Kapitel 28

2.2K 124 45
                                    

"Omar och Ogge? Det hade jag inte väntat mig" yttrar du aningen roat och jag flinar lite med blicken fortfarande fäst på Ogge och Omar som fortfarande kysser varandra mitt i korridoren. "Nej, det hände snabbt" yttrar jag och du skrattar lite.

"Jag har matte nu men vi ses sen" yttrar du sedan stressigt och jag låter blicken vila vid dig innan jag nickar och ler. Du placerar handen mot min kind och lutar dig in för en kyss. Villigt besvarar jag din kyss och kan inte låta bli att le när du drar ifrån. "Älskar dig" yttrar jag ömt när du börjar att gå bort mot klassrummet och du vänder dig snabbt om för att sända mig ett leende. "Älskar dig med" yttrar du sedan och mitt hjärta slår dubbla slag.

När du försvinner in i klassrummet så blickar jag över på Ogge som numera avslutat kyssen och helt indiskret stirrar ut Omar där han försvinner bort längs korridoren. Leendes skakar jag på huvudet medan jag går över till honom.

"Ogge haffar" yttrar jag roat och han blickar över på mig med ett glatt flin på läpparna. "Och när hände det här?" Frågar jag och han drar leendes en hand genom håret innan han rycker lite på axlarna.

"Vi var på samma fest i helgen och hånglade väl lite och ja" yttrar han med en gladlynt röst och jag flinar lite innan jag rynkar på pannan. "Var det fest i helgen?" Frågar jag förvirrat och han skrattar lite. "Du har väl bara Oscar i tankarna, det är därför du inte visste om det" yttrar han retsamt och jag ler över benämningen av ditt namn.

"Så vadå, är ni tillsammans?" Frågar jag sedan för att leda tillbaka samtalsämnet till honom och Omar. "Njaaee, tillsammans skulle jag väl inte säga men något är det väl..." Yttrar han lurigt och jag skrattar lite. "Kks?" Frågar jag retsamt och han smäller skämtsamt till mig på axeln.

"Nej vad fan, vi är väl...på g kanske? Jag vet ärligt talat inte vad vi är...men det kanske leder till något. Förhoppningvis" yttrar han och jag ler.

"Han är så sjukt sexig dock" yttrar han sedan och jag skrattar högt. "Calm your hormones dude" skrattar jag fram och han smäller ännu en gång till mig på axeln.

"Som att du inte tänker samma sak varje gång du ser Oscar" yttrar han retsamt och jag flinar innan mitt flin övergår till ett stilla leende. "Jag älskar honom" yttrar jag sedan och han stannar upp i sina rörelser och möter min blick. "På riktigt, alltså på riktigt älskar?" Frågar han aningen chockat och jag nickar lite. "Och han älskar mig med" yttrar jag sedan lyckligt och han höjer lite på ögonbrynen.

"Har ni sagt det till varandra?" Frågar han och jag nickar lyckligt. "Åh" yttrar han innan han samlar sig och glatt dunkar mig i ryggen. "Men grattis mannen, vad kul" yttrar han och jag ler.

"Det verkar gå bra för oss båda på kärleksfronten just nu" yttrar jag och han skrattar lite innan han nickar.


. . .
Some Ogmar action, mjarå

Skinny love ~ foscarWhere stories live. Discover now