(SUPRISE !!!!) BAB 34

43.8K 2.3K 118
                                    

SUPRISE !!!!!!!! 🎊🎊🎉🎉🎉🎆🎇🎊🎇🎊
🎇🎉🎆🎊🎇🎊🎇🎆🎆🎊🎇

TWO UPDATE IN ONE DAY !!! YEAY !!!! TERKEJUT TAK? SUKA TAK ? DENGAN SUPRISE AUTHOR NI? HAHAHA OK READERS KORNG ENJOY DULU STORY NI AND THEN BRU KITA MENGGILA OKAY? HAHAHA

ENJOY !🎉

❤❤❤❤❤❤❤❤

Aku membuka mataku perlahan lahan..rasa pening tiba tiba menerjah aku membuatkan aku terus terjatuh semula ke atas katil...apa dah jadi dekat aku ni? Aku kat mana ni? Aku melihat sekelilingku..n-ni bukan bilik aku..automatik aku terus melihat kearah badan aku..nafas lega dilepaskan..alhamdulillah nasib baik aku masih berbaju PJ serta bertudung sekolah lagi..aku mula berfikir..apa perkara last aku buat...kenapa aku tiba tiba ada kat sini?AQIL?! mataku aku besarkan...perkara last aku buat ialah berbual dengan aqil..takkan lah aqil yang buat aku macam ni..tak mungkin ! Tiba tiba aku teringat kata kata terakhir sblum aq pengsan..

"Maafkan aku sara"

Takkanlah..aqil takkan sanggup buat aku macam ni..

Klick

Dengar sahaja bunyi tu cepat2 aku terus baring semula...aku mula pura pura masih tidak sedarkan diri..bunyi derapan kaki makin dekat...jantung aku dah mula buat concert rock..berdegup lain macam je dia ni..mataku aku tutuo rapat..takut plus supaya tak kantoi...aku dengar keluhan dari orang yang berada di hadapanku

"Maafkan aku sara..aku terpaksa"

Aqil !!! Tu suara aqil !!aku nak bangun tapi mata dan badan aku taknak mendengar arahan otak aku..

"Kalau aku tak buat macam ni...dia takkan terima aku semula..jadi untuk buktikan aku sayangkan dia aku kena buat macam ni..maafkan aku sara..aku sayangkan kau tapi dia lagi important untuk aku" kata aqil dan hampir sahaja aku terkantoi sebab aku dah nak buat muka jijik..sampai hati disebabkan cinta yang mengarut tu kau sanggup buat aku macam ni aqil? Aku percayakan kau !! Kau hancurkan lagi kepercayaan aku pada kau !!!

"Masa kau panggil aku ayan..aku rasa tak sanggup sangat nak buat macam ni kat kau..masatu aku tahu kau betul2 dah percayakan aku..aku rasa bersalah sangat..masa aku tanya kau bila kau boleh percayakan aku sebenarnya aku berharap yang kau takkan pernah percayakan aku..aku datang sini pun sebab dia yang suruh..untuk dekat dengan kau..bodohkan kau cuba buat kau jatuh cinta dekat aku tapi aku tau hati kau takkan terima aku..tapi bila dah hari2 dengan kau...aku dapat rasakan sesuatu...sesuatu yang aku tak pernah rasa..kasih sayang seorang kawan...terima kasih sara sebab bagi aku rasa macam tu...walaupun aku pasti yang kau takkan ingat apa aku cakap ni aku tetap nak cakap jugak...aku sayangkan kau..kau boleh anggap aku jahat..tapi percayalah selain dari sygkan dia aku ada sebab aku sendiri..rehatlah sara..bila kau dah sedar..aku harap kau tampar aku and marah aku..baru aku rasa lega.." Bebel aqil panjang lebar...air mata yang dah nak mengalir aku cuba tahan..aqil..kenapa? Kenapa kau cakap panjang sangat? Aku dah nak tertidur dengar kau berucap tadi kau tau !!! Kalau kau tak cakap macam tu pun aku tahu kau baik !!!

Lepas aku pasti aqil sudah keluar..aku terus membuka mataku air mata yang aku tahan tadi mengalir...bodoh kau aqil !
Aku bangun dan lap air mataku..
Aku mula berjalan ingin membuka pintu tapi sebelum sempat aku pulas tombol tu pintu tu sudah terbuka dan aqil muncul kelihatan terkejut..

"S-sara" panggil aqil terkejut..aku dengan marahnya menampar kuat muka aqil geram...

"Tu untuk buat kau rasa lega.." Kataku perlahan dan air mata mula mengalir di pipi ku

"Kau dengar?" Tanya aqil terkejut dan aku angguk..tiba tiba kami berdua dengar suara suara bercakap..aqil memandang cemas kearahku

"Kau pergi pura pura tidur balik ! Please im begging you" kata aqil..aku terus angguk dan berbaring semula di atas katil..pura pura tidur.. Aqil dengan cepat menutup kembali pintu bilik aku...kedengaran suara suara dihadapan bilikku

SCHOOL PRINCEWhere stories live. Discover now