Malay Stories

Refine by tag:

1.2K Stories

[C] 谁 WHO | 지민 ✔ by heitsmehari
#1
[C] 谁 WHO | 지민 ✔by ش🌸
Pertunangan selama hampir 6 tahun itu seakan sia- sia saja bila si jejaka, Park Jimin mula tawar hati dengan Xiao Ren. Gadis berdarah cina itu. Kesibukan kerja buatkan c...
Completed
+20 more
tolong, jgn.. by AirNikmatSusuPekat
#2
tolong, jgn..by AirNikmatSusuPekat
BBQ di tepi pantai, di hari jadi ku. Namun aku menjadi santapan teman teman ku.
I Love You Abang Paskal! 2✅ by hoseokwifeu02
#3
I Love You Abang Paskal! 2✅by 하니스
Antara keluarga? atau Negara? © hoseokwifeu02 26.10.2019
Completed
+17 more
𝗕𝗔𝗛𝗔𝗚𝗜𝗔 𝗬𝗔𝗡𝗚 𝗗𝗜𝗣𝗜𝗡𝗝𝗔𝗠 by nfsalala
#4
𝗕𝗔𝗛𝗔𝗚𝗜𝗔 𝗬𝗔𝗡𝗚 𝗗𝗜𝗣𝗜𝗡...by kucen
• sebelum ni dikenali sebagai MY LOVELY MR PILOT ⚠️ • [ 41/55 chapters are not publish yet ] pls be patience 🙏 • Sorry, jika anda tak suka cerita yang cliche, disini bu...
+17 more
Online Apps // Jjk by Arraalla__
#5
Online Apps // Jjkby Firarara.
Jungkook_ started following you . . . . Jungkook : Woi . Kau yang curi bende tu kan daripada aku ? ...
+14 more
Bila Retak Kota Hati: Part II - Loss by themalaysianpoet
#6
Bila Retak Kota Hati: Part II - Lo...by The Malaysian Poet
When the City of the Heart Breaks. Part II -Loss An Anthology of Love, Loss, and Learning. A collection of Poems by Francisco Pier. (Best read in 'Hoefler' font) Cov...
Completed
+14 more
Bila Retak Kota Hati: Part I - Love by themalaysianpoet
#7
Bila Retak Kota Hati: Part I - Loveby The Malaysian Poet
When the City of the Heart Breaks Part I: Love & The Nightingale Verses An Anthology of Love, Loss, and Learning. A collection of Poems by Francisco Pier. (Best read in...
Completed
+10 more
L'amitie by SuAnIs03
#8
L'amitieby 20.09
Kisah 7 sahabat yang kini tinggal 5. "Aku sayang korang, kenapa korang buat aku macam ni?" "Apa salah kitaorang? Sanggup kau nak bunuh kawan baik kau sen...
+2 more
Sayap Sebelah by AkuPsycho_
#9
Sayap Sebelahby AP
Setiap kisah percintaan pasti akan wujud watak ketiga malah manusia akan sentiasa membenci watak ketiga dalam setiap hubungan yang wujud. Ya, Farisya hadir dalam hubunga...
+10 more
Queen D'amour | A Delusion Veil by MelloneyXVII
#10
Queen D'amour | A Delusion Veilby Melloney
•| Confession of Faith "أشهد أن لا إله إلا الله ، وأشهد أن محمد رسول الله..." I testify there is no god but Allah, and I testify Muhammad is the messenger of A...
+16 more
『✓』NCT LIFE 👇👆  〖S1-S2〗 RAMADHAN EDITION • nct • by 1-800-HENDERYAYA
#11
『✓』NCT LIFE 👇👆 〖S1-S2〗 RAMADHAN...by ᴜɴʙᴏᴛʜᴇʀᴇᴅ 👸
〘 S1 [ rαmαdhαn crαck ] COMPLETE ✔ 〙 〘 S2 [ díαrí rαmαdhαn nct ] OG ➖ 〙 [• S2 COMING SOON •] ✿ ᴱᴺˢᴵᵀᴵ ᴼᴺ ᶜᴿᴬᶜᴷ ✿ ❝ Kau puasa tak Lucas? ❞ -Mark ❝ Sorry beb. Aku gastrik...
+22 more
❇▶Countryhumans pics◀❇ by Sxnshine_Boi
#12
❇▶Countryhumans pics◀❇by ~✨☀✨~
The credits of the artist are there but some are not there. I was new in the CH fandom and This was back then in 2019 So i was messed up in their histories and ships 💔D...
Completed
+21 more
[C] Omegle ➽ Jaehyun by neojayzone
#13
[C] Omegle ➽ Jaehyunby 𝙙𝙚𝙚
【Short Story】 Di mana seorang perempuan bernama Pandora Hwang yang kebosanan bermain laman web Omegle lalu bertemu dengan seorang instafamous bernama Jung Jaehyun. Pando...
Completed
+20 more
SUAMIKU MUDA by leeJmoonC
#14
SUAMIKU MUDAby ⭐️MCW⭐️
Dia adalah Kim hanbin yang berumur 18 tahun. Dia lebih muda daripada saya dan dia juga adalah suamiku. Saya berkhawin dengan dia kerana taeyang iaitu abang saya. Saya ti...
+10 more
Second Chance,Mon Amour?  by zty_eyty
#15
Second Chance,Mon Amour? by Z.Vie
"Walid tak benarkan Izz kahwin dengan perempuan tak cukup kain tu"-Tengku iddham "Bos tak kisah ker kena kahwin dengan saya Bos?"-Heidi Naura bt Mart...
+8 more
(Rusphil)Monochrome Of Emotions [Finished] by GamingwithAvlynn
#16
(Rusphil)Monochrome Of Emotions [F...by Gaming with Avlynn
[Finished] Phil was born Emotionless his brothers taught him Happiness and he was loved by his family so much. But the time came and his Family for slaughtered and he lo...
Completed
+15 more
Beauty Geek  by adilaadriana
#17
Beauty Geek by Adila Adriana
"Beauty to me is about being comfortable in your own skin." Mungkin sekarang awak tak nampak kecantikan yang sebenar di kulit awak tapi apabila awak jaga sebai...
+9 more
Abang Malaya ||JJK by Tataeryn
#18
Abang Malaya ||JJKby ☆RinRin☆
"Dasar playboy.."-Jihye "Ehhh,sedap mulut kau je panggil aku playboy"-Jungkook "Pertama kali jumpa,perangai macam malaikat.Dah berkenalan,macam...
+8 more
Diva Gojes's Talk!  by wiyyahaminz
#19
Diva Gojes's Talk! by ♡ mère giŕl ♡
[ bebelan | nasihat | luahan | pena cinta | meet&greet ] Hai, vlog! Welcome to my talk! "Talk aku, bukan kau" Marilah bersama ikuti kesengalan, kegilaan dan...
+17 more
ME, MYSELF AND MOON by taeferol
#20
ME, MYSELF AND MOONby orang macho
kau nak tahu pasal apa kau baca. tak nak aku tak kesah sebab aku tulis ni suka-suka je. eh tak sedih-sedih je. oke dah. selamat datang ke dunia aku 😌 start : 21 MAY 202...
+10 more