Kapitel 50

1.8K 110 20
                                    

Oscars perspektiv

Jag står vid mitt skåp och plockar ut rätt material inför min nästa lektion när jag plötsligt känner hur ett par händer placeras över mina ögon och allt blir mörkt.

"Felix?" Frågar jag förvirrat och blir bemött med ett lågt skratt som jag bara på skrattet kan höra inte tillför Felix. "Nej inte riktigt" yttrar rösten som jag direkt kopplar till Ogge. "Ogge? Får jag lov att fråga vad du gör?" Frågar jag med skratt i rösten och han skrattar lite han med.

"Du får lov att fråga men jag kommer inte att svara. Följ bara med" yttrar han lurigt och jag börjar stapplandes att röra mig framåt i den riktning han leder mig. Jag har ingen som helst aning om vart vi är påväg då mitt lokalsinne är dåligt redan som det är utan att någon behöver täcka för mina ögon.

"Okej blunda, tjuvkika inte" yttrar Ogge och jag gör som han säger samtidigt som han förflyttar händerna från mina ögon och jag hör hur han öppnar en dörr innan han med ett grepp om min handled får mig att ta ytterligare några stapplande steg framåt innan jag får en klapp på axeln som får mig att rycka till. "Ha så kul" yttrar han roat innan jag hör hur en dörr går igen efter mig.

Förvirrat står jag helt blixtstilla i några sekunder innan jag inser att jag faktiskt kan öppna ögonen. När jag väl gör det så gör det inte så mycket skillnad. Det är fortfarande becksvart och jag blinkar förvirrat med ögonen. Jag lyckas uppfatta att jag står i matsalen men förutom det är det inte så mycket jag förstår.

"Hallå?" Ropar jag förvirrat och håller på att få hjärtstillestånd när musik plötsligt börjar spelas. Skrämt fäster jag blicken i riktning mot musiken och en simpel strålkastare tänds snart och avslöjar Felix som sitter på en pall längst inne på den lilla scenen som finns i matsalen. Musiken kommer från gitarren som vilar i hans knä och jag sveper med blicken över hans vackra utseende och besvarar hans nervösa leende.

We are runnin' so fast
And we never look back
And whatever I lack, you make up
We make a really good team
Though not everyone sees
We got this crazy chemistry
Between us

Jump starting your car 'cause this city's a bore
Buying e-cigarettes at the convenience store
Making new clichés on our own little tour
Let's ride

You don't have to say I love you to say I love you
Forget all the shooting stars and all the silver moons
We've been making shades of purple out of red and blue
Sickeningly sweet like honey, don't need money
All I need is you
All I need is you, you

We try staying up late
But we both are light weights
Yeah we get off our face, too easy
And we take jokes way too far
'Cause sometimes living's too hard
We're like two halves of one heart
We are, we are, we are

You don't have to say I love you to say I love you
Forget all the shooting stars and all the silver moons
We've been making shades of purple out of red and blue
Sickeningly sweet like honey, don't need money
All I need is you
All I need is you, you

Den vackra melodin tonar ut i tystnad och med tårar i ögonen och ett stort leende på läpparna börjar jag att gå emot honom medan han lugnt lägger ifrån sig gitarren, plockar upp en stor bukett med rosor som vilat på golvet och går mig till mötes.

"Oscar älskling, vill du gå på balen med mig?" Yttrar han lugnt och sträcker fram rosorna som jag tar emot, alldeles för tagen för att svara innan jag utan ett ord kastar mig om hans hals.

"Självklart, ja älskling ja det vill jag!!" Utbrister jag lyckligt och han lyfter mig och snurrar runt mig ett varv innan han skrattandes sätter ner mig och jag placerar en kyss mot hans läppar som han är snabb med att besvara.

Skinny love ~ foscarTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang