Kapitel 23

2.2K 124 9
                                    

"Felix" mumlar du fram och jag hummar lite där jag halvsitter i soffan med ditt huvud i knäet. Jag tvinnar ditt hår mellan fingrarna och du möter min blick med skära kinder. "Du var, alltså det var...ehm" får du ur dig med en generad stämma och jag kan inte låta bli att flina. "Var det bra?" Frågar jag och syftar på avsugningen. Du skrattar lite innan du nickar med rodnande kinder. "Väldigt."

Mitt leende svalnar och jag stelnar till i mina rörelser vilket får dig att förvirrat blicka upp på mig. "Felix vad ä-" "shh". Förvirrat kommer du upp i sittande ställning med blicken fäst på mig som sitter med blicken fäst mot fönstret.

"Fan" muttrar jag fram och möter din förvirrade blick. "Mina föräldrar kommer, på med kläderna baby" yttrar jag snabbt och dina ögon spärras upp innan du blickar ner på filten som är det enda som skyler ditt blottade kön. Med stressade rörelser drar du på dig kalsongerna innan du med resten av kläderna i famnen kastar dig mot trappan och joggar upp mot mitt rum, och jag måste medge, synen av dig panikslagen i bara kalsonger är ganska roande så med ett skratt följer jag efter.

"Shit, shit, shit" slinker ur dig när vi kommer upp på mitt rum och stressat springer du runt som en yr hörna med ena byxbenet på och det andra släpandes efter dig. "Vad gör vi?" Frågar du stressat och möter min blick där jag slagit mig ner på sängen med ett roat flin på läpparna.

"Vad vi gör? Jag presenterar dig för mina föräldrar och du är ditt vanliga charmiga jag" yttrar jag lugnt vilket får dig att panikslaget sända mig en blick. "Jag kan inte träffa dina förändrar, inte nu, inte såhär" får du panikslaget ur dig och jag kväver ett skratt.

"Du sög precis av mig och nu ska jag göra ett gott första intryck inför min pojkväns föräldrar?" Väser du fram och stelnar till när vi båda hör mammas röst ropa mitt namn nerifrån köket. "Kommer" ropar jag vilket får dig att panikartat spärra upp ögonen och skaka vilt med huvudet.

"Lugn Oscar, andas" får jag ur mig med ett skratt innan jag reser mig upp, hjälper dig att dra upp jeansen längs dina ben innan jag knäpper byxknappen med blicken fäst i din. Låter sedan tröjan falla på plats över din överkropp innan jag kysser dig ömt och snabbt på läpparna.

"Varför tog jag inte skjortan imorse?" Frågar du stressat när du står framför spegeln och desperat försöker få kontroll över ditt hår. Jag smyger upp bakom dig och placerar armarna om din midja. Hakan vilar jag mot din axel så att jag möter din blick genom spegeln.

"Du är så sjukt vacker, utan att ens försöka. Du är perfekt Oscar, oroa dig inte" yttrar jag ömt innan jag kysser dig snabbt på halsen och du ler svagt.

"Felix, har du sällskap?" Hör jag mammas röst nerifrån köket och jag möter din nervösa blick i spegeln innan jag kysser dig ömt på kinden.

"Ja, min pojkvän är här" yttrar jag sedan med en stark röst och du ler vid benämningen.

Jag sträcker mig efter din hand och tillsammans, hand i hand, rör vi oss ner mot köket.

Skinny love ~ foscarWhere stories live. Discover now