Kapittel 25: Forfulgt

807 41 4
                                    

"Hva holder du på med?" Jeg så nervøst på han.

"Du skulle ut å kjøre, og jeg trenger deg til å kjøre meg et sted." Han smilte til meg, og det så ut som han prøvde å være sjarmerende. Noe han klart og tydelig feilet på. Jeg hadde tenkt å si noe imot det, men kom på hva som hadde skjedd for en halv time siden. Foten gikk fra bremsen til gassen. Han pekte på hvor jeg skulle kjøre hele veien. Jeg fikk ikke vite hvor han ville. Etter noen minutter hadde vi kommet til byen. Smilet hans ble større og større. Han fulgte godt med på veien. Det var akkurat som om noen fulgte etter han, og han ville ikke bli tatt.

Vi parkerte ved siden av fortauet. Jeg måtte betale. Han tok meg i overarmen og dro meg med inn på en klubb. I inngangen sto det en vel så høy vakt. Han var skummel og. Will nikket til han og vakten smilte. De kjente tydeligvis hverandre. Vi kom inn og det første som traff meg var en dame med kun g-streng på. Flott, vi var i en strippeklubb. Den burde jeg virkelig forventet. Will fulgte godt med på kroppen hennes. Han spurte henne om noe, og etter det, grep han tak i hånden min og dro meg med inn på et rom.

Han satt seg i den eneste stolen som var der inne, med blikket vendt mot meg. Jeg ventet på at noen andre halvnakne damer skulle komme inn, men det var bare oss to. Han reiste seg opp og låste døren. Jeg skjønte ikke hva som skulle skje. Planen lå sikkert i tankene til Will. Kroppen min begynte å skjelve. Ikke fordi jeg var kald. Sikkert mer fordi jeg er nervøs på hva som kommer til å skje. Det ser ut som kroppen fant ut av det før hodet mitt. Han kom bort til meg, sakte men sikkert, og begynte å beføle meg.

"Kom deg vekk fra meg!"

Will begynte å le. Jeg var helt friket ut. Hvordan kunne han gjøre dette mot meg? Mot sin egen bror. Han ble plutselig seriøs i blikket og så på meg med et truende blikk. Han tok hånden ned i bukselommen, og opp igjen med en kniv. Den ble pekt mot halsen min. Jeg begynte å skjelve enda mer i kroppen. Jeg ble mer og mer redd for at han ville se det, men jeg tror jeg skjulte det godt nok. Han hintet at jeg skulle begynne å kle av meg, ved å peke nedover på kroppen min. Jeg begynte først å ta av buksen, sakte. Det gjorde han bare irritert, så jeg tok av meg genseren litt raskere. Jeg sto nå i singlet og trusen. Beina var heldigvis barbert for noen dager siden. Han kom nærmere igjen og begynte å ta på rumpen min. Han gliste stort, og tok av seg t-skjorten sin. Han bøyde seg ned og begynte å kysse meg på magen.

Hvorfor skjer dette med meg? Hvorfor er han kommet ut av fengselet? Hvorfor er ikke Alex her og redder meg? Og hva skal jeg gjøre for å komme meg vekk, FØR det skjer noe?!

Alle disse spørsmålene kom opp i hodet mitt, og jeg kjente jeg var på gråten. Tårer begynte å renne. Jeg var på vei til å bli voldtatt igjen, av min kjæreste sin bror. Jeg kjente hånden hans i underlivet mitt. Ubehageligheten ble bare større herfra. Ønske om at jeg bare kunne få gå ble også større. Jeg var i en knipe jeg ikke ville komme meg ut av. Jeg knakk sammen. Tårene bare rant. Jeg datt ned på gulvet og inntil Will med et uhell. Han holdt rundt meg og... trøstet meg? Hånden hans strøk meg i håret og leppene hans, kom nærmere øret mitt.

"Jeg vet første gangen med meg kan være litt skummel. Det kommer til å føles ut som du er en jomfru igjen. Og det kan godt være det gjør litt vondt."

Han slengte meg ned på gulvet. Buksene hans fløy av og samme med boxeren. Jeg ville ikke se på i det hele tatt og lukket øynene mine. Jeg ville ikke se en eneste detalj. Han tok av trusen min og begynte rett på sak. Det gikk raskere og raskere. Jeg var sikker på at det skulle revne der nede. Vi hadde sikkert holdt på i to minutter, men det føltes ut som en evighet.

Døren ble slengt opp og i den sto det en sinna gutt. Min gutt. Alex. Han var mer eller mindre rød i fjeset, av sinnet. Han hev vekk Will og slo han i fjeset meg knyttneven. Etter at Will begynte å skrike ut, så Alex bort på meg like sint. Tror han virkelig at jeg gjorde dette frivillig?

"Meg og deg er ferdig!" Han skrek det ut.

"Hva? Jeg har ikke gjort noe gale!"

"Ånei. Er jeg blind da kanskje. Får jeg er ganske sikker på at han var så langt inni deg som mulig!"

"Han kom på meg! Jeg ble mer eller mindre voldtatt!"

"Den der er litt brukt opp. Kom deg til helvete vekk fra meg!!"

Han gikk ut av klubben og alle hadde hørt oss. Jeg sto nå med en halv naken kropp foran sikker tjue folk. Hendene mine dekket fort foran og jeg gikk inn på rommet for å kle på meg igjen. Det gikk fort å få på seg klærne. Jeg løp etter Alex. Han var ikke kommet langt.

"Alex! Vent!" Han snudde seg.

"Du hørte hva jeg sa. Jeg vil ikke ha noe å gjøre med deg lengre. Gå vekk!"

"Jeg trodde du elsket meg."

"Trodde det samme med deg også, men jeg trodde visst feil. Og det samme gjorde du. Hore!"

Han gikk nedover gaten. Jeg skjøte at det ikke var vits å løpe etter han. Jeg gikk inn i bilen og kjørte hjem igjen. Naboene mine var nå to gutter som hatet meg. Da jeg kom hjem, pakket jeg bagen fort og løp ut igjen. Mamma og pappa, here I come.

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now