Kapittel 9: Nå kommer sommeren!

986 49 0
                                    

Vekker klokken ringte. Jeg spratt opp av sengen og gikk bort får å sjekke om babyen var våken, men han sov fortsatt. Det er siste dagen vi har med dukken hjemme. I morgen må vi på skolen og lever den fra oss. Det er også siste dagen på skolen i morgen. Alex hadde oppført seg ganske fint de siste dagen og var veldig hjelpsom med dukken, og egentlig alt annet. Det var overraskende, men jeg skal ikke klage. Jeg er glad jeg kom på gruppe med han.

Jeg lurer på hvordan det går med Brooke og Chloé. Tenkt viss hun er sur på meg for å være med Alex på dette prosjektet. Hun er jo forelsket i han, tror jeg. Noe som også er litt dumt å tenke på siden jeg selv har begynt å like han litt. Det skremmer meg litt å tenke på hvordan sommeren kan bli. Tenk om Brooke ikke vil være med meg siden jeg har fått følelser får han. Tenkt om han ikke vil være med meg, på grunn av det.

Det blir så mye nå. Jeg koker oppi hodet med alle tankene som kom, alt i et. Jeg gikk inn på kjøkkenet og begynte å lage frokost mens babyen fremdeles sov. Det har vært mye egg og bacon her i det siste siden det vanligvis er Alex som lager frokosten, men denne gangen ville jeg overraske han. Han fortjente det etter denne uken. Jeg fant fram mel, egg og melk. Nå skulle det bli mine hjemmelagde pannekaker.

Det tok litt tid før jeg fikk en del pannekaker på tallerkenen men det var verd det. Det er sånn de blir perfekt. Jeg satt alt klart på spise bordet og gikk inn på rommet for å vekke guttene mine. Det er litt morsomt å tenke på noen ganger. Det er sånn jeg vil ha det i fremtiden. Jeg kunne ikke hatt det bedre nå. Alt dette hadde fått meg til å glemme mer og mer om det som hadde skjedd i fortiden. Nå var det mer tanken på framtiden som var verd å tenke på. Jeg så på babyen først, som hadde sovet utrolig godt i natt. Han sov fremdeles. Så gikk jeg opp i sengen og krøp bort til Alex. Jeg satt med på kne og dultet borti skulderen hans. Han lå på siden med ryggen mot meg. Jeg dyttet til han litt til men han lå seg bare ned på magen.

"Jeg vil sove." Mumlet han.

"Men jeg har en overraskelse til deg."

"Viss jeg snur meg nå, er du naken?"

"Kanskje."

Han snudde seg forsiktig og så på meg med det ene øyet, også lå han seg tilbake igjen.

"Løgner."

"Jeg sa ikke ja. Men kom da!"

"Selv dukken har ikke våknet enda. Hva er klokken?"

"Kvart over syv."

"Seriøst?"

Han snudde seg for å se på klokken på nattbordet mitt. Han løftet på øyenbrynene og så ut som om han var fornøyd. Sikkert fordi han har fått sovet i hele natt. Han lå i bar overkropp. Hadde bare på deg boxer som vanlig. Han satt seg opp i sengen og gnidde seg i fjeset med hendene. Han reiste seg sakte opp og gikk mot døren. Jeg møtte han på midten av rommet, siden jeg skulle ta dukken. Vi så bare på hverandre. Som om vi ventet på at noe skulle skje. Vi kom nærmere og nærmere hverandre. Til slutt hadde han begge hendene på kinnende mine og var på vei til å kysse meg, men så begynte babyen og grine. Den var vist i live. Vi gikk fra hverandre igjen og jeg tok dukken mens han gikk ut.

"Jeg er imponert. Du har faktisk laget frokost. Jeg elsker pannekaker!"

"Jeg vet. Du sa det i går."

"Så bra du følger med da."

Jeg satt meg på andre siden av rundbordet og begynte og mate dukken med flaksen. Jeg kunne se at Alex nøt maten. Han snakket ikke. Det var bare helt stille, på en god måte. Så fredelig. Jeg hadde åpnet de fleste vinduene og terrasse døren, så all den gode sommer lukten kom inn. Denne dagen var perfekt og den hadde så vidt begynt.

Vi satt oss ut på terrassen etter vi hadde tatt oppvasken. Jeg holdt fremdeles babyen og ville ikke slippe han heller. Denne dagen skulle nytes. Jeg elsket å ha han her. Det var så enkelt på en måte, selvom det var litt slitsomt. Men jeg og Alex kom så godt over ens nå. Det tok ikke lange tiden før telefonen min begynte å ringe. Jeg ga babyen til Alex og gikk inn for å ta den. Det var Brooke.

- Hallo.
- Heisann! Går det bra med dere?
- Eh, ja? Dere?
- Jada. Det er et slit men vi overlever. Sikkert bedre får deg som har en far til ungen.

Jeg kunne høre Chloé begynte å terge og klage i bakgrunnen.

- Så hvem er dere hos?
- Vi er hos meg, Chloé sine foreldre ville ikke ha oss og en liksom baby hos seg i en uke. Mine foreldre er på reise så da ble det hos meg. Dere da?
- Meg.

Det ble stille på telefonen. Jeg tror ikke hun var så blid lenger. Stemmen hennes ble litt lavere.

- Åja. Em, hvor sover dere?
- På rommet mitt.
- Samme seng?
- Ja.

Hun ble stille igjen. Jeg ble plutselig veldig ukomfortabel og følte en trang til å spørre om hun faktisk likte han.

- Jaha. Har det skjedd noe mer da. Du vet han liker å jenter i seng med han.
- Vi har bare sovet.
- For meg kan dere gjøre hva dere vil. Jeg ville bare si at jeg ikke er interessert i han lenger. He's all yours. Så jeg er ikke sur eller noe.

Det hørtes ikke helt overbevisende ut men nå hadde hun sagt det. Jeg smilte litt og snakket videre med henne om hvordan det hadde gått gjennom uken. Etter en halvtime lå vi begge på og jeg gikk ut til Alex igjen, for å ta babyen inn i seng.

Jeg strøk dukken litt over hodet. Det var tydeligvis en vane jeg har lagt til meg. Han lå så fint nedi krybben. Alex kom inn bak meg og så på babyen han også. Han sto rett bak ryggen min og tok den ene hånden hans oppå hoften min. Jeg snudde meg og var tett inntil han. Han dro meg helt inntil. Ene hånden var på ryggen, og andre på kinnet. Vi var så tett som vi kunne bli. Det var nå det ville skje. Liker han meg virkelig? Jeg ble utålmodig og lente meg fram. Leppene hans var myke. Det var et lett kyss men det utviklet seg fort.

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now