Kapitel 66

1.3K 103 10
                                    

Jag sitter placerad i soffan med datorn placerad på bordet och väntar på ditt Skype samtal. När datorn börjar att låta och jag ser att det är du som ringer så slår mitt hjärta några slag extra och jag svarar exalterat. Ditt vackra ansikte dyker upp på skärmen och jag kan inte stoppa mitt stora leende.

"Hej älskling" yttrar du sött och jag får nästan ont i kinderna så mycket som jag ler. "Hej baby" yttrar jag tillbaka och ser hur du lyser upp av mitt vanliga smeknamn på dig. "Hur är det med dig min vackra prins?" Frågar jag och du ler svagt över komplimangen innan du lutar dig tillbaka i stolen du sitter på och ler stort. "Det är jättebra, skolan är hur bra som helst och jag trivs bra. Det är rätt mycket att göra men det hade jag ju förväntat mig. Men jag saknar dig såklart" yttrar du och jag ler och nickar för mig själv.

"Vad glad jag blir över att höra att du mår bra och att du trivs" yttrar jag men du verkar uppfatta min något sorgsna ton och lutar dig en aning framåt för att kunna fästa blicken i min genom webbkameran. "Hur är det med dig älskling? Är allt bra?" Frågar du och jag ler lite och rycker på axlarna. "Det är bra, jag saknar dig väldigt väldigt mycket bara" yttrar jag och du suckar lite och nickar.

"Jag vet Felix, det är jobbigt" yttrar du och jag nickar. "Var är din ring?" Frågar jag sedan då jag upptäcker att ditt ringfinger är tomt och du blickar ner på din hand innan du rycker lite på axlarna. "Åh jag tog av den när jag duschade och glömde sätta på mig den igen bara" yttrar du och jag nickar lite. Precis när jag öppnar munnen för att säga något så uppfattar jag ett ljud som låter som att en dörr slås igen hos dig och du vänder dig om och pratar med någon som är utanför bild innan du ursäktande möter min blick.

"Jag är ledsen älskling men jag måste dra, Jakob är här med vår mat och vi ska plugga hela kvällen" yttrar du och jag nickar lite besviket. "Vet du om du kommer i helgen?" Frågar jag osäkert och du sänder mig en skyldig blick innan du ler lite ursäktande. "Jag vet inte om jag kan Felix, tentan ska in på söndagen och jag behöver verkligen plugga. Men jag får se, förhoppningsvis kan jag komma" yttrar du och jag nickar lite.

"Hey, jag älskar dig, och jag saknar dig, jätte jätte mycket" yttrar du och jag ler lite. "Jag älskar och saknar dig också, jag längtar efter din famn" yttrar jag och du placerar handen mot skärmen för mig att placera min hand mot din och jag kan inte låta bli att le över gesten. "Jag längtar efter dig, varje sekund av dygnet" yttrar du och jag ler innan jag sänder dig en slängkyss som du besvarar med en blinkning.

"Puss, älskar dig" yttrar du och jag besvarar dina ord innan samtalet avslutas och mitt humör sjunker.

Med en blick på min dansväska så suckar jag tungt och beslutar mig för att spendera resten av kvällen i danssalen. Jag behöver koppla bort tankarna och tänka på något annat än dig.

Skinny love ~ foscarWhere stories live. Discover now