Kapitel 21

2.3K 126 30
                                    

Jag sitter med blicken flackandes mellan telefonen och omgivningen. Försöker få syn på dig, har inte pratat med dig sedan igår och obehaget växer inom mig. När jag plötsligt får syn på dig så är stolen nära på att falla bakåt så hårt som jag skjuter bak den när jag ställer mig upp och skyndar mig emot dig.

Du upptäcker mig och ökar takten på dina steg när du går mot mig och en hel drös av frågor och ord cirkulerar i mitt huvud men inget hinner komma ut för du överrumplar mig ordentligt genom att ömt placera händerna om mina kinder och dra in mig i en passionerad kyss.

"Förlåt för att jag dragit mig undan, jag vill ju bara vara med dig" yttrar du när kyssen avslutas och jag står överrumplat och glor som ett fån vilket får dig att fnissa tyst och ömt pussa mig på nästippen. "Felix?" Frågar du och jag kan inte stoppa leendet från att spricka upp.

"Den där kyssen, wow, jag hade inte väntat mig det där" yttrar jag och du skrattar lite innan du placerar pannan mot min och jag känner din varma andedräkt mot mina läppar. "Väntar du dig det här då?" Yttrar du tyst innan du kysser mig ännu en gång och mitt hjärta slår som en galning i bröstkorgen.

När du sedan fångar upp min hand i din och omsorgsfullt flätar ihop våra fingrar så kan jag inte dämpa leendet. Tvärs över rummet fångar jag upp Ogges blick. Han sitter först orörlig och stirrar åt vårt håll med en tom blick innan han upptäcker att jag tittar på honom. Då ler han snabbt och höjer handen i en tumme upp vilket får mig att le innan jag följer efter dig ut ur rummet.

"Hem till mig?" Frågar jag och du möter min blick innan du nickar glatt. "Hem till dig" konstaterar du.

Skinny love ~ foscarWhere stories live. Discover now