Kapitel 84

1.6K 98 11
                                    

"Oscar!!"

Ditt namn lämnar mina läppar i en gäll röst då du låter penseln med kall färg möta min bara rygg. Skrattandes betraktar du den vita fläcken av färg som nu pryder min bara hud och jag sänder dig en fejkad surmulen min innan jag spricker upp i ett leende.

"Du ska måla väggarna vita, inte din pojkvän" yttrar jag skämtsamt och du flinar över min kommentar. "Jag tycker att du passar i vitt" skämtar du tillbaka och jag räcker retsamt ut tungan åt dig.

När du flinandes vänder dig mot väggen i vår nyinköpta gemensamma lägenhet och fortsätter att måla väggen vit så försöker jag förgäves att smyga mig på dig bakifrån men plasten som täcker golvet avslöjar mina steg och du vänder dig om och lyckas greppa tag om min handled som håller penseln med vit färg droppandes ifrån den.

"Nice try baby" yttrar du retsamt och jag plutar besviket med underläppen vilket får dig att skratta innan du långsamt lutar dig in mot mina läppar och för varje centimeter du lutar dig in så byggs känslorna upp inom mig och jag suktar efter varenda del av dig. Precis när dina läppar ska snudda vid mina så upptäcker jag din brist på fokus och i en snabb rörelse lyckas jag dra penseln över din bara mage vilket får dig att släppa ur dig ett ljust skri och jag skrattar högt.

Mitt skratt avbryts abrupt av att du hastigt vänder oss om och trycker upp mig mot väggen som ännu inte är målad innan dina läppar kraschar mot mina och överrumplat besvarar jag din ivriga kyss innan vi andfått särar på läpparna och jag möter din blick. "Jag är för smart för dig hjärtat" yttrar du retsamt och jag rynkar lite på pannan innan jag förvirrat blickar ner mot våra tätt pressade magar och inser att även jag har fått färg på mig.

"Fuck you" yttrar jag skämtsamt och du flinar lite. "Please do" yttrar du sedan med en låg, sensuell stämma och jag biter mig löst i läppen innan jag bryskt vänder på oss och trycker upp dig mot väggen innan vi inleder ett vilt hångel samtidigt som mina händer smeker sig in under dina kalsonger för att simpelt avlägsna ditt enda klädesplagg från din numera nakna kropp.

Jag rör mig ner över din kropp och låter mina läppar lämna nätta små kyssar över stora delad av din nakna kropp varpå du stönar dovt under min beröring och när jag kysser dig på vardera ljumske så rycker du till vilket får mig att skratta lågt.

"Du är så vacker" mumlar jag fram samtidigt som jag återgår till dina läppar och ömt kysser dig varpå dina ivriga händer hetsigt trycker ner mina kalsonger en bit ner över låren.

Innan jag vet ordet av det står du med magen mot väggen och jag stöter mig djupt in i dig varpå du stönar högt och ljudligt och jag stönar i takt till mina hetsiga rörelser.

"Ah f-fuck" stönar du högt och mitt grepp om dina höfter hårdnar samtidigt som jag noggrant stöter mig in i dig så att mina stötar får oss båda att nå en ny grad av njutning.

"H-hårdare, f-få mig att komma" flämtar du fram och jag följer dina ord och stöter mig allt hårdare in dig vilket får dina andetag att stocka sig i halsen på dig och när du spänner kroppen och låter ett utdraget stön i form av mitt namn lämna dina läppar samtidigt som du kommer över väggen och jag låter ett par sista stötar söka sig in i dig innan jag kommer inuti dig.

"Åh jag älskar dig" får du ur dig med en ansträngd röst när du vänder dig om i min famn och kysser mig ömt vilket får mig att dra in din något svettiga kropp i min famn och lugnt besvara din kyss. "Jag älskar dig" yttrar jag lugnt innan jag aningen bekymrat betraktar fläcken på väggen och du skrattar lågt.

"Det kommer förmodligen att inträffa fler gånger" yttrar du och jag skrattar lågt innan jag nickar. "Ja, du har nog rätt" yttrar jag skämtsamt och du flinar innan du sveper med blicken över vårt halvt klara arbete med att måla väggarna i vår lilla lägenhet.

"Äh jag orkar inte fortsätta just nu, kan vi inte ta en dejtkväll och gå ut och äta?" Yttrar du och jag ler innan jag nickar instämmande. "Det gör vi, men vi får nog duscha först" yttrar jag och du nickar instämmande innan vi hand i hand rör oss in mot badrummet.

Med vattnet rinnandes ner över våra kroppar delar vi en passionerad kyss och tanken på att vi snart får flytta in i vår färdiga, alldeles egna lägenhet får lyckan att sjuda inom mig.

Skinny love ~ foscarWhere stories live. Discover now