Kapitel 53

1.9K 103 10
                                    

"Du verkar trött, hur länge stannade du och Omar i lokalen igår egentligen?" Yttrar jag och Ogge spricker upp i ett lurigt flin vilket får mig att höja lite på ögonbrynen åt honom. "Vad flinar du åt?" Frågar jag misstänksamt och han skrattar lite för sig själv.

"Vi stannade ett tag kan man väl säga. Vi fick en hel del gjort" yttrar han lurigt och jag rynkar förvirrat på pannan innan jag plötsligt förstår vad han försöker att komma fram till. "Ogge nej, vafan? Låg ni?" Utbrister jag och han rodnar lite samtidigt som han flinandes rycker lite på axlarna.

"Men oh my god, knullade ni ärligt i lokalen?" Utbrister jag och han hyschar mig skrattandes samtidigt som han begraver ansiktet i händerna.

"Säg inget till Oscar" får han fram med en road stämma och jag betraktar honom förvirrat. "Vadådå?" Frågar jag misstänksamt och han flinar lite. "Jo asså, det, det typ blev en fläck, för han liksom...ja..." Yttrar han och jag spärrar upp ögonen och viftar hysteriskt med handen framför honom. "Euw okej, TMI dude! Tack det räcker med detaljer!" Utbrister jag och han skrattar högt vilket får mig att fejka en äcklad min innan jag också brister ut i skratt.

"Du är fan sjuk" yttrar jag skrattandes och han flinar innan han rycker på axlarna och lutar sig tillbaka i stolen. "Vadå har du aldrig tittat på Oscar och bara känt att fan, jag vill ta honom hårt mot väggen här och nu?" Yttrar han roat och jag lutar mig fram för att skrattandes placera pannan mot bordet.

"Åh herregud, varför har vi ens den här konversationen? Du är sjuk och jag tänker leta upp min normala pojkvän" yttrar jag skrattandes medan jag kommer upp på fötter. "Hey vi är i skolan Felix, du kan inte ta honom hårt mot väggen här. Nu får du väl ändå lugna dig lite" skämtar han och jag smäller skämtsamt till honom på axeln när jag passerar.

"Käften" yttrar jag skämtsamt innan jag skrattandes lämnar matsalen på jakt efter min normala pojkvän.

När jag får syn på dig lyser jag upp. Du står som vanligt bland några andra treor som är inblandade i studentkommitén. Du ser stressad ut och verkar diskutera något med de andra som nickar upprepade gånger över det du säger.

"Hej baby" yttrar jag lugnt när jag sluter upp bredvid dig och placerar armen om din midja. "Åh hej älskling" yttrar du aningen stressat men lyser ändå upp i ett leende när du möter min blick och jag besvarar ditt leende.

"Problem?" Frågar jag och låter blicken svepa över resten av studentkommitén som sänder mig varsitt leende. "Vi har lite problem med studentmössorna. De har blivit försenade och kommer inte komma förrän sent ikväll men ingen har tid att stanna" yttrar en av tjejerna stressat och jag nickar lite innan jag fäster blicken i din.

"Men jag och Oscar kan stanna, eller hur baby?" Frågar jag och du tvekar lite. "Men...vår dejt? Jag vill inte ställa in den bara för att jag har krånglat till det" yttrar du tveksamt och syftar på dejten vi planerat för kvällen. Men jag sänder dig ett lugnt leende. "Det är lugnt, vi kan ta igen det vilken kväll som helst. Dessutom, jag håller dig sällskap ikväll så då kommer vi ändå spendera tid tillsammans" yttrar jag och du ler stort innan du lämnar en snabb kyss mot mina läppar.

"Du är bäst" yttrar du och jag ler innan jag tar din hand och flätar ihop våra fingrar innan vi blickar över på de andra som ler mot oss.

Skinny love ~ foscarWhere stories live. Discover now