Malay Stories

1.2K Stories

Bᴇ Mʏ Lᴀsᴛ Vᴀʟᴇɴᴛɪɴᴇ ✔ [COMPLETED] by TheZainOfficial
#1
Bᴇ Mʏ Lᴀsᴛ Vᴀʟᴇɴᴛɪɴᴇ ✔ [COMPLETED]by Aine蕨类•
HIGHEST RANKING #NO.1 In Action #NO.1 In Malay Our love is a journey.Starting at forever,ending at never🌷 *** Walau apapun yang terjadi,Noah Luke pernah berjanji yang d...
Vice Versa : Vengeance by TheNeeshaAdlina
#2
Vice Versa : Vengeanceby Neesha Adlina
Sometimes The Devil is gentleman ▄︻̷̿┻̿═━一 • Bila dengar sahaja nama Qays Ardani, semua tahu dia lah si durjana yang merogol dan membunuh adik...
ʟᴏᴠᴇ Fʀᴏᴍ Dɪғғᴇʀᴇɴᴛ Wᴏʀʟᴅ ✔ [Completed] by TheZainOfficial
#3
ʟᴏᴠᴇ Fʀᴏᴍ Dɪғғᴇʀᴇɴᴛ Wᴏʀʟᴅ ✔ [Compl...by Aine蕨类•
#Rank No.2 in Supernatural [21.08.2020] #Rank No.8 in Humor [18.08.2020] #Rank No.8 in paranormal [27.03.2020] #Rank No.3 in humor[3.04.2020] #Rank No.1 in Paranormal [1...
Completed
My Ex is My Husband || EXO KAI [In-Editing] by HYERASONGIEE
#4
My Ex is My Husband || EXO KAI [In...by zirah
"now I'm the one who will stay by your side and i love you"
7 Jejaka Tangga |BTS| by jeykeystowy
#5
7 Jejaka Tangga |BTS|by °itsmeqiss°
"Orang kata tangga sekolah kita ada penunggu"- Amily Kim "Nonsens siak,kau ingat ni zaman main hantar saka ke apa?"-Erin Min Start:2/6/2020 End:- Sta...
   .ೃ  stepbrother | jjk   by -ddytae
#6
.ೃ stepbrother | jjk by  ‍ 
[15++] ( on-going ) ❝ aku tahu ni salah tapi , saranghae saeng- ah .❞ : a jeon jungkook fanfiction : @ttaepjm storyline 2019 : cover by wasabibii ❤️ [ start ] 100219 ...
Dilema Cinta Fyra by hawadyraa
#7
Dilema Cinta Fyraby Hawa Nur Nadhrah Ahmad Rizas
Kisah Nur Syafyra Amani yang dipaksa berkahwin oleh kedua orang tuanya... dah la kena kahwin paksa,lepastu kena kahwin dengan anak kawan baik parents pulak tu... nasib h...
Love Scenario by shuhaidasubri
#8
Love Scenarioby Shuhaida Subri
Luq hidup bersendirian setelah kematian ibu dan bapa dalam kemalangan. Luq mempunyai kekasih bernama Inara. Inara mengenali Luq sejak dari kecil sebab ibu Inara kawan ba...
Another Life by CREDESIA
#9
Another Lifeby CREDESIA
Dia tak minta untuk lahir dalam keadaan ini. Dia tahu dia tak diperlukan. Dia tahu dia hanya dipanggil jika perlu. Dia sedar dia hanya tempat orang melepaskan masalah. T...
THE END OF THE WORLD by LOCKONAQ
#10
THE END OF THE WORLDby
Cerita ini mengisahkan tentang 5 pelajar sekolah yang terpaksa berhadapan dengan virus optic yang dicipta oleh saintis yang tak berperikemanusiaan..apakah kesudahan mer...
[OG]My Heartbeat For You by miss_ayden
#11
[OG]My Heartbeat For Youby ♥️WenZhou
Status : On going 🌺 "Kau sedar tak ni?!Dia tu lelaki bukan perempuan.Kalau kau suka dia sumpah kau memang tempah maut dengan umi dan abi kau" ~ "Aku tak...
 BANGTAN CHATROOM [Slow update] by ilapotaetosh-
#12
BANGTAN CHATROOM [Slow update]by ⓘⓛⓐ♚
kisah si global idol di sebalik tabir HEHEHEHEHE.. klw nak baca sila tkn butang 'Read' di atas ya anak-anak 👆👆 baca jngn x baca weyyyy 😪
sweet dreams | jung sungchan by snowdohyon
#13
sweet dreams | jung sungchanby 🦦
when she realized that life is not always about rainbows and sunshines. - jung sungchan [✦] a malay fanfiction [✦] on-going ⚠️ mention of suicide (bunuh diri) ⚠️
+17 more
Online Apps [Completed] by Arraalla__
#14
Online Apps [Completed]by Firarara.
Jungkook_ started following you . . . . +++ Segala-galanya bermula di aplikasi aplikasi online yang membawa kepada kebahagiaan dan kederitaan . . . . Completed💜 6 Augu...
𝙮𝙤𝙪 𝙢𝙖𝙩𝙩𝙚𝙧 by servdrs
#15
𝙮𝙤𝙪 𝙢𝙖𝙩𝙩𝙚𝙧by ˢᵉʳᵛᵉˣᶜᵉˡˡᵉⁿᵗⁱⁿᵉˣᵃᵐ
❝..so before you go, was there something I could've said to make your heart beat better?❞ - "Allahumma Inna Dhuafa' Faqawwina" Janna Nur Beth mengucapkan kalim...
》DON'T TALK AT NIGHT《 by -HANNIECOFFEES
#17
》DON'T TALK AT NIGHT《by 《 ɪᴅɪᴏᴛ 》
❬ ᴏɴ-ɢᴏɪɴɢ ❭ 𝗺𝗲𝗻𝗴𝗶𝘀𝗮𝗵𝗸𝗮𝗻 8 𝗷𝗲𝗷𝗮𝗸𝗮 𝗵𝗲𝗻𝘀𝗲𝗺 𝗯𝗲𝗿𝗽𝗶𝗻𝗱𝗮𝗵 𝗱𝗶 𝘁𝗲𝗺𝗽𝗮𝘁 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝗮𝗴𝗮𝗸 𝘀𝘂𝗻𝘆𝗶 𝗱𝗮𝗻 𝗮𝗱𝗮 𝗻𝘆𝗮 𝗺𝗮𝗸𝗵𝗹𝘂𝗸 𝘆�...
Serah // book 2 by jungyeonsp
#18
Serah // book 2by sweetpeach
Kehidupan yang bahagia pastinya ada duka datang mencelah. Janji yang ingin ditepati terkadang tidak mampu ditunaikan kerana manusia itu bukan Tuhan. Namun, kepercayaan...
YAH! KIM JENNIE!!! •|| 김 제니• by drrxh_
#19
YAH! KIM JENNIE!!! •|| 김 제니•by del
Kisah seorang pelajar yang bernama Kim Jennie yang berpindah sekolah sebab appanya tak percaya dia boleh tahan dengan sekolah sukan. Appanya nak Jennie jadi anak yang ay...
Dendam Dalam Cemburu by Nia_Dini
#20
Dendam Dalam Cemburuby Nia Nur Dini
Kehidupan Yasmine Anissa yang dahulunya ceria,gembira dan sempurna bersama ahli keluarganya,akhirnya punah apabila ahli keluarga dan sahabat sendiri mati kerana ada manu...