Kapittel 10: My mr. Badboy

984 43 0
                                    

Han tok hendene ned på rompa og løftet meg opp. Han er sterk i armene, så jeg stoler på at han greier å holde meg oppe. Jeg ble forsiktig lagt ned på sengen. Vi var fremdeles i nattøyet. Han lå seg oppå meg igjen. Det var helt total makeout her. Jeg kunne kjenne sommerfuglene i magen. Han visste virkelig hvordan han skulle kysse. Hendene hans hadde kommet litt lengre opp nå. Han begynte å ta opp t-skjorten min, men jeg stoppet han.

"Hva er gale?"

"Jeg vil ikke gå der..."

"Hva mener du? Det var du som ledet meg der."

"Jeg er ikke klar."

Det glade smilet hans ble til et surt ansikt. Han dyttet seg fort opp fra sengen og gikk får å ta på en bukse og en t-skjorte. Han tok bilnøklene sine og gikk mot døren.

"Hva er det du skal?"

"Ut!"

"Hvor?"

"Det har ikke du noe med å gjøre!"

Han så på meg mens ha sa de siste ordene og åpnet døren. Han gikk ut og smalt den igjen etter seg. Jeg kunne ikke noe for det, men tårene bare rant. Alt som hadde gått så bra. Om han bare visste hva jeg hadde gått gjennom. Jeg satt meg rett ned på det gode teppe gulvet mitt. Jeg følte meg såret, og at det jeg trodde jeg hadde vunnet, hadde jeg nå tapt. Han bare gikk ut.

Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, men jeg ville bare ut. Jeg tok på meg noen raske klær og gikk ned til bilen. Jeg satt babyen bak i settet og begynte å kjøre. Til slutt ende jeg opp med å spørre hvor Brooke bodde på melding, men hun svarte ikke. Heller ikke når jeg prøvde å ringe.

Chloé er jo der. Kanskje hun tar telefonen.

Jeg fant nummeret hennes og trykket "ring". Hun tok telefonen med en gang.

- Hei det er Gabrielle. Hvor er det Brooke bor, jeg tenkte jeg skulle komme over.
- Eh, ja. Er du sikker på at du vil?

Jeg skjønte ikke hva hun mente med det men svart ja. Hun ga meg adressen og var egentlig ganske nervøs på telefonen. Brooke bodde ikke så langt fra der jeg var, så det tok meg knappe fem minutter før jeg sto utenfor døren. Riking hus. Det var jo reine villaen. Jeg banket på døren og Chloé åpnet.

"Heisann! Bare kom inn du, Brooke er i dusjen."

"Åja. Sikkert derfor hun ikke tok telefonen da."

"Ja hun har vært der en stund."

Chloé så ganske nervøs ut. Akkurat som om hun hadde drept noen. Lå Brooke dø i dusjen? Jeg så meg rundt og det var ganske fint der inne. Så hvit og stort. Alle møblene så veldig dyre ut, selv når det bare gjaldt en stol. Det var en stor trapp opp til andre etasje. Det var akkurat som å se på et mini slott. Bare bedre. Ungen begynte å grine og jeg skjøte at det hadde med bleien og gjøre.

"Hvor er badet?"

"Em, det er et rett opp trappen. Fjerde døren til høyre."

Hun mumlet de siste ordene så jeg ikke fikk med meg det hun sa. Jeg skulle til å si at jeg ikke hørte det, men hun var plutselig borte. Jaja, da får jeg heller lete meg fram. Jeg gikk opp og så på det store maleriet som var på veggen foran meg jeg tok til høyre. Jeg tror det var det hun sa. Den første døren, gikk inn til et gjesterom. Den andre døren jeg prøvde, var låst. Jeg åpnet den tredje døren. Det var et soverom der og. Brooke sitt. Det var en stor B på veggen hennes og ellers et ganske fint rom. Men det er ikke så rart. Rik familie.

Jeg kunne like så godt bare ta det på sengen her. Det er jo ikke så mye å gjøre. Jeg lå teppet hans på sengen også babyen. Det tok rask tid og alt var ferdig på to sekunder. Jeg tok med en liten titt rundt hele rommet hennes. Walking closet. Stor seng, og da mener jeg stor! Det var en til dør der som gikk inn til den andre døren ute i gangen. Forklarer hvorfor den var låst. Det er sikkert badet hennes.

Jeg hørte noen lyder der inne ifra. En dusj som rant og sikkert Brooke som sang litt. Det var litt morsomt å høre på. Jeg kunne høre at hun skrudde av dusjen. Jeg satt meg ned på sengen hennes og ventet til hun skulle komme ut, så jeg kunne kommentere på syngingen. Døren ble låst opp og Brooke kom ut. Hun stoppet opp og så på meg med et nervøst blikk. Noen sekunder etter på kom en annen ut. En gutt med kullsvart hår og brune øyne. Alex. De sto begge i håndkle.

Jeg hadde ikke ord. Det var noe jeg ikke hadde forventet. Hjertet mitt ble nå helt knust. Alex hadde nettopp prøvd å ha sex med meg, og jeg sa nei. Så det første han hadde gjort var å dra rett bort til Brooke for å ligge med henne! De så på meg og prøvde å få ord ut men alt ble bare til små lyder som falt ut av munnen deres. Jeg reiste meg opp og braste ut. Døren smelte jeg igjen bak meg og det samme gjorde jeg med ytterdøren. Hvordan kunne han?

Jeg kjørte fort ut fra innkjørselen og ut på veien. Dette burde jeg nesten forventet. Det var perfekt til de ryktene han hadde på seg. Han hopper i seng med hvem han vil, når han vil. Og når han ikke får det av de han vil ha det fra, så drar han til de han vet han får det fra. For en drittsekk. Jeg kom inn i leiligheten og lå babyen ned i krybben. Ytterdøren låste jeg. Ikke snakk om at han får komme inn etter det. Jeg satt meg ned i ene stolen med spisebordet og bare stirret på ingenting. Jeg var helt knust. Jeg hadde ikke tanker eller ord. Alt jeg følte var at hjertet mitt bare hadde blitt revet ut og trakket på. Etter en liten halvtime prøvde noen å åpne døren. Garantert Alex.

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now