Kapitel 14

2.4K 124 9
                                    

Jag fnissar tyst när dina andetag kittlar min hals och jag känner ditt leende mot min hals innan du lämnar en öm kyss där och jag drar upp täcket längre upp över våra kroppar.

"Oscar?" Mumlar jag ur mig med en lågmäld röst och du hummar lite som svar. "Får jag fråga en sak? Eller asså, får jag be dig om en sak?" Frågar jag försiktigt och du backar bak lite så att du kan möta min blick.

"Vill du bli min pojkvän? Asså får jag kalla dig för min pojkvän och liksom säga att vi är tillsammans?" Frågar jag generat och känner för att slå mig själv i pannan, det måste ha varit det osmidigaste sättet någonsin att bli tillsammans på. Men jag vill vara säker, jag vill kunna kalla dig min och veta att du faktiskt är min.

"J-ja Felix, ja jag vill gärna bli din pojkvän" yttrar du lyckligt och jag ler innan jag drar dig mot mig. Båda är lite för exalterade och istället för att våra läppar möts så krockar våra näsor och vi brister ut i skratt.

"Okej ligg still" skrattar jag fram och du fnissar lite innan du gör som jag säger och ligger helt still med ett förväntansfullt leende på läpparna. Jag flyttar mig sakta närmare, medvetet rör jag mig så långsamt jag bara kan för att bygga upp spänningen och känslorna så mycket som möjligt.

Precis vid dina läppar stannar jag upp och du flämtar till. "Felix snälla" yttrar du med en bedjande röst och jag fnissar lite innan jag placerar mina läppar om din underläpp och nafsar till lite vilket får dig att flämta ännu en gång. "F-Felix" yttrar du igen och jag ler lite innan jag slutligen placerar mina läppar mot dina och med armen om din midja drar jag dig närmare.

"Min pojkvän" viskar jag fram med en lycklig stämma och du ler stort. Jag stryker tankspritt mina fingertoppar längs med din underläpp och du kysser ömt mina fingertoppar innan du kryper närmare och jag kysser dig flera gånger om på pannan vilket får dig att le stort. 

Skinny love ~ foscarWhere stories live. Discover now