Kapitel 62

1.6K 102 7
                                    

Vi står tillsammans med vår klass i väntan på att få springa ut. Våra fingrar är sammanflätade och jag klämmer försiktigt åt din hand vilket får dig att sända mig ett exalterat leende. Jag lyfter handen för att rätta till studentmössan som sitter placerad på ditt huvud och du ler stort.

"NA3C"

När vår klass ropas upp så delar vi ett sista glatt leende innan hela klassen börjar tjoa och skratta och hand i hand springer vi ut mot den lilla scenen där föräldrar, släktingar och vänner väntar in oss. Alla börjar att dansa och hoppa runt som galningar och jag lyfter upp dig i min famn varpå du låser fast dina ben runt min midja medan vi delar en passionerad kyss utan att bry oss om att alla tittar.

När vi sedan springer bort mot våra familjer så blir vi överrösta av kramar och beröm och jag kan inte undgå det stora leendet på mina läppar. "Bror, vi klarade det!! Vi är fucking klara med skolan!" Yttrar Ogge lyckligt där han plötsligt överöser mig med kramar och jag skrattar lyckligt samtidigt som jag omfamnar honom tillbaka.

"Nu är det bara dans som ligger i fokus, ingen jävla skola!" Yttrar han lyckligt och jag ler stort och nickar instämmande. "Dans och Oscar" yttrar jag och han ler innan han nickar. "Och Omar" kontrar han och jag ler.

"När man talar om trollen" yttrar jag skämtsamt när Omar dyker upp och slänger sig om Ogges hals varpå han snurrar honom något varv innan de delar en passionerad kyss.

Jag i min tur smyger bort till dig och din familj där jag blir bemött av kramar och beröm. Jag har trots allt blivit som en i familjen eftersom vi spenderar minst lika mycket tid hos varandra som hemma.

Med handen placerad över din kind kysser jag dig ömt och hör klicken från dina föräldrars kameror när de förevigar ögonblicket. "Jag är så stolt över dig älskling" yttrar jag lågmält så att du uppfattar mina ord och du ler stort innan du kysser mig försiktigt. "Och jag är så stolt över dig, jag vet hur skoltrött du var i slutet men du klarade det och jag har aldrig varit stoltare" yttrar du ärligt och jag ler över dina ord.

När jag sedan är hemma i min trädgård på min studentmottagning så blir jag överröst av alla släktingars fina ord och kramar. Ett antal tal hålls och jag tar tacksamt emot presenterna jag får. Mamma drar mig snart åt sidan och jag möter förvirrat hennes blick.

"Jag vet att du vill åka till Oscars mottagning och det är din dag Felix, gör det om du vill" yttrar hon och jag ler lite osäkert. "Jag är jättetacksam över all uppmärksamhet och allt ni gjort för mig idag, men jag vill dela det här tillsammmans med honom" yttrar jag osäkert och mamma ler innan hon drar in mig i en kram.

"Jag förstår Felix, vi alla förstår. Åk till Oscar nu och fira, du borde vara hos honom" yttrar hon och jag omfamnar henne mjukt innan jag kysser henne på kinden och lyser upp i ett leende. "Tack mamma, älskar dig" säger jag glatt innan jag övertalar pappa om att skjutsa mig till dig. När man har en pojkvän med körkort så blir man helt enkelt lite lat så att skaffa körkort har inte varit något viktigt för mig.

När pappa släpper av mig utanför ditt hus så smyger jag bak till trädgården där din familj, släkt och vänner är samlade. Jag får snart syn på dig och smyger upp bakom dig för att placera händerna över dina ögon vilket får dig att rycka till en aning.

"Felix?" Yttrar du hoppfullt och jag avlägsnar händerna från ditt ansikte samtidigt som jag vänder dig om så att du möter min blick. "Hur visste du?" Frågar jag och du ler stort. "Din doft" yttrar du och jag ler innan jag drar in dig i en kram. "Men vad gör du här älskling? Varför är du inte på din mottagning?" Frågar du förvirrat och jag kysser dig lugnt på pannan innan jag svarar.

"Jag vill dela den här dagen med dig. Jag har en liten student present till dig" yttrar jag och du sänder mig en förvånad blick. "Men jag har ju inget till dig" yttrar du bekymrat men jag viftar avfärdande med handen. "Jag vill inte ha något, jag har allt jag önskar precis här" yttrar jag och petar till dig på nästippen när jag yttrar ordet här vilket får dig att rynka gulligt på näsan och fnissa tyst.

"Öppna handen med handflatan uppåt" yttrar jag och du gör förvirrat som jag säger och jag stoppar ner handen i fickan innan jag låter det silvriga halsbandet landa i din handflata. Du betraktar den silvriga berlocken i form av en nyckel och jag fingrar lite på den innan jag ler.

"Du har nyckeln till mitt hjärta, det tillhör dig" yttrar jag och du möter min blick med blanka ögon innan du drar in mig i din famn och våra läppar möts.

Skinny love ~ foscarWhere stories live. Discover now