Kapittel 16: Stranden

974 43 3
                                    

Det var overraskende lite folk på stranden. Vi gikk ut av bilen. Det tok et skritt fram foran bilen, så sto tærende mine nedi den deilige sanden. Jeg kjente sjø lukten traff meg i fjeset. Det var deilig. Vi tok med alle tingene og fant oss et sted der vi ville sitte. Jeg skulle til å kle av meg da jeg kjente noen hender løfte meg opp. Alex ville tydeligvis leke. Han løp mot vannet med meg over skulderen hans.

"Ikke hiv meg uti Alex! Jeg mener det. Kunne jeg ikke fått sjansen til å ta av meg klærne først?"

"Hva er gøy med det?"

Han slapp meg ned på beina og smilte. Han stilte seg foran meg så jeg ikke skulle få gå inn igjen. Jeg sto med beina i vannet og prøvde å dytte han vekk, men han var sterkere en meg. Jeg prøvde en gang til for sikkerhetsskyld. Funket ikke. Han sto helt i ro.

"Kan jeg få gå inn igjen?"

Han smilte, som om alt som skjedde nå, gikk etter en plan. En plan om å hive meg ut i sjøen. Han prøvde å løfte meg opp igjen men jeg kravlet meg unna. Han begynte å kile meg og jeg lo så mye at tårene rant og magen gjorde vondt. Det var godt å få le sånn.

"Kom igjen da! Plis." Jeg lo litt mer.

Han nikket med hodet, som om han sa nei. Jeg måtte vel bare bli hevet uti da. Jeg tok hendene opp i været og viste at jeg ga opp. Han løftet meg opp og løp uti med meg. Jeg skrek sikkert halvparten av veien ut også ble det dypt. Han holdt meg fremdeles og jeg kunne føle vannet komme opp på magen nå. Han slapp beina ned, men holdt fremdeles rundt meg. Heldigvis. Ellers hadde vannet gått over puppene.

"Det er sånn som dette jeg vil ha det med deg. Se deg smile og le. Du koser deg," sa han og kysset meg.

"Jeg kunne ikke vært mer enig. Men bare husk at du er grunnen til at jeg smiler." Vi kysset videre.

Dette var en herlig dag. Vi var der ute en stund og bare sto og kysset, før vi gikk innover. Jeg tok av meg klærne så jeg bare sto der i bikini. Jeg lå meg ned på magen oppå håndkle, for å sole meg. Bikini toppen tok jeg av, så jeg ikke fikk et stort skille på ryggen. Vi hadde tatt med en liten radio så vi kunne høre på musikk. Paradise remixen kom på. Jeg følte virkelig sommeren nå. Alt var igjen perfekt.

Alex lå seg ved siden av meg, men oppå ryggen. Han skulle visst bli brun han også. Jeg så på han hele tiden. Jeg ble sikkert mer brun på ene siden av fjeset en den andre siden. Jeg kunne se for meg at halve fjeset mitt var brunt og andre halvdelen kritt hvit. Jeg begynte å le og Alex så på bort på meg. Han skjønte at jeg hadde en inside joke. Han lå seg over på magen og nærmere meg. Han strøk fingrene lett over ryggen min. Det er så digg når de gjør det. Jeg elsker det. Jeg holdt nesten på å sovne når han reiste seg opp og strakk på kroppen.

"Hvor skal du?" Spurte jeg.

"Ut og bade igjen. Er du med?"

Jeg nikket og kom etter han. Han strakk ut hånden sin og jeg tok tak i den. Stranden var nå et godt minne får meg, og det vil jeg alltid ha. I hvertfall et sted jeg kan se tilbake på og nyte det.
Dagen gikk fort over og når solen ikke lengre skinte på bakken der vi solte oss, pakket vi sammen. Vi tok med alt til bilen og satt oss inn.

"Har du lyst å gå ut å spise?"

"Oi, han ber meg på date, hva skal jeg svare?"

"Det bør komme et ja der." Han lente seg over til meg, tok to fingre under haken min, og kysset meg.

"Ja. Det ville vært godt nå."Han smilte og startet bilen.

Vi kjørte inn til byen, men vi skulle tydeligvis ikke være der. Han stoppet med en liten søt lokal restaurant rett utenfor byen. Det var ikke stort mange her når vi kom inn. Vi gikk til et bord med vindu, så vi kunne se ut på den fine solnedgangen. Det er så vakkert. Servitøren kom bort og spurte hva vi ville ha til drikke og mat.

"Jeg tar BBQ hamburgeren og en cola." Han så bort på meg og begge ventet mens jeg så gjennom menyen.

"Jeg tar en cæsersalat og et glass vann." Servitøren nikket og gikk.

"Det var sundt."

"Jepp. Og jeg liker det. Det er det jeg bestiller overalt."

"Notert."

Det tok ikke lang tid før maten kom. Sikkert fordi det er så lite folk her. Det smakte himmelsk godt. Salaten var perfekt. Ikke for mye ikke for lite av noen ting. Det så ut som Alex likte hamburgeren sin godt også. Han var i hvertfall stille. Det var koselig dansemusikk i bakgrunnen. Restauranten så ut som den var inspirert av Grease eller noen lignende filmer. Det var et dansegulv i midten av restauranten, og alt var egentlig ganske fascinerende og kult å se på. Vi var ferdig å spise og bare nøt musikken. Olly Murs kom på med dance with me tonight. Jeg elsker den sangen. Alex så at jeg forsiktig svingte meg litt med musikken og strakk ut hånden til meg.

"Vil du danse?"

"Ja gjerne." Jeg smilte og tok tak i hånden.

Vi var de eneste på dansegulvet. Servitørene så på oss og smilte mens de vrikket på kroppene sine med musikken. Denne dagen kunne ikke bli bedre. Jeg følte jeg var i en film. Jeg følte meg som askepott når hun danset med prinsen for første gang, håper bare ikke at Alex frir til meg.

Alex brydde seg virkelig om meg, og det fikk meg til å glemme alt med fortiden. Vi danset kvelden ut. Det var helt magisk. Og den gutten visste virkelig hvordan han skulle danse. 

***

Endelig var vi hjemme. Jeg var sliten i hele kroppen, men på en god måte. Alex kom inn i leiligheten og begynte å stelle seg. Det var nesten som han bodde her. Ganske greit. Jeg skulle gjerne bedt han flytte inn, men jeg tenkte det ble alt for tidlig og det skremte meg litt. Jeg begynte å stelle meg jeg også. Pusse tenner. you Pysj.
"Har du hatt en fin dag i dag da?"

"Fantastisk dag!" Jeg lå meg inn i armene hans, i en god klem. Vi sto der i noen sekunder i stillhet.

"Det er bra. Jeg vet det kanskje er litt tidlig og at alt går ganske fort, men jeg har aldri følt det jeg føler med noen andre jenter før. Jeg må si deg noe."

"Jeg hører." Jeg var litt redd for at han ville komme til å spørre om å flytte inn.

"Jeg elsker deg, Gabbie!"

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now