Kapitel 47: Goodbye

532 34 15
                                    

En uke senere...

Nå har dagen kommet. Så alt for tidlig. I dag sier jeg hade til min kjære. Hun skulle bli min kone. Hun var den eneste jeg ville ha. Livet mitt med henne gjorde meg lykkeligere en noen gang.
Hun godtok meg for den jeg var. Hun skjønte at familien min ikke var perfekt, men fremdeles ville hun være en del av den.
Hun ga meg den beste gaven en kunne gi meg. Hun ga meg kjærlighet, og med det, en datter. Jeg vil for alltid savne og elske henne. Jeg vil for alltid passe på datteren våres og beskytte henne.
Til den dagen vi møtes igjen, skal jeg gjøre alt for å gi Hope det livet hun fortjener. For hun er nå mitt alt.

Jeg elsker deg min elskede.

Jeg gikk bort til den halv åpne kisten. Huden hennes var hvit. De hadde sminket henne, men fremdeles så hun kald ut. Jeg tok henne i hånden og felte en tåre. Ringen hennes var fremdeles på, men det var tanken. At hun fikk den med seg i all evighet. Den var på nydelig på henne. Jeg lente meg sakte frem og ga henne et kyss på de kalde leppene hennes.

Hele kirken var stille. Den var dekorert med vakre hvite roser. Favoritten hennes. Alle så på meg med tårer i øynene.
Jeg så ned på ene siden der Brooke og Alex satt sammen, og på den andre siden der foreldrene hennes satt. Jeg ga et siste blikk ned på Gabrielle.

"Til vi sees igjen."

----------------------------------------------

Heisann alle sammen!💋

Jeg ville bare si tusen takk til alle de som har hengt med hele veien gjennom alt rotet og hele historien. Dere har gjort dette til en fantastisk opplevelse for meg og en god øvelse på å komme meg et steg nærmere til å bli en bedre forfatter. Jeg håper nå på å lage en ny og mye bedre bok som ikke er like rotete og litt vanskelig å skjønne til tider. En som jeg er enda mer engasjert i.💗

Fortell hva dere tenker om boken eller bare noe random😝

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now