tuo labiau bijau, kad jo meilės man nėra.

Vos man pilnai apsirengusiai pro duris įžengė tėtis su policininko uniformą. Jis ką tik iš darbo ir keista, kad čia užsuko. Įdomu ar jis vis dar yra su Andrėja, ji tikrai miela moteris. Norėčiau pabendrauti su ją labiau, bet deja esu užrakinta ir man uždrausta kažkur išeiti.

-Ką čia veikėte?-įtariai paklausė nužvelgdamas, tiek mane, tiek Zayn.

WOOP! Nauja dalis ir pagaliau jau kita savaite baigiu 11-tą klasę! Vasara ir turbūt turėsiu daugiau laiko, nes busiu Vokietijoje ;) KOMENTUOJAME!

MOONS (Z.M.)Where stories live. Discover now