Kapittel 1: Leve i frykt

2.7K 70 4
                                    

Jeg forsto aldri hvordan en bit av deg kunne bli tatt fra deg, før det skjedde med meg selv. Jeg trodde verden var et bedre sted. Et sted man kunne stole på. Hvor folk var snille og gode, og det eneste alle ville var å ha fred.
Men etter sommeren for to år siden, skjønte jeg nettopp hvorfor det ikke er sånn. Noen folk er bare lagd for å være slemme. De tar det som gjør deg til deg, fra deg. De river deg i fille biter, og ødelegger livet ditt. Det er helt forferdelig.

Alt forandret seg den dagen. Jeg ble en annen person. En svak, redd og ensom person. Mannen som hadde fått tak i meg den kvelden, vil leve med dette for alltid. Jeg håper han angrer.

Jeg var bare 15. Han hadde tatt meg på vei hjem fra en venninne. Jeg skulle gå gjennom lille smuget, som vi kaller det, for å komme raskere hjem og unngå å bli kidnappet eller voldtatt, men så var det akkurat det som skjedde. Den kvelden var et mareritt. Han hadde tatt meg bak fra. Hendene hans var svette og ekle og han luktet dårlig, som om han ikke hadde tatt en dusj på en uke.

Han tok meg med inn i en leilighet i nærheten. Jeg fikk ikke med meg hvor vi hadde gått siden det var så mørk ute. Han hadde slengt meg på sengen som plutselig kom til syne. Det var så mørkt. Han ga meg litt vann, men det smakte uvanlig. Det var noe i det. Jeg prøvde å spytte det ut igjen, men han holdt hånden foran munnen og knep igjen nesen, så jeg ikke fikk puste. Jeg måtte svelge for å få puste igjen, så jeg gjorde det. Det var en stor tappe.

Etter en kort stund ble det helt surrete i hodet mitt. Jeg så ikke klart, ikke det at jeg gjorde det fra før av i dette mørke, men alt ble så ekkelt og sjanglete. Han lå seg ved siden av meg og begynte å kysse meg i nakken og nedover. Snart kjente jeg at han prøvde å kle av meg. Jeg dyttet vekk hånden men hadde ikke krefter nok til å la den få være vekke. Han satt seg oppå meg og tok hendene mine over hodet mitt. Mens han holdt mine hender fast med den ene hånden, begynte han og kneppe opp flanell skjorten min.

Han hadde myke hender til å være gammel. Men var han egentlig det? Jeg visste jo ikke om det var en mann eller en ungdom som gjorde dette. For alt jeg vet kan han være rundt 18. Men jeg kunne ikke skjønne om noen så unge folk kunne gjøre dette. De hadde jo plenty av jenter som var villige til å ligge med de, spesielt når de er fulle. Hvorfor skulle de da ta en 15 år gammel jente av alle grunner? Han strøk meg opp og ned på siden av magen og får hver gang så gikk hånden lengre opp og ned.

Nå var jeg bare i undertøyet. Jeg følte meg lite komfortabel i stillingen og hadde ingen måte og komme meg ut av dette fra. Nå ville det skje. Jeg ville miste jomfrudommen min til en mann jeg ikke elsket eller, for den skyld, en mann jeg aldri hadde møtt. Nå hadde jeg tapt. Alt lå i hans hender. BH-en ble kneppet av. Jeg ville skrike men hadde ikke styrke til deg. Det var som om jeg ikke fikk puste. Jeg var svimmel og kvalm og alt surret rundt. Trusen gikk av. Jeg lå der splitter naken. Skuffet over mine egne valg og hvordan jeg aldri kunne få ha dette med noen jeg elsket for første gang.

Sex ble aldri noe spesielt for meg etter dette. Gutter var heller ikke innenfor min interesse lenger. Jeg var tom. Det synet jeg hadde hatt på verden ble skiftet så fort at jeg følte jeg skulle knekke sammen. Jeg følte meg fortapt. Jeg kom aldri til å bli den samme igjen.

I dag er jeg 17 år. Jeg bor for meg selv. Det var vanskelig å bo hjemme med mine foreldre, spesielt siden jeg aldri fortalte dem hva som hadde skjedd. Da jeg kom hjem den kvelden, trodde jeg de ville være bekymret og redde, men det endte opp med at jeg fikk husarrest i to uker får å være 2 timer forseint hjemme og kjeft for å ikke ha ringt og sakt noe. De spurte ikke engang om noe hadde skjedd. Så jeg flyttet for meg selv uken etter jeg ble 17. På en måte føler jeg meg trygg, men jeg skulle gjerne hatt en annen her med meg.

Alle vennene mine driftet ifra meg og jeg endte opp med å bli alene. Derfor byttet jeg også skole. Jeg prøver nå og starte et nytt liv. Ha en ny start og få det som jeg vil. Uten uventede og uønskede "plot twister" som ikke er velkommen i min historie lenger. Nå skal jeg bli en sterk ny person som står opp for seg selv og som kan slåss om nødvendig. Styrke er min nye fremtid, og jeg ser frem til å kommet ditt.

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now