Kapittel 42: 6 måned

477 27 7
                                    

Det er ikke lenge til det skal skje nå. Jeg er så glad, men samtidig livredd. Hva om det faktisk skjer? Hva om barnet våres dør? Hva om jeg dør? Eller oss begge? Hva kommer til å skje med Will? Alle disse spørsmålene som jeg ikke har svar på, de skremmer meg. Hvordan skal jeg glede meg til dette? Enten vil det bli en opplevelse for livet, eller et mareritt jeg aldri vil glemme. Will blir bare mer og mer redd for oss begge, meg og babyen. Men jeg vil prøve å tenke positivt. Derfor har jeg fått han med på å tenke på navn får den fine jenten våres. Det står mellom;
~ Lily
~ Hope
~ Kylie
Hva tenker du?

Brooke har blitt gal. Hun bestemte seg får å dra meg med på baby shopping. Som den sprettballen hun hadde vært i det siste, spratt hun rundt i butikken og fant de søteste antrekkene og klærne til babyen. Jeg smeltet sammen når jeg så de fine kjolene og lille sokkene. Ønske om å bare holde henne ble større en noen sinne. Det ble nesten for mye. Jeg hadde så lyst til å fortelle Brooke alt men det vil bare ødelegge hele greien. Det vil jeg heller ikke. Jeg smilte til henne får hvert antrekk hun fant. Hun ville kjøpe alt til meg, men det ville jeg ikke godta.

"Det var ikke et spørsmål. Jeg kommer til å kjøpe det og du skal bare smile og være fornøyd. Er det noen som fortjener dette så er det deg!" Hun var bestemt. Jeg bare nikket. Hun hadde et stort, fornøyd smil på seg. Hauen med klær var nå på vei til kassen. Prisen på alt ga meg nesten et hjerteinfarkt.

"Brooke du kan ikke betale alt det der!" Hvisket jeg strengt.

"Hysj. Jeg er rik. Dette er ingenting." Hun betalte og vi gikk begge ut med et smil. Jeg kjente at sulten slå meg og mat var nødvendig. Brooke tok meg med på favoritt kafeen hennes. Hun bestilte en smoothie til oss begge og en baguette til meg. Det luktet så godt der inne og smoothien var fantastisk. Jeg smilte da maten kom og hev den innpå som en løve på jakt. Brooke så bekymret rundt på kafeen og ut på kjøpe senteret.

"Brooke?"

"Hm?" Hun våknet litt.

"Hva er det du ser etter?"

"Å, sa jeg ikke det?!"

"Hva da?"

"Den idioten jeg gikk på date med. Det visste seg at alt han ville ha ut av meg var pengene mine. Han ba meg til og med om å betale for hele daten! Kan du tro det?! Dust!"

"Helt utrolig," sa jeg med et snev av sarkasme. Brooke skjønte det heldigvis ikke. "Han voldtok deg i hverfall ikke."
Hun så på meg med et forståelsesfullt blikk.

****
Will tok bilde nummer seks av magen. Alle bildene kom inn i albumet. Nå var det alltid et filmkamera i nærheten også. Han ville ha alle minnene på film, men jeg er sikker på at han mener de siste minene med meg. Will er virkelig redd. Jeg kan skal ikke lyge, det er jeg også. Men jeg lever fremdeles i troen og i håpet om at det vil gå fint.

"Hva gjør du på?" Spurte Will med filmkameraet foran meg.

"Jeg tar inn alle bildene av magen min. Hun vokser så fort." Jeg smilte og tok opp albumet for å vise. Jeg så ingen grunn får å ikke gjøre dette til en god opplevelse for han. Han smilte til meg og lå kameraet ned.

"Jeg skjønner at jeg er en plage for deg med det kameraet, med tanke på våres situasjoner. Men jeg vil bare late som om dette er en helt normal graviditet du går gjennom og at alt vil gå bra til slutt." Han så ned på magen.

"Det er akkurat sånn det er og alt vil gå fint. Og jeg elsker deg." Jeg kysset han på munnen og ga han en god klem.

Det banket på døren. Jeg spratt opp av sofaen og bort for å åpne den, men fikk ikke sjans. Brasende inn kom Brooke, etterfulgt av Alex.

"Bare kom inn Brooke, ikke tenk på å vente til jeg faktisk sier at det er greit," sa jeg til meg selv. Jeg hørte at Alex begynte å le stille. Han hørte det vel han også.

"Jeg ville bare komme innom med noen siste små ting. Bare noen leker også fant jeg han her på veien," sa hun og pekte på Alex.

Jeg smilte til Alex og ga han en klem. Han ga en god klem tilbake og det viste seg at han savnet meg like mye som jeg savnet han. Det var godt å vite det. Will ga en klem til Brooke og tok henne med på terrassen for å snakke.

"Så hvordan har du det?" Alex så på magen mens han spurte.

"Vi har det begge fint. Jeg gleder meg bare mer til hun kommer ut." Jeg kunne høre nølingen gjennom den setningen. Usikkerheten slo til og Alex så det på meg.

"Hva er det som skremmer deg?"

"Jeg bare... Du vet... Gruer meg til å føde. De sier det er det verste du vil gå gjennom." Jeg lo nervøst.

"Du kommer til å greie deg fint. Jeg vet det. Du er en av de sterkeste personene jeg kjenner." Vi smilte til hverandre. Kanskje vi begge gikk ned i memory lane. Will og Brooke kom inn igjen og vi snappet begge ut av det. Brooke så at det var noe på gang og dro med seg Alex ut.

"Vel det var alt for i dag. Kos dere." Hun slapp ikke tak av Alex og dro han med seg ned til bilen og kjørte avgårde med han.

Alex synsvinkel:

Hun var litt av en dame, men gal. Heldigvis holdt hun ikke tak i meg gjennom kjøre turen. Slik som hun kjører bør begge hendene hennes være på rattet.

"Så hva skjer med deg og Gabbie egentlig?" Hun så meg inn i øynene.

"Kan du følge med på veien plis og ingenting. Vi er venner."

"Ja, får jeg har ikke hørt den før."

"Vi er det. Hun er sammen med broren min nå. Det er ikke noe jeg kan gjøre noe med." Brooke satt blikket på veien igjen.

Vi kjørte videre til huset hennes og hun dro meg med inn. Jeg fikk ikke sjans til å verken gjøre eller si noe på veien inn i huset. Jeg hadde bare sett denne siden av henne en gang før, og det var når hun var kåt, noen som ledet til at vi hadde sex den ene gangen.

"Så du er ikke interessert i henne lenger?"

"Om du har tenkt å ta meg med videre opp på rommet ditt og kle av meg, så, nei." Brooke fikk et smil på ansiktet og dro meg med opp.

Hun tok av seg buksen og den sjokke stikke genseren hun hadde på seg og sto der i det fine svarte undertøyet sitt. Jeg tok av meg jakken, men fikk fort hjelp videre. Hun kysset meg nedover magen og begynte og åpne belte på busken. Før jeg visste ordet av det, sto vi der begge i undertøyet. Hendene hennes var myke og leppene hennes var så varme. Jeg fikk frysninger hver gang hun kysset meg. Brooke slengte meg over på sengen og tok av seg bh-en. Jeg grep tak i henne.

I det neste sekundet var vi begge helt naken. Hele kroppen hennes var varm i forholdt til min. Hun var så rolig og bestemt. Dette var noe hun kunne. Jeg lå meg tilbake og nødt det hele.

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now