Kapitel 51

1.9K 104 5
                                    

Jag betraktar dig på avstånd där du står med dina gulliga glasögon på nästippen och blicken som flackar över festlokalen där balen kommer att hållas. Ett leende vilar på mina läppar bara av att se dig, jag skulle kunna stå i timmar och bara betrakta dig då du är det finaste jag någonsin sett. Men din blick sveper snart över mig och du upptäcker mig där jag står.

"Felix?" Frågar du förvånat och spricker upp i ett leende medan du börjar gå mig till mötes då jag rör mig inåt i rummet mot dig. "Hej älskling" yttrar jag glatt och besvarar din kyss som du lämnar mot mina läppar. "Vad gör du här?" Frågar du förvirrat och jag ler lite samtidigt som jag flätar ihop mina fingrar med dina och svingar våra sammanlänkande händer mellan oss vilket får dig att le.

"Jag vill inte att du ska slita ut dig fullständigt genom att jobba med balen så jag tänkte hjälpa till" yttrar jag och ditt leende växer. "Jag tog dessutom med lite extra hjälp" yttrar jag och fäster blicken mot dörren där Ogge och Omar promenerar in. Ogges hand vilar mot Omars svank och jag ler åt synen.

"Meeeen, vad ni är snälla" yttrar du med en glad röst och jag ler stort innan jag försöker röra mig bort mot dekorationerna men du är snabb med att dra tillbaka mig in i din famn och placera händerna ömt om mina kinder och placera pannan mot min. "Du är det bästa jag har" yttrar du med en lågmäld ton bara för mig att uppfatta och jag ler stort. "Du är mitt allt" kontrar jag och du lutar dig in för att lämna en passionerad kyss mot mina läppar.

Timmar passerar och jag går över till dig där du står lutad över listan där det står utskrivet vad vi behöver göra. "Hur ligger vi till babe?" Frågar jag och du ler svagt och rätar på dig för att möta min blick. "Vi är nästan klara med det som ska göras idag" yttrar du och jag ler.

"Kolla på dem två, de tror att vi inte märker något" yttrar jag roat och nickar bort mot Ogge och Omar som knappt kan hålla händerna ifrån varandra. Ogges hand smyger sig ständigt upp över Omars lår och Omar förflyttar den fnissandes för att den snabbt ska ligga placerad på samma ställe.

Du sänder mig ett flin innan vi båda packar ihop våra grejer under tystnad.

"Ey grabbar, vi drar" yttrar jag högt och Ogge och Omar flyger någon meter ifrån varandra som att de plötsligt kommer ihåg att de inte är ensamma. "Äh, okej. Vi stannar ett tag till och gör klart" yttrar Ogge med en ofokuserad röst och jag skrattar tyst för mig själv innan jag tar din hand och vi går gemensamt ut ur lokalen.

Vi hinner inte långt innan en duns hörs och Omar fnissar tyst innan ljudet av kyssar fyller luften och jag blickar menande över på dig som försöker hålla inne ditt skratt.

Skinny love ~ foscarDär berättelser lever. Upptäck nu