Kapittel 39: 3 måned

642 43 4
                                    

Det er offisielt 3 måned i graviditeten nå. Jeg kan ikke tro at jeg skal bli en mor. Skolen har begynt igjen. Alle ser på meg hele tiden. Stygge blikk blir vendt mot meg på skolen. Noen slenger kommentarer som; du kan melde deg på unge mødre eller teen mom. Så ler de. Will har vært hos meg hele veien. Han flyttet inn andre måneden, noe som gjør det lettere for meg å slappe av. Han hjelper godt til. Mamma og pappa hjelper også. De var så god mot meg siden første dagen da jeg fortalte mamma om det. Pappa ble litt mer sur, men det gikk fort over. De kommer innom noen ganger, med baby ting eller mat. Til og med penger inni mellom, men jeg liker ikke å ta de imot.
Alt går egentlig bra. Men vi har fremdeles ikke hørt fra Alex. Han har ikke kommet hjem. Jeg er bekymret. Alle forteller meg at han bare vil være alene, men jeg tror det er verre en det.

"Hva gjør du på din løk." Will kom inn med handleposer fult med masse mat.

"Bare tenker." Han smilte til meg og kom bort får å gi meg et kyss i pannen.

Nyhetene kom på og det ble meld et savnet barn. Vi stoppet begge opp. Det var en jente på åtte år som forsvant i forgårs. At folk kunne være så slemme. Det ble også meld om en ulykke. En laste bil og en person bil med en familie på tre. Alle ble skadet men ikke alvorlig.

"Hvordan kan folk være så dumme og uansvarlig og onde. Kidnapping og for fort kjøring av en far med barn i baksetet." Jeg var frustrert men så kom det et smil på munnen min.

"Hva tenker du på jente jeg liker."

"Du skal bli far. Vi skal ha en familie. Jeg skal bli en mor." Jeg smilte enda mer og kysset han på kinnet. Han smilte godt selv.

Han kysset meg på leppene. Jeg dyttet han ned i sofaen og satt meg oppå fanget. Jeg tok t-skjorten av han og kysset han videre. Han tok hendene ned på rumpen og grep tak i den. Jeg befølte han nedover magen og videre ned. Han smilte litt inni mellom.

"Hva?" Jeg stoppet opp.

"Du vet at du er tre måneder gravid sant. Det er ikke bare meg?" Han lo litt, med snart-ass latteren sin.

"Ja jeg vet det. Men jeg så på KUWTK at det ikke skader barnet at vi har sex." Jeg smilte glupt og kysset han på nakken.

"KUWTK?"

"Ja. Keeping up with the Kardashians."

"Du er rar. Og du stoler på det?" Jeg nikket å kysset han videre. Vi lo litt men så ble det seriøst.

Hele leiligheten hadde blitt ommøblert. Vi hadde kjøpt ny seng på rommet. Det var masse nye baby ting i leiligheten også.
Han løftet meg opp. Han berte meg inn til sengen og lå meg nedpå. Jeg tok av meg buksen min og t-skjorten. Magen hadde begynt å vokse. Han kysset den forsiktig og begynte å snakke.

"Pass hodet ditt der inni." Vi lo begge og satt i gang.

***

Telefon alarmen gikk. Jeg løp inn på badet å gjord meg klar. Will kom løpende etter. Vi løp ned til bilen og kjørte. Det tok en liten stud før vi kom fram. Vi traff midt i rush-tiden. Vi løp opp trappende, eller jeg gikk veldig fort. Han slapp ikke taket av hånden min. Damen bak vinduet smilte.

"Han er ledig. Bare gå inn."

"Tusen takk." Jeg smilte å banket på døren til legen.

"Kom inn!"

Jeg åpnet døren og kom inn med et større smil. Jeg satt meg på stolen eller sengen eller hva det enn kalles. Will satt seg i stolen ved siden av meg.

"Velkommen. Er det noen andre som kommer til ultralyden?"

"Ja, vi venter på mamma og pappa. Og noen venner." Jeg begynte å kle av meg litt.

Det tok ikke lange tiden før Brooke kom inn. Etter det kom mamma og pappa. Vi gjorde oss klare. Legen tok på meg en kald gele aktig greie. Will lo litt av grimasen jeg fikk i fjeset. Døren ble åpnet opp bak meg også lukket. Alle ble stille. Jeg fikk ikke til å se hvem det var. Will fikk store øyne. Jeg satt meg bedre opp og så bak meg. Det var Alex. Han nikket til alle som en hilsen og kom litt lengre frem.

"Er vi klare da?" Legen så på alle.

Jeg nikket til han og så på Will. Vi var begge like bekymret i blikket og tankene.

"Der ser dere babyen deres."

Alle lagde den; ååee lyden. Etterhvert fikk vi høre hjerteslaget til babyen. Jeg greide ikke slutte å smile. Will fikk tårer i øynene. Jeg strøk hånden over kinnet han og holdt han i hånden. Den andre hånden min lå på toppen av magen.

"Vil dere vite kjønnet?"

Alle ble stille. Det var vel opp til meg. Jeg så på Will. Han smilte tilbake. Han ville vel vite det. Jeg nikket til legen.

"Det blir en jente. Gratulerer. Hun ser ganske så frisk ut også. Men vi skal ta noen prøver også for du resultatet om noen dager."

Jeg nikket til legen og begynte å tørke vekk gelen. Det var deilig å få den av. Will kysset meg av glede og resten jublet. Alle uten om Alex.
Jeg fikk noen bilder av legen og tok på meg jakken min. Mamma og pappa løp ut i gangen og Brooke gikk ut med Will. Da ble det vel meg og Alex som skulle snakke først.

"Hvor har du hvert?" Jeg så på han med et strengt, men bekymret blikk.

"Over alt." Han tok det ikke seriøst.

"Alex! Vi har bekymret oss i hel og trodd at du var dø eller at noen hadde tatt deg! Du kunne ringt!"

"Vet du hva. Jeg trenger ikke hjelpen din. Jeg kom tilbake får å hente resten av tingene mine i leiligheten min. Jeg har flyttet."

"Hva?"

"Jeg vil ikke bo i nærheten av dere. Og siden ingen av dere drar noen steder så må jeg gjøre det." Han gikk fort videre.

Flyttet?

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now