Kapitel 18

2.3K 123 16
                                    

"Oscar snälla slappna av, du oroar dig i onödan" yttrar jag när du nervöst slår dig ner i soffan i väntan på min förklaring och du biter dig nervöst i läppen samtidigt som du försöker att slappna av så gott det går.

"Okej Ogge är min allra bästa vän och vi är väldigt nära" börjar jag försiktigt att förklara och du nickar lite, förstår att det finns mer. "Men nej vi har inte alltid bara varit vänner" fortsätter jag och du drar upp benen mot bröstet för att tankspritt luta hakan mot knäna samtidigt som du lyssnar.

"Han var väl den som fick mig att inse att jag tycker om killar. Han är även den som tog min andra oskuld" yttrar jag försiktigt och du sitter tyst innan du nickar lite för dig själv.

"Vi var tillsammans ett tag men efter några bråk insåg vi att vi passade bättre som vänner och jag har inga sådana känslor kvar för honom och jag tror att det är samma för honom också" avslutar jag innan jag tystnar och låter dig tänka över mina ord.

"Hur länge sedan var det här?" Frågar du osäkert och jag tystnar en stund, tänker tillbaka så att jag är säker på svaret innan jag svarar. "Vi gjorde slut för ett år sedan, och vi låg första gången för kanske två år sedan" yttrar jag och du nickar lite innan du osäkert drar en hand genom håret och jag betraktar dig lugnt. "Hur länge var ni tillsammans?" Frågar du försiktigt. "5 månader till och från" besvarar jag och du nickar.

"Men Oscar det där är historia, det finns bara en kille för mig. Du" yttrar jag ömt och hoppar närmare dig i soffan för att ta dina händer. Du ler svagt och möter min blick med något osäkra ögon vilket får mig att hoppa ännu lite närmare och ömt placera läpparna mot din tinning.

"Jag har inga känslor för Ogge längre, han är min bästa vän och du är min pojkvän. Han är absolut inget hot Oscar" konstaterar jag och du nickar lite innan du ler och sjunker ner i mitt knä vilket får mig att placera armarna om din svank och du knyter händerna runt din nacke.

"Du är så vacker, det var det första jag tänkte när jag såg dig första gången. Jag kunde inte slita blicken ifrån dig" yttrar jag tyst och låter blicken svepa över varenda del av ditt vackra ansikte vars kinder rodnar lätt och läppar spricker upp i ett leende.

"Kyss mig" mumlar du fram och jag ler innan jag följer dina bedjande ord och placerar mina läppar ömt mot dina.

Skinny love ~ foscarWhere stories live. Discover now